16/10/15

Η Τουρκία κατέρριψε μη επανδρωμένο αεροσκάφος

  • Φωτογραφία του μη επανδρωμένου αεροσκάφους που κατέρριψε η τουρκική Πολεμική Αεροπορία
Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, άγνωστης εθνικότητας, κατέρριψαν τουρκικά αεροπλάνα κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Η ανακοίνωση έγινε από κυβερνητικό αξιωματούχο ο οποίος διευκρίνισε ότι το αεροσκάφος πετούσε στον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Ανακοινώθηκε επίσης ότι έγιναν τρεις προειδοποιήσεις βάσει των κανόνων εμπλοκής που ακολουθεί η Τουρκία, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετάδωσε πως η κατάρριψη του αεροσκάφους έγινε περίπου 3 χλμ εντός του τουρκικού εδάφους, κοντά στα συριακά σύνορα. Ο στρατός αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Πηγές από τη Ρωσία αναφέρουν ότι όλα τα αεροσκάφη που επιχειρούν στη Συρία έχουν επιστρέψει με ασφάλεια στη βάση τους, και όλα τα ιπτάμενα μέσα (όπως είναι τα μη επανδρωμένα) συνεχίζουν κανονικά.

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κόφκω το για... αεροπλανάκι της Λέσχης Αερομοντελιστών Μαχλεπίου (*) που - προφανά - έμεινε από καύσιμα... χαχαχα! Ίλεως... "μας τα έχουν κάνει τσουρέκια" οι γείτονες με αυτά τα drones που είναι για pizza delivery... aman! Ήταν καλόν το σόου τουλάχιστον; Είδεν το κανένας; Ή έννα σας πιάσουν άδικα οι Τούρτζοι... Σύντροφε Πούτιν!

      (*) είναι η γνωστή Πετροκερασιά της Συρίας· δεν έχει σχέση με το Aleppoχώρι των Μεγάρων.



      Διαγραφή
  2. ...μου θύμισε την σύλληψη/κατάρριψη του περιστεριού που οι μόγγολοι έλεγαν οτι ήταν ειδικά εκπαιδευμένο πτηνό που έστειλαν οι Ισραηλινοί για να τους κατασκοπεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.