16/1/15

Ψήγματα ρατσισμού από τον συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ ή κάνουμε λάθος; "Κλειδώστε τους παππούδες στο σπίτι, να μην ψηφίσουν Ν.Δ.!"

Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή
Επίθεση στον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά εξαπέλυσε ο κ. Π. Καμμένος από την Τρίπολη και την Καλαμάτα. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι η επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού απέτυχε και ότι όλα όσα λέει ο κ. Σαμαράς περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν τα πιστεύει κανείς.
Μάλιστα, χαρακτήρισε «ακροδεξιό» τον πρωθυπουργό και υποστήριξε πως δημεύει τα σπίτια του κόσμου. Κάλεσε τους νέους όχι μόνο να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές, αλλά και «να κλειδώσουν τους παππούδες στο σπίτι την Κυριακή των εκλογών, ώστε να μην πάνε να ψηφίσουν τη Ν.Δ.».
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι θα πρέπει να ενισχυθούν οι ΑΝΕΛ ώστε να αποφευχθεί η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και να μην υπάρξουν από το κόμμα αυτό αλαζονικές συμπεριφορές. Χθες άρχισε να μεταδίδεται και το πρώτο τηλεοπτικό σποτ με βάση το σύνθημα «Αναγκαίο καλό».
Καθημερινή

22 σχόλια:

  1. Φυσικά και κάνετε λάθος.

    Ο Καμμένος και κατ΄ επέκτασην οι ΑΝΕΛ δεν είναι συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλώς και οι παππούδες ψηφίζουν παντελώς ανεύθυνα ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα,μιας και το ΜΟΝΟ κριτήριο ήταν τι ψήφιζαν οι πατεράδες τους...!!! Επίσης είναι και πιο επιρεπείς στην προπαγάνδα και απο πεντάχρονα. Μακράν η χειρότερη μερίδα του εκλογικού σώματος. Προφανώς όμως το να τους κλειδώσουμε μέσα θα ήταν απαράδεκτο,αν και πολύ δελεαστικό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη
    εξ αντικειμένου συνεταιράκια είναι...
    Δεν είδες πόσο αγαστά συνεργάστηκαν στην περίπτωση Χαϊκάλη και στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
    Και έπονται κι άλλα.
    Τα υπουργεία ήδη έχουν μοιραστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι όντως να συνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο για να παραμεριστούν οριστικά οι Τσολάκογλου από την εξουσία.

      Όμως αυτή την στιγμή δεν είναι συνεταιράκια, ας τελειώσουν οι εκλογές και βλέπουμε.

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι,αν η δεξιά παράταξη,θα επιλέξει τον Εντιμότατο Σαμαρά Σωτήρα μας.
      Η του Ανεξάρτητους Έλληνες.
      Προσωπικά δεν πήρα ακόμα την απόφαση,απλά γιατί δεν βιάζομαι.
      Πλάκα θα έχει να κάνουμε ένα δημοψήφισμα,και να δούμε προθέσεις-θέσεις.
      Προσωπικά, τείνω την πλάστιγγα,προς ΑΝΕΛ.
      Εσείς?.-

      Διαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ τετοιο πράγμα για νά τό δοῦμε καί μείς; Μήπως εἰναι προπαγάνδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββα,
    Για να ισχύσει η μοιρασιά στα υπουργεία, θα πρέπει να μπουν οι ΑΝΕΛ στν Βουλή. Χλωμό το βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κείμενο ἀφελοῦς περί τά πολιτικά τεκταινόμενα καί ἐπιρρεποῦς στήν ἀκρίβεια:
    Τελικά αὐτό πού εἰπώθηκε δέν προκύπτει σαφῶς ἀπό τό βίντεο που μοιάζει κομμένο (ὄχι ...καμμένο). Εἶπε, ὅπως φαίνεται ἀπό τήν ἔντυπη ἐνημερωση, ὅτι οἱ 80χρονοι δέν πρέπει να ἀφεθοῦν ἀπό τούς νέους νά καθορίσουν τήν ἔκβαση τῶν ἐκλογῶν, καί ὅτι οἱ νέοι θά πρέπει νά τούς ...κλειδώσουν στό σπίτι! Ποιούς; αὐτούς τούς 80χρονους πού ἔχουν χάσει μόνο τό ¼ τῆς συντάξεὠς τους καί νομίζουν ὅτι στίς ἐκλογές διακυβεύεται μόνο τό "τέταρτο πιάτο φαγητό" τους.
    Σίγουρα δέν εἶναι σωστό νά κλειδώσει κάποιος στό σπίτι τούς ἄνω τῶν 80 ἐτῶν ἠλίκιωμένους, οὔτε κανείς νέος θά τό κάνει, οὔτε καί ὁ ἐν λόγω πολιτικός εἶναι δυνατόν νά τό πρότεινε πραγματικά ὡς τρόπο συμπεριφορᾶς. Μᾶλλον τήν προσοχή τῶν νέων θέλησε νά τραβήξει, μέ αὐτήν τήν τάχα "νεανική διατύπωση".
    Ἰδού :
    Από http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=2199525 : Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, πρότεινε στους νέους να... κλειδώσουν τους παππούδες σπίτια τους. «Εγώ θα τους πρότεινα να κλειδώσουν τους παππούδες τους στο σπίτι την Κυριακή των εκλογών,διότι πολλοί εξ αυτών έχουν μπει στη λογική ότι είχαμε τέσσερα πιάτα φαΐ, μας έκοψαν τα τρία. Προκειμένου να προστατέψουμε το τέταρτο, θα πρέπει να συνεχίσουμε να πληγώνουμετην πατρίδα μας και να διαλύουμε τον κοινωνικό ιστό. Πρέπει να επέλθει κοινωνική δικαιοσύνη και για να γίνει αυτό στα χέρια πρέπει να πάρουν οι νέοι τα πράγματα. Για να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, υπάρχει ένας τρόπος, η ενεργή συμμετοχή στα κοινά», είπε χαρακτηριστικά.

    Καί από http://www.iefimerida.gr/news/186503/kammenos-kleidoste-toys-pappoydes-sta-spitia-toys-gia-na-min-psifisoyn-nd-vinteo : Μάλιστα πρόσθεσε: «Πρέπει οι νέοι να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να ασχοληθούν με τα κοινά και να μην αφήσουν τη χώρα στα χέρια των 80χρονων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκομψη η δήλωση του κυρίου Καμμένου ! Σωστό το περιεχόμενο όμως ! Οι νέοι πρέπει να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους όπως ακριβώς και οι νέοι του Ιράν το 1979 ! Τώρα το Ιράν είναι υπερδύναμη που συζητά επί ίσοις όροις με όλους τους μεγάλους ! Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία ! Ο ιμπεριαλισμός της Δύσης πρέπει να πάρει ένα γερό μάθημα στην Ελλάδα κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν το σκέφτηκε καλά ο Καμμένος. Το κόμμα του πλασάρεται ως εθικό-πατριωτικό. Από πού περιμένει λοιπόν ψήφους; Μάλλον πιο πολύ από τους παπούδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Σαββας εντοπισε ψηγματα ρατσισμου..δεν εχει αδικο...στα ψηγματα ομως του Φασισμου των συγκυβερνωντων εχει βγαλει τα γυαλια του..ουτε κουβεντα..και να ηταν ψηγματα..οσο παταει ενας ελεφαντας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι τόχουν τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι ότι τα παππούδια ακόμα και την γελοιοδέστατη προπαγάνδα κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ πιστεύουν και λένε...όπως: Ο Καμμένος έκανε δικό του κόμμα γιατί ο Σαμαράς δεν τον έκανε υπουργό...τα εγκλήματα την ΝΔούλα την τωρινής της συμμορία σαμαρά είναι απτά και υποστηρίζονται από τα τέτοια παππούδια. Αυτό που είπε ο Καμμένος το λέμε όλοι μας εδώ και χρόνια, ειδικά στις προηγούμενες εκλογές...και μετά από μια ηλικία όπως είναι λογικό δεν είναι υποχρεωμένοι να πάνε να ψηφίσουν γιατί οι περισσότεροι έχουν το ακαταλόγιστο, δεν είναι τυχαίο ότι ο νόμος το λέει...λέει ότι οι υπερήλικες δεν είναι υποχρεωμένοι να ψηφίσουν, δεν θυμάμαι από ποιά ηλικία και μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς όλους τους σχολιαστές και κυρίους προς εκείνους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν:
    Η ανάρτηση έγινε για να στηλιτευθεί η υποκρισία.
    Αν είχε πει κάτι τέτοιο ένας αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ, οι φαρισαίοι υποκριτές της αριστεράς, που διαμορφώνουν κατά το δοκούν και συμφέρειν την ελληνική κοινή γνώμη και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, θα είχε καταγγελθεί ως ακροδεξιός, φασίστας, ρατσιστής κλπ.
    Άσε που είναι σε θέση να φέρουν και πάλι στην επιφάνεια τα "υπερήφανα γηρατειά", του αλήστου μνήμης Ανδρέα, τότε που η Αριστερά συγκυβερνούσε μαζί του, καταχρεώνοντας την Ελλάδα.
    Αυτά για να μην δουλεύουμε ο ένας τον άλλον σ' αυτήν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αναρτηση μου την δικια σου υποκρισια στηλιτευσα..να που συμφωνουμε σε κατι τελικα...

