7/2/15

Η Ρωσία απειλεί τα συμφέροντα της ΕΕ λέει ο Βούλγαρος υπουργός Εξωτερικών

Η Ρωσία και η τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» συνιστούν τις μεγαλύτερες απειλές, για την εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Ντάνιελ Μίτοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Regnum.
Μιλώντας για την κρίση στην Ουκρανία, ο κ. Μίτοφ τόνισε ότι «η ΕΕ και η Βουλγαρία, τηρούν κατηγορηματική στάση σχετικά με την ανάγκη να επιτευχθεί μια ειρηνική και δημοκρατική λύση που θα βασίζεται στη συμμόρφωση με τις συμφωνίες του Μινσκ. Κανείς δεν θέλει πόλεμο με τη Ρωσία. Χρειαζόμαστε έναν διάλογο που θα βασίζεται στην εμπιστοσύνη».
Ο Βούλγαρος υπουργός σημείωσε επίσης ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να ενισχύσει την πολιτική ολοκλήρωση και όχι μόνο την οικονομική. «Είναι απαράδεκτο το γεγονός, κράτη μέλη να ασκούν παράλληλη διπλωματία, αυτό μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε αποκλεισμό τους από την ΕΕ», κατέληξε ο κ Μίτοφ.


3 σχόλια:

  1. Αυτά είναι προκαταρκτικά μπλά μπλά για να δικαιολογήσουν την απόφαση των Αμερικάνων να στήσουν μία τεράστια βάση στην Βουλγαρία για να είναι έτοιμοι για χερσαίο πόλεμο με την Ρωσσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αμερικανοι πρέπει να ανησυχούν που οι Βούλγαροι συντάσονται με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΤΟΦ ΙΣΩΣ ΓΑΠ-ΟΦ Η" ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛ-ΟΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.