7/4/16

Δεν θα πιστεύετε αυτό που βλέπετε - Αλλού πάει ο Ελληνισμός και αλλού πάει την Ελλάδα η παρέα Τσίπρα-Φίλη-Μπαλτά-Αναγνωστοπούλου-Λιάκου

Με ένα κλέφτικο τραγούδι Ελληνόπουλα συγκλονίζουν την Αυστραλία (βίντεο-φωτο)
Συγκλονιστικές στιγμές γεμάτες Ελλάδα έζησαν πριν από λίγα 24ωρα χιλιάδες ομογενείς στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου μαζί με ντόπιους φιλέλληνες, προσωπικότητες της ελληνικής κοινότητας και πολιτικούς εκπροσώπους της φιλόξενης χώρας γιόρτασαν με όλες τις τιμές την 25η Μαρτίου 1821 στην Όπερα του Σίδνεϊ. Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη δύναμη, την ενότητά τους, αλλά κυρίως την άσβεστη αγάπη τους για την πατρίδα και την ιστορία μας, χιλιάδες ομογενείς, μικροί και μεγάλοι, πήραν μέρος στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Μάρτιν Πλέις, όπου όλοι μαζί έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

6 σχόλια:

  1. πάντα στα χρόνια της κατάρρευσης την χώρα την έσωζαν οι απόδημοι ΕΛΛΗΝΕΣ. Να τους έχει καλά ο θεός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Αυστραλία είναι μία από τις μεγάλες χώρες που δεν έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια με το κλεμμένο όνομα τους.Αξίζουν συγχαρητήρια στους Έλληνες της Αυστραλίας και τους Αυστραλούς.Μεξικό,Νότιος Αφρική,Αυστραλία και Αίγυπτος είναι οι τέσσερις μεγάλες και σημαντικές χώρες οι οποίες δεν ενέδωσαν στην ιστορική απάτη.Πλην φυσικά των Ευραπαικών χωρών που δεσμεύονται από κοινές αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή το κράτος μας και η χώρα καταρρέουν πολύ σύντομα θα μιλούμε μόνο για Ελληνισμό και όχι για Ελλάδα. Ίσως να 'ναι και καλύτερα. Να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Αφού εντός Ελλάδας δεν υπάρχουν πολλοί εκπρόσωποι του Ελληνισμού πλέον αλλά μόνο Ελληνόφωνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα διαφωνήσω με τον προλαλήσαντα .
    Όντως σήμερον ημέρα υπάρχουν Ελληνόφωνοι και όχι Έλληνες.
    Όμως για να ήμαστε δίκαιοι, ελευθερωθήκαμε ποτέ;
    ΟΧΙ !!!
    Το 1821 ήταν απελευθέρωση της ευρώπης από τους τούρκους !
    Δεν τους ήθελε στην αυλή της !
    Τους ήθελε μεν στη γειτονιά της αλλά ΟΧΙ στην αυλή της !!!
    Ένας υπόδουλος λαός, ένα κατευθυνόμενος λαός, ένας άβουλος λαός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ !!!

    ΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΕΜΕΙΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >ΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ<

      Τώρα ποιος σε εμποδίζει να την μάθεις;

      Διαγραφή
  5. Το νέο-ελληνικό κράτος δεν είναι «κυρίαρχο»1 κράτος. Είναι εθνοκτόνο, γιατί λόγω των δομικών παθογενειών του συνέβαλε και συμβάλει στη συρρίκνωση του Ελληνισμού.
    Η εδαφική του έκταση περιορίστηκε όσο ήθελαν οι «σύμμαχοί» του, απλά για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους. Γιαυτό και οι συνεχείς χρεοκοπίες και εθνικές καταστροφές.
    Η φράση «Εθνική Στρατηγική» αποτελεί ανάθεμα στη χώρα που γεννήθηκε η στρατηγική.
    1Στο βιβλίο του με τίτλο: Sovereignty: Organized Hypocrisy, ο Stephen D. Krasner αναλύει για ποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν είναι κυρίαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.