      Διαγραφή
    2. Κωμιακή
      όταν υπάρχει ανάρτηση για ενέργεια οποιουδήποτε, στην οποία θα εντοπίσεις δική μου υποκρισία, να την υπογραμμίσεις και να με κατηγορήσεις γι' αυτό.
      Στη συγκεκριμένη ανάρτηση πού βλέπεις δική μου υποκρισία;
      Και από πού κι ως πού η κριτική στον Καμμένο και το ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει στήριξη της κυβέρνησης;
      Τι ακροβατισμοί είναι αυτοί;

      Διαγραφή
    3. Σάββα, μη μας περνάς κι εσύ για χάπατα όπως οι φίλοι σου Γαρουφαήλος-Λαζαρίδης-Μουρούττης και ΣΙΑ... οι εκφράσεις και το συντακτικό της γλώσσας μας έχουν τη δική του σημασιολογία και εννοιοδότηση και αυτό που βγαίνει από τις εκφράσεις και το συντακτικό της δικής σου κριτικής προς Σύριζα-ΑΝ.ΕΛ είναι εξόφθαλμα φιλο-νεοδημοκρατικό ή και φιλοσαμαρικό... όπως άλλωστε και η λαζαρίδειος ακροδεξιά επιχειρηματολογία περί συγκυβέρνησης της Αριστεράς με το παπανδρεικό ΠΑΣΟΚ σε ένα άλλο, παράλληλο παρελθόν που μόνο χουντικοί έζησαν -"ξεχνώντας" όμως ότι τους διωχθέντες από την καραμανλική ΝΔ χουντικούς αξιωματικούς, το παπανδρεικό ΠΑΣΟΚ τους αποκατέστησε στους βαθμούς και τα υπόλοιπα δικαιώματά τους...
      Όπως έχω πει όμως και παλιότερα, σε κάτι τέτοιες περιστάσεις ο καθένας δείχνει τα χρώματά του και αποδεικνύει τοις πράγμασι αν είναι πατριώτης ή παρτιώτης...

      Διαγραφή
  12. Ρόχο
    Η κριτική είναι το καλύτερο δίχτυ ασφαλείας.
    Οι συριζαίοι και ανέλ έχουν σαλτάρεο και λένε αλλα αντ άλλων.
    Η κριτική μόνο καλό κάνει.
    Μην πολώνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πόλωση είναι δεδομένη και την επιβάλλουν στο λαό μας εδώ και 4.5 χρόνια τα μνημόνια που υπέγραψε ο ΓΑΠ και εφαρμόζουν οι Σαμαροβενιζέλοι... απλά, μνημόνια & πατριωτισμός ΔΕΝ πάνε μαζί... η μνημονιακή αντεθνική και λαική πολιτική που μας επέβαλλαν είναι η κόκκινη γραμμή... όποιος ΔΕΝ την έχει διαβεί -όπως ο Σύριζα, οι ΑΝ.ΕΛ κτλ.- είναι στην ορθή και πατριωτική πλευρά της πολιτικής αντιπαράθεσης παρόλα τα σφάλματά του, τις παραλείψεις και τις αντιφάσεις του...
    Κι όποιος τους ασκεί κριτική ενώ αντιπαλεύουν τους δοσιλόγους, απλά και πρακτικά συμπαρατάσσεται με τους τελευταίους...
    Άλλωστε, Σάββα από τη στρατιωτική σου σταδιοδρομία θα έπρεπε να θυμάσαι πως "πρώτα εκτελείς και μετά βγαίνεις παραπονούμενος"... σε καμμία περίπτωση δεν κριτικάρεις ενώ μαίνεται η μάχη... αφού φύγουν οι Σαμαροβενιζέλοι δοσίλογοι, θα μιλήσουμε για το ποιόν του Σύριζα και για το τί θα πράξει ως κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ειπες ολα ''El Carnicero Rojo'' : '''απλά, μνημόνια & πατριωτισμός ΔΕΝ πάνε μαζί'''..τοσο απλα ...οσο για σενα Σαββα δυστυχως σκετη απογοητευση....πατριωτικη εικονα στα αρθρα σου για τα διεθνη θεματα αλλά στην πράξη στήριξη μιας αντεθνικης συγκυβερνησης..προσπαθεις να στειλεις την μπαλα αλλου λεγοντας που εντοπισα την υποκρισια σου στο συγκεκριμενο αρθρο σου..τι ''πολιτικαντικη'' λογικη ειναι αυτη? Απο ένα αρθρο δεν βγαζεις αντιφαση ουτως ή αλλως..χρειαζονται δυο το λιγοτερο για να γινει η συγκριση...ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...Κριμα...

