4/2/15

Πρόσκληση του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας στον Καμμένο να επισκεφθεί τη Ρωσία

Πρόσκληση στον νέο έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο απέστειλε ο ρώσος υπουργός Αμυνας Σεργκέι Σοϊγκού να επισκεφθεί τη Μόσχα στο εγγύς μέλλον.
Οπως ανακοίνωσε το ελληνικό υπ. Αμυνας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti, η πρόσκληση αφορά την συζήτηση νέας στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Ο έλληνας υπ. Αμυνας συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μασλόφ. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν δώρα και συζήτησαν τις προοπτικές περαιτέρω στρατιωτικής συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων και των διμερών επαφών μεταξύ των δύο υπουργείων Αμυνας. Συγκεκριμένα συζητήθηκε η επέκταση των υπό εκκρεμότητα συμφωνιών των υπουργείων Εθνικής Άμυνας Ελλάδας-Ρωσίας, οι δυνατότητες πιο στενής στρατηγικής συνεργασίας αλλά και η οργάνωση το 2016 του έτους της ελληνορωσικής φιλίας που θα λάβει χώρα στην Ελλάδα αλλά και στη Ρωσία.
Τέλος ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι ο Μασλόφ του διαβίβασε πρόσκληση του Ρώσου υπουργού Άμυνας για επίσκεψη στη Μόσχα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.