10/5/16

Ελληνο-Ρωσικό Φόρουμ για τον τουρισμό

1940664
Την Τετάρτη 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Ελληνο-Ρωσικού Φόρουμ με θέμα “Ρωσία και Ελλάδα: πραγματικότητα και προοπτικές συνεργασίας στον τομέα του Τουρισμού”, που διεξάγεται με τη στήριξη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας και του ελληνιικού υπουργείου Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi, με ώρα προσέλευσης 9.00 π.μ.

Πέραν του φόρουμ θα υπάρξουν συναντήσεις επιχειρηματικών παραγόντων και εκπροσώπων των Περιφερειών με τα μέλη των ρωσικής αποστολής, που θα βρίσκονται στη χώρα μας από τις 10 έως τις 13 Μαϊου 2016. Η Ρωσία θα εκπροσωπηθεί από τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού, Oleg Safonov, την ηγεσία της Ένωσης της Ρωσικής Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας, τουριστικούς πράκτορες, τουρ οπερέιτορ και ειδικούς καθώς και από κέντρα τουριστικής πληροφόρησης. Από πλευράς Ελλάδας, στο συνέδριο θα συμμετάσχουν η ηγεσία του υπουργείου και του ΕΟΤ, τουριστικοί παράγοντες και επιχειρηματίες.
Η πραγματοποίηση Ελληνο-ρωσικού Φόρουμ για τον Τουρισμό συμφωνήθηκε στις συναντήσεις της Αν. Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας & τον επικεφαλής του Rostourism, για την προώθηση του τουρισμού ανάμεσα στις δύο χώρες.

http://gr.greekreporter.gr/2016/05/08/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C/

2 σχόλια:

  1. Μπορεί βέβαια να χάνομε ρωσικό τουρισμό, λόγω ανικανότητας να διοργανωθούν επαρκή visa centers, αλλά τον αναπληρώνομε διαφορετικά. Ήλθαν που ήλθαν (=> εισέβαλαν που εισέβαλαν), ας δούνε και τι απόμεινε προς ... περιποίηση αλά Παλμύρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνο-Ρωσσικο φορουμ με την δεδομενη αδυναμια μας να βγαζουμε (μαζικα-το πως, ας το βρουν ) Βιζες για τους ενδισαφερομενους, ειναι τουλαχιστον αχρηστο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.