      Διαγραφή
  14. El Carnicero Rojo και Κωμιακή Ολέ
    Οι υποσχέσεις που έδωσε το ΠΑΣΟΚ το 1981, αποτέλεσαν αιτία για την υπερρχρέωση της Ελλάδας.
    Και τότε μας έταζαν ότι θα βγούμε από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ, ότι θα έλθει ο λαός στην εξουσία και άλλα τέτοια.
    Πήραν την εξουσία και επειδή δεν έκαναν τίποτε από όλα όσα έταζαν, άρχισαν να δίνουν λεφτά στον κόσμο, για να τον αποπροσανατολίσουν και να τον κάνουν να ξεχάσει τις υποσχέσεις.
    Μόνο που τα λεφτά εκείνα δεν ήταν δικά τους και δικά μας, ήταν ξένα, δανεικά.
    Παρέλαβαν το εξωτερικό χρέος στο 28% του ΑΕΠ και το παρέδωσαν το 1988 στο 100% του ΑΕΠ, και με τις εγγυήσεις που κατέπεσαν εκτοξεύτηκε στο 120%.
    Αυτά πληρώνουμε τώρα.
    Οι προεκλογικές υποσχέσεις και ο ανερμάτιστος λόγος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, θυμίζουν έντονα το 1981.
    Άλλωστε, όλα τα φυνάνια του ΠΑΣΟΚ, όλη η νομενκλατούρα του πράσινου ήλιου εκεί έχει μαζευτεί. Όλη η σαβούρα, οι κλέφτες και οι λοπωδύτες, έχουν κάνει την οπορτουνιστική τους κωλοτούμπα και έχουν ενταχτείσ τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.
    Γιατί έχουν μάθει στα εύκολα λόγια, την απάτη και τα κρατικά λεφτά.
    Μόνο που τώρα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά από το 1981.
    Τώρα δεν θα έχουν να δώσουν στον κόσμο, για να τον αποπροσανατολίσουν από την αθέτηση των υποσχέσεων που δίνει ο κάθε πικραμένος που απέκτησε δημόσιο λόγο και μας βομβαρδίζει με ανοησίες.
    Και μετά θα έλθει η οργή.
    Γι' αυτό, μαθήματα πατριωτισμού είναι καλό να μην κάνει κανείς.
    Άλλα έχετε εσεςί στο νου σας κι άλλα εγώ.
    Συνεχίστε το δρόμο σας κι εγώ το δικό μου, κι ανταμωνόμαστε στον κόσμο των ιδεών και των επιχειρημάτων, χωρίς να χρησιμοποιούμε ισοπεδωτικούς χαρακτηρισμούς.
    Τέλος, το να προσφέρεις στην πατρίδα δεν είναι απλή και εύκολη υπόθεση.
    Δεν αρκεί να το θέλεις.
    Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα, να γνωρίζεις και να μπορείς.
    Και επί πλέον, να σε αφήνουν, να σε επιτρέπουν να το πράξεις.
    Αυτά και ηρεμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.Καλεντεριδη εχετε χιουμορ..δεν αναφερομαι στην ''Παγκαλειαδα σας''..αλλά στο : ''κι ανταμωνόμαστε στον κόσμο των ιδεών''....δύσκολο αυτο..οχι επειδη εχουμε αντιθετες αποψεις ...το προβλημα ειναι αλλου..εγω καλως η κακως είμαι '''ερασιτεχνης ιδεολογος'' και οχι πληρωμενος κοντυλοφορος....οσο για τις ανοησιες σας ''οτι πρεπει να ξερεις πως να προσφερεις στην πατριδα'' κλπ ο Πατριώτης δεν προκυπτει απο τις δηλωσεις του και ουτε απο ιδεολογηματα αλλα απο την καθημερινη του πρακτικη στην ζωη του...και τελος ..πολυ κακως ανοιξα διαλογο μαζι σας...χαμενος χρονος...

