13/2/15

Εξαλλοι οι Γερμανοί με σκίτσο της Αυγής που παρουσιάζει τον Σόιμπλε ως Ες Ες να θέλει να κάνει σαπούνι τους Ελληνες!

«ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ»

Εξαλλοι οι Γερμανοί με σκίτσο της Αυγής που παρουσιάζει τον Σόιμπλε ως Ες Ες να θέλει να κάνει σαπούνι τους Ελληνες!

Την οργισμένη αποδοκιμασία του εκπροσώπου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προκάλεσε σκίτσο της εφημερίδας «Αυγή», που παρουσίαζε το Γερμανό υπουργό Οικονομικών με στολή Ες Ες να δηλώνει ότι... θέλει να κάνει «σαπούνι» τους Ελληνες.
«Είναι απαράδεκτο και ο εμπνευστής του θα έπρεπε να ντρέπεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ, Μέρτιν Γέγκερ.
Οπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, για να αιτιολογήσει την οργισμένη αντίδρασή του, «υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης και εγώ χρησιμοποιώ τη δική μου».
Σημειώνεται ότι στο σκίτσο του Τάσου Αναστασίου που δημοσιεύτηκε στην online έκδοση της «Αυγής» την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Σόιμπλε ντυμένος με στολή Ες Ες αναφέρει: «Επιμένουμε στο σαπούνι από το λίπος σας...», για να συνεχίσει «... Συζητάμε για το λίπασμα από τις στάχτες σας», σε μία σαφή αναφορά στο παρελθόν των ναζί, προκειμένου να σχολιάσει την έναρξη της διαπραγμάτευσης της Αθήνας με τους δανειστές της.
Ημερησία

6 σχόλια:

  1. Να οργίζονται όσο θέλουν – όταν αυτοί έκαναν την γελοιογραφία με την Αφροδίτη προσβάλοντας ότι καλλίτερο έχει ποτέ παράγει το ανθρώπινο γένος τότε και η αυγή δικαιούται να διακωμωδεί ότι χειρότερα έχει ξεβράσει το ανθρώπινο γένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που θα έπρεπε να έχουμε φροντίσει λίγο για την ισχύ μας και όχι να έχουμε δανεισθεί από τους φονιάδες των πατέρων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κακόγουστο τό χιοῦμορ" στό σκίτσο; Φυσικά.
    Ἐμεῖς βέβαια, οἱ ὑπόλοιποι Ἕλληνες, θά θέλαμε νά ἀγαπᾶμε τόν Σόϊμπλε ὡς φίλο μας, πού μάλιστα ἔχει ζήσει ἕνα προσωπικό δράμα καί παρά ταῦτα ἀγωνίζεται γιά μία Εὐρώπη (ἄν καί Καρλομάγνεια) ἀλλά ἐκεῖνος προτιμᾶ νά τόν ἀγαπᾶμε ὡς ἐχθρό μας.
    Τό χειρότερο εἶναι ὅτι δέν μπόρεσε μέχρι τώρα νά μᾶς ἀγαπήσει οὔτε ὡς φίλους οὔτε ὡς "ἑταίρους".
    Σέ ἕναν ἄνθρωπο τέτοιας ψυχοσυνθέσεως, πῶς νά μήν δίδει συνέχεια ὁ καλός Θεός εὐκαιρίες γιά νά συγχωρεῖ; Μιά τέτοια εὐκαιρία εἶναι καί τό σκίτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είμαστε ενωμένοι, οι ένοπλες δυνάμεις ισχυρές (κυρίως λόγω καλής εκπαίδευσης και ηθικού), τότε το χρέος στα χέρια μας είναι υπερόπλο.
    Δηλαδή τι θα κάνουν θα εισβάλουν να μας τα πάρουν. Εδώ χρόνια ολόκληρα οι τούρκοι δεν το κάνουν.

    Άρα χρειάζεται αποφασιστικότητα και να επιβληθεί το αυτονόητο.

    Πάρτε το χαμπάρι το μνημόνιο στήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορέσουμε να το ξεπληρώσουμε ποτέ. Οι συριζαίοι το πήραν χαμπάρι και προτείνουν λογικές λύσεις τις οποίες οι "εταίροι" δεν τις θέλουν. Δεν ξέρω για πιο λόγο δεν θέλουν το αυτονόητο, δηλαδή να πάρουν τα λεφτά τους πίσω, αλλά, άλλα λέει ο Βαρουφάκης, δηλαδή πιο ευνοϊκούς όρους για να μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε και άλλα απαντούν οι δανειστές, ότι δεν θα μας δώσουν άλλα χρήματα. Ότι νάναι δηλαδή.

    Μην μασάτε ακόμα και αν χρεωκοπήσουν οι τράπεζες δεν θα χρεωκοπήσει ο λαός δεν θα γίνει αυτό που έγινε στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Je suis AVGI
    Σαν τους ισλαμοφασιστες θα εχουμε και τους ευροφασιστες -θα πυροβολούν τους σκιτσογραφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καὶ τὶ δουλειὰ ἔχει σὲ μιὰ Καρλομάγνεια Εὐρώπη,ἓνα Ὀρθόδοξος ἀτὶθασος καὶ ἀπρόβλεπτος λαὸς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.