19/2/15

Σλοβάκος πρωθυπουργός: Πώς να εξηγήσω στη φτωχή Σλοβακία ότι πρέπει να δώσουμε λεφτά για τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων;

ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΙΚΟΣλοβάκος πρωθυπουργός: Πώς να εξηγήσω στη φτωχή Σλοβακία ότι πρέπει να δώσουμε λεφτά για τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων;
Επίθεση σε βάρος της Ελλάδας, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας με αφορμή τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται.
Ο Ρόμπερτ Φίκο, μιλώντας στους Financial Times, τόνισε ότι η Ευρώπη είναι τώρα πιο προετοιμασμένη για ένα σοκ. «Ολοι ξέρουν ότι έχουμε λύσεις και πως ακόμα και ένα Grexit δεν θα ήταν τόσο επικίνδυνο όπως θα ήταν πριν από δυο, τρία ή τέσσερα χρόνια» τόνισε ο Ρόμπερτ Φίκο.
Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός υποστήριξε ακόμη ότι «δεν είναι δυνατόν από τη μια πλευρά να θέλουν να κουρέψουν το χρέος ή να επεκτείνουν τα δάνεια και από την άλλη να ανακοινώνουν ότι θα δώσουν δωρεάν ενέργεια στο λαό. Ή θα δώσουν δωρεάν στέγαση στο λαό. Δεν είναι δυνατόν».
Τέλος, συνεχίζοντας στον σκληρό του τόνο, επισήμανε πως «Θα ήταν απίθανο να εξηγήσω στο κοινό ότι η “φτωχή” Σλοβακία θα πρέπει να αποζημιώσει την Ελλάδα. Να εξηγήσω ότι πρέπει να δώσουμε λεφτά στους Ελληνες για τους μισθούς και τις συντάξεις τους; Αδύνατον. Αδύνατον».
Ημερησία

6 σχόλια:

  1. χε$%^καμε...ούτως ή άλλως ποτέ δεν έδωσε δάνειο στην ελλάδα η συγκεκριμένη ασήμαντη και ευρωφοβική χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς δεν έδωσε δάνειο; Δεν συμβάλλει στον ευρωπαϊκό κορβανά;

      Διαγραφή
  2. Άρα καλώς κοπήκαν οι συντάξεις των ηλικιωμένων προσφύγων Ποντίων...η τιμιότητα και η γενναιότητα επιβάλλουν να μην αλλάζουμε τους λόγους μας ανάλογα με ποιο είναι το ακροατήριό μας. Μην νομίζετε ότι θα τον έχετε δεμένο τον γαϊδαρό σας για πάντα επειδή μιλάτε για Νεοοθωμανούς οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω τέτοια εχθρικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα δεν γράφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σλοβακία.

    Μία από τις θυγατρικές του Βερολίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε παιδιά ,που έχει άδικο? Να πληρώνουν αυτοί για να παίρνουν τις συντάξεις και τα "εφ'απαξ" οι πρασινοφρουροί Δ.Υ που είχαν διοριστεί με χαρτάκι της κλαδικής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε νομιζω κανεις στη χωρα μας δεν θα ηθελε να δει Σλοβακο να ειναι δυστυχής με δικη μας υπαιτιότητα . Ο στοχος ειναι να μαθει επιτελους ο Σλοβακος ποσα πληρωνει και σε ποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.