      Διαγραφή
  15. Σάββα, με εκπλήσσει (αν και δεν θα'πρεπε) η επιλεκτική σου μνήμη αλλά και το γεγονός ότι ενώ καυτηριάζεις το ΠΑΣΟΚ (του Παπανδρέα), εντούτοις υιοθετείς ΟΛΗ την προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ περί χρέους που γνωρίζουμε πλέον άριστα ότι το φούσκωσε η ΕΛΣΤΑΤ βάσει οδηγιών ΓΑΠ-Παπακων/νου...
    Ωστόσο, έχεις δίκιο σε κάτι -αν και σου το είχα πει προ καιρού: οι ιδεολογικοί δρόμοι και περπατησιές μας αποκλίνουν.
    Εσύ υπερασπίζεσαι τη μνημονιακή "Ελλάδα" των κοτζαμπάσηδων, της διαπλοκής, της εμφυλιοπολεμικής ακρο-δεξιάς των Σαμαρο-Γαρουφαηλο-Μουρουττο-Λαζαρίδηδων και των ντόπιων και ξένων αφεντικών τους και αυτά τα αντεθνικά και αντιλαικά συμφέροντα τα βαφτίζεις "πατριωτισμό", "λογική", "ρεαλισμό" κτλ., εγώ υπερασπίζομαι το εθνικό και λαικό συμφέρον και το δικαίωμα του λαού μας σε μια ζωή με εθνική ανεξαρτησία, λαική κυριαρχία, αξιοπρέπεια και δημοκρατία δίχως εγχώριους και ξένους "νταβατζήδες".

    Όμως το αντιλαικό ΔΕΝ μπορεί ποτέ να είναι εθνικό... όπως και η αποικιοποίηση, ξενοδουλεία, υποτέλεια στο γερμανικό ιμπεριαλισμό δεν είναι πατριωτισμός αλλά δοσιλογισμός... όποιος υπέγραψε, εφάρμοσε, υπερασπίσθηκε μνημόνια είναι εξ ορισμού εχθρός του έθνους και του λαού μας... κι ας υποδύεται το σούπερ πατριώτη, όπως π.χ. ο ευτραφής φίλος σου που δεν ντράπηκε να είναι ΚΑΙ δικηγόρος του Άλεξ Ρόντος, του γνωστού παρακοιμώμενου του ΓΑΠ με μαύρο μητρώο μυστικών φιλοαμερικανικών αποστολών στη Σερβία το 2000 και στη Γεωργία το 2008.
    Είσαι λοιπόν στην άλλη πλευρά του λόφου, στο αντίπαλο στρατόπεδο... τώρα όμως το καθεστώς που υποστηρίζεις πέφτει εν μέσω των εγκλημάτων του σε βάρος του λαού μας... αλίμονο αν οι Σαμαροβενιζέλοι και οι αυλικοί τους διανοηθούν να αποπειραθούν την εκτροπή στις 25 Γενάρη... τότε όντως θα συναντηθούμε Σάββα... όχι όμως "στον κόσμο των ιδεών και των επιχειρημάτων" αλλά στους δρόμους, σε αντίπαλα οδοφράγματα... και δεν θα είμαστε πια εμείς αμνοί όπως το 2011-12... όπως ζούμε δίπλα-δίπλα στον Πειραιά οι Μανιάτες με εσάς τους Πόντιους, έτσι θα σφαχτούμε μεταξύ μας αλύπητα... μόνο να τολμήσουν οι Σαμαροβενιζέλοι την αντιδημοκρατική εκτροπή και τη διολίσθηση σε ανοικτό εμφύλιο πόλεμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.