1/2/15

Τελικά όντως, δεν ήταν μονόδρομος τα μνημόνια - Δείτε πού οδηγεί το τραινάκι ο Τσίπρας

Δείτε το σκίτσο του Ηλία Μακρή

Καθημερινή

6 σχόλια:

  1. καλά θα κάνει η φυλλάδα, που ποτέ μα ποτέ δεν στηριξε μια πατριωτική πολιτική να διατηρεί την ψυχραιμία της και Σάββα μου και εμείς οφείλουμε στην Πατρίδα μας, ΑΝΑΜΟΝΗ. Δεν βοηθάει κανέναν αυτή η πολιτική του "Τσίπρα θα φας τα μούτρα σου", γιατι δεν είναι ο Τσίπρας που θα φάει τα μούτρα του αλλά η Ελλάδα. Ας του δώσουμε χρόνο και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!! Πρέπει να σταματησουμε να είμαστε εμφυλιοπολεμικοί. Αυτό έχει καταστρέψει την Πατρίδα μας απο το 1261 και εντεύθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αλαφουζεικο ξεσαλωνει τελικα . καποτε η εφημεριδα ι ηταν σοβαρη τωρα εγινε καραγκιοζμπερντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα σε μία βδομάδα κατάλαβα τι πάει να πει ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.
    Τα υπόλοιπα, όπως και το σκίτσο είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΥΓ. Πέντε ολόκληρα χρόνια οι προηγούμενοι αντί να διαπραγματευτούν το έπαιζαν τα καλά παιδιά.

    Αν το 2010 χρεωκοπούσαμε (όπως θα έπρεπε), τότε οι "εταίροι" μας θα περνούσαν και αυτοί ένα ακόμα γαϊτανάκι μετά την Leeman Brothers, όπου θα έψαχναν χρήματα για να στηρίξουν τις χρεωκοπημένες τους τράπεζες από τα τοξικά ελληνικά ομόλογα. Η Leeman μόνο στην Αμερική είχε κοστίσει πάνω από 1τρις δολάρια.

    Ναι χωράει διαπραγμάτευση, γιατί υπάρχει συνολική ευθύνη και όχι μόνο από εμάς. Και τα περι πλαστών στοιχείων είναι χαζομάρες γιατί πρώτη και καλύτερη η Γερμανία τα χρησιμοποίησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι περιμενεις από μια φυλλάδα που εδώ και χρόνια λειτουργει με καραγκιόζηδες και λέει καραγκιοζλίκια. Αυτό είναι το επίπεδο των άρθρων της "φυλλάδας" και για αυτό δεν την διαβάζουμε. Αν ήξερα ότι θα διαπραγματευόταν έτσι ο Τσίπρας θα τον ψήφιζα και εγω. Αλέξη, προχώρα αν και είμαστε αντίθετα ιδεολογικά. Μην και τα καταφέρεις την άλλη φορά θα πάρεις 60%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το τραίνο HELLAS NWO, έχει έναν προορισμό: HELL' όποιος και να είναι ο μηχανοδηγός. Απλά, οι μηχανοδηγοί αλλάζουν, για λόγους παραπλάνησης, χάριν αποκοιμίσεως του επιβαίνοντος συρφετού. Είναι θέμα σκηνοθέτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επι χρονια ειχε παγιωθει δραματικα το ονειδος των ανδρεικελων: Οι δεκανεις που εκτελουσαν, με υπερβαλλοντα ζηλο και μοχθηρο ραγιαδισμο, τα «συμβολαια θανατου» των τοκογλυφων και του 4ου Ραιχ. Επι τοσα χρονια ελεγαν ΝΑΙ σε ολα, και ημασταν θλιβεροι καρπαζοεισπρακτορες.
    Θεωρω ότι ηλθε η ωρα σαν λαος να ειμαστε πανετοιμοι να στηριξουμε τη νεα κυβερνηση, αφηνοντας επιτελους τους καναπεδες. Αλλιως την χασαμε την Ελλαδα πατριωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.