1/8/15

Σύντροφοι, ο Σοσιαλισμός κατέρρευσε με το Τείχος του Βερολίνου!


Το φαινόμενο Λαφαζάνη και των συν αυτώ, χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης ,αφού είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον.

Είναι γεγονός ότι κανείς δεν αμφισβητεί την τιμιότητά τους.
Όπως είπε και κάποιος Συριζαίος για τον Ρούντι Ρινάλντι και την ΚΟΕ του, είναι ένας «τίμιος αγωνιστής, ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

Δεν έχουμε λοιπόν καμιά αμφιβολία ότι όλοι αυτοί που ονειρεύονται έναν άλλο κόσμο, μια διαφορετική Ευρώπη και Ελλάδα, είναι έντιμοι. Αν και είναι φανερό, ότι παίζουν πολύ καλά το ρόλο της εμπροσθοφυλακής του λόμπι της δραχμής, ίσως χωρίς να το θέλουν και χωρίς να το επιδιώκουν.

Αλλά για να δούμε, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι «αγωνιστές» που κόπτονται για την τύχη της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, πρόκειται για νεοσταλινικούς οι οποίοι κοιμούνται και ξυπνάνε με τη φωτογραφία του «πατερούλη» κάτω από το μαξιλάρι.
Που ονειρεύονται επίθεση στα Χειμερινά Ανάκτορα κι επειδή δεν έχουμε από δαύτα, καλό είναι και το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος.


Για τη συνέχεια Eyedoll

3 σχόλια:

  1. Οπότε και για να μην γίνει καμμία στραβή και καταντήσουν όλοι αυτοί οι Σταλινικοί την χώρα μας Κούβα, σπεύδει αμέσως ο αρχηγός της ΝΔ και υιοθετεί πρώτος εκ των πρώτων την άποψη του Δ΄ Ράιχ για την δημιουργία ενός Ευρωπαικού Υπουργείου Οικονομικών, φυσικά με Γερμανό υπουργό και έδρα τας Βρυξέλλας.

    Τα δε επόμενα μνημόνια θα τα διαπραγματεύεται ο Σόμπλε με τον υπάλληλο του "Ευρωπαίο υπουργό" και θα τελειώνουν με ένα τηλεφώνημα.

    Αναμένονται οι δηλώσεις του Σταυράκη και της Φώφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α) ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΛΗ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ;
    Πιάστηκα από την λέξη έντιμοι. Καί διάβασα τήν πηγή, όλο τό άρθρο.
    Καλά στά σοβαρά υπάρχουν τόσο στενόμυαλοι άνθρωποι πού πιστεύουν ότι υπάρχουν έξω από τά παραθρησκευτικά κόμματα λατρείας των ηγετών του υπαρκτού κουμουνισμού, και άλλοι παρόμοιοι; Όχι βεβαια!
    Τότε, πού αποσκοπεί τό όλο άρθρο; Σέ διώξεις μέ υποθέσεις γιά τό τί πιστεύουν οι εκάστοτε άλλοι;
    Τού στύλ: .Σάς εκτιμώ κε Λαφαζάνη ως έντιμο, αλλά επειδή εγώ νομίζω ότι είσαστε κολλημένος στήν εποχή του Στάλιν, ευχαρίστως θά σας έστελνα στά κάτεργα και στις εκτοπίσεις. Καί επειδή μπορεί και ο κ. Κατσανέβας νά έχει ιδεολογική σχέση μαζί σας αφού και εκείνος υπερασπίζεταιν τήν επιστροφή στην δραχμή, τότε νά τόν στείλω μαζί σας!
    ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΛΗ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ;
    Αίφνης, δείτε π.χ. κε Άντπίκ: Εάν τυχόν συμμερίζεσθε τό αναγραφομενο στό ανωτέρω άρθρο, δηλαδή ότι ο Λαφαζάνης και οι λοιποί (τάχα) κολλημένοι είναι έντιμοι άνθρωποι, δεν είναι άρα καί τόσο βέβαιο ότι θά συμφωνούσατε στόν εκτοπισμό τους, και επομένως μπορεί νά θεωρηθείτε ότι είσαστε κουμουνιστής χωρίς νά τό ξέρετε! Καί τότε αυτοί που ...ξέρουν πριν από σας καί μένα, θα αναλάβουν δράση......- μά, αυτό δέν λέγεται και είναι τρομοκρατία; - σε τέτοια λοιπόν αποτρόπαια πράγματα αποσκοπεί το παραπάνω άρθρο; ή απλώς, αυτός πού το έγραψε, μέσα στην γενική σύγχυση και ασυνέπεια λόγων και έργων δεν ήξερε τί πράγματι κάνει;

    Β) Από τήν μήτρα της κάθε ιδεολογίας προκύπτουν πάντα νέες "αιρέσεις". Αυτό είναι τό πρόβλημα.

    Γ) Και όχι το εάν κάποιοι ονειρεύονται ή ελπίζουν σε κάτι, με βάση πραγματικές ιστορικές εμπειρίες. Διότι ούτε η ιστορία επαναλαμβάνεται , ούτε κάποιοι επιτρέπεται να σφετερίζονται το ....μέλλον , και να κατηγορούν τους άλλους για το ότι είναι ...."παρελθόν". Άλλωστε, αυτό ακριβώς το τελευταίο, η υφαρπαγή του μέλλοντος των άλλων ανθρώπων από λίγους και ισχυρούς, είναι ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο νεοφιλελεύθερο και αντικομμουνιστικό παραλήρημα. Καλά πάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.