6/7/16

Γεννηματά: Να διερευνήσει τα σχέδια Τσίπρα-Βαρουφάκη η Δικαιοσύνη

Μετά τις αποκαλύψεις Γκαλμπρέιθ για το «σχέδιο β»
«Μετά και από τις νέες αποκαλύψεις, η δικαιοσύνη οφείλει άμεσα να διερευνήσει τους κρυφούς σχεδιασμούς Τσίπρα - Βαρουφάκη για το πρώτο εξάμηνο του 2015» δήλωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Πάτρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
Η ίδια σημείωσε ότι η Βουλή και τα πολιτικά κόμματα οφείλουν όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, προτάσσοντας προφανώς την περίοδο Τσίπρα-Βαρουφάκη, αλλά και διερευνώντας όλη την πορεία και τις ευθύνες που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση και στα μνημόνια, όπως εδώ και πολλούς μήνες έχουμε προτείνει, όπως τόνισε.
Σε αυτό το σημείο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ πως κρύβονται, αναρωτώμενη: «Γιατί άραγε;».
ΒΗΜΑ

7 σχόλια:

  1. Ως γνωστόν κάθε αρμόδιο υπουργείο, πχ των Ενόπλων Δυνάμεων, άλλα υπουργεία για άλλες έκτακτες ανάγκες (σεισμοί κτλ) πρέπει να έχουν εκπονήσει ανάλογα σχεδία.
    Έτσι κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Καθηγητής Βαρουφάκης θα έπρεπε να ήταν υπόλογος στην δικαιοσύνη αν δεν είχε φροντίσει να υπάρχει το σχέδιο που αναφέρει ο Καθηγητής Τζ.Γκάλμπρεϊθ

    Τώρα παντα τα εν τη βουλή και εκτός αυτής μνημονιακά «γερμανικά» κατοχικά κόμματα, ζητούν την κεφαλήν επί πίνακι του Καθηγητή Βαρουφάκη.

    Έτσι ζητούν την παραπομπή του σε εξεταστική επιτροπή αντί:
    • Να συγχαρούν τον Έλληνα Βαρουφάκη γιατί προσπάθησε να ελευθερώσει τον Ελληνισμό.
    • Δεν ζητούν όμως την παραπομπή του ΓΑΠ για το πρώτο προδοτικό μνημόνιο που υποδούλωσε την Ελλάδα.
    • Δεν ζητούν την παραπομπή του κ. Σαμαρά για το «καλό» του μνημόνιο, ούτε για την κατάργηση της δημοκρατίας με τον Παπαδήμιο.
    • Δεν ζητούν την παραπομπή του κ. Τσίπρα για το παρόν «εξαιρετικό» του «αριστερό» μνημόνιο πού όλοι μαζί λέγεται ότι πήραν εντολή και το ψήφισαν
    • Δεν τους απασχολούν τα Χοτ Σποτς και ο εκμουσουλμανιασμός της Ελλάδας (Ισλαμοποίηση της Ελλάδας: ΣΥΡΙΖΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ )
    • Ούτε ασχολούνται με την καταστροφή του τουρισμού των νησιών μας που αποκρύβουν (Καταρρέει ο τουρισμός στη Λέσβο λόγω των παράνομων μεταναστών - Κρούσματα φυματίωσης σε στρατιωτικούς που υπηρετούν στα hot spot Ηπείρου)
    • Δεν τους απασχολεί επίσης, ότι εξ αιτίας της κατάστασης του 12/2014 ξεπουλιέται όλη η Ελλάδα (Δ 1.3 του, http://www.hradf.com/sites/default/files/attachments/20150610-financial-statement-hradf-el.pdf ).
    • Δεν τους απασχολεί η απόπειρα δολοφονίας της Ελληνίδας Γεωργαντά (http://www.enikos.gr/society/397716,Eskemmeno-atyxhma-kataggellei-h-Zwh-Gewrganta-Poioi-pisteyei-oti-8eloyn-na-t.html
    • Δεν τους απασχολούν οι ύβρεις του γερμανού νέο-Ναζί πολιτικού για βρωμερούς Έλληνες http://mignatiou.com/2016/07/mi-me-angizis-vromiari-ellina-chidea-epithesi-germanou-politikou-entos-maximou/#more-138306 (in Greek)
    • Δεν τους απασχολεί η υφαρπαγή της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων
    • Ούτε το ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε την προστασία της κατοικίας μόνον των ολιγότερων αδυνάμων, ούτε καν δηλαδή των αδυνάμων (ακούστε τον, 22.07.15 - Τσίπρας προς τραπεζίτες: Να διασφαλίσουμε την προστασία των πιο αδύναμων, από το 0:48, https://www.youtube.com/watch?v=7H8PHw20Edo
    • Ούτε το ότι ο κ. Τσίπρας είχε πριν δεσμευθεί! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, https://www.youtube.com/watch?v=fuODgCRncpY
    • Δεν τους απασχολεί η εξόντωση του Ελληνισμού.
    • Δεν τους απασχολεί η δωρεά των 14 αεροδρομίων στους Γερμανούς https://www.youtube.com/watch?v=WmNaK3ec-ck)
    • Δεν τους απασχολεί το ότι οι τράπεζες εκχωρήθηκαν σχεδόν τζάμπα στα Funds, κυρίως για να δημευθούν - κατασχεθούν «χωρίς έλεος» όλες οι Ελληνικές επιχειρήσεις με χρέος στις τράπεζες
    • Δεν τους απασχολεί η για 99 χρόνια υποδούλωση της Ελλάδας στους γερμανούς (Σε πούλησαν για 99 χρόνια, http://www.capital.gr/story/3127110 )
    • Ούτε ότι την υπόδουλη Ελλάδα κυβερνούν οι 4 νεαροί (τουρκιστί τσογλάν) της φωτογραφίας, https://www.flickr.com/photos/85915004@N03/27615168820/in/dateposted-public/
    • Δεν τους απασχολεί η καταλήστευση των Ελλήνων, η κλοπή του 60% και έπεται συνέχεια των συντάξεων
    • Δεν τους απασχολεί η κατάργηση του Συντάγματος (άρθρο 33 κτλ) και η υποδούλωση του Ελληνισμού.
    • Δεν τους απασχολεί ότι κάθε μήνα κλείνουν χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις χωρίς να ανοίγουν αντίστοιχες, http://www.kathimerini.gr/865982/article/oikonomia/epixeirhseis/loyketo-mpainei-ka8hmerina-se-100-epixeirhseis-sthn-ellada )
    • Ούτε και το ότι αυτοκτονούν σπουδαίοι Έλληνες επιχειρηματίας (Αυτοκτονία Μαμιμάκη, πώς η κρίση οδήγησε τον Μαμιδάκη στην αυτοκτονία, http://www.protothema.gr/greece/article/592111/pos-i-krisi-odigise-ton-mamidaki-stin-autoktonia/ )
    • Ούτε τα άπειρα άλλα κατοχικά

    Τους «πατριώτες» υπηρέτες της «δημοκρατικής» ΕΕ, απασχολεί η τιμωρία αυτού που προσπάθησε να σώσει την Ελλάδα.

    Που αν πριν ένα χρόνο είχε πετύχει, σήμερα η Ελλάδα θα είχε γλυτώσει από τους άθλιους ληστές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε καθηγητά
      νομίζω ότι δεν είστε καλά ενημερωμένος και πληροφορημένος.
      Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει αυτοβούλως τέτοια σχέδια, χωρίς να έχει προηγηθεί πρωθυπουργική Οδηγία, που θα καθορίζει με απόλυτη σαφήνεια το πλαίσιο.
      Όλα όσα έγιναν είναι ποινικά κολάσιμα και εκθέτουν για άλλη μια φορά τη χώρα.
      Κατά τη γνώμη μου είναι τραγικό λάθος να υπερασπίζεστε άτομα που έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα.
      Μεθαύριο θα τεκμηριώσω όσα λέω σε άρθρο μου.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ευριπίδη Μπίλλη,
      όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο του Γκάλμπρεϊθ έχει διαπιστώσει ότι διέπραττε ανοιχτή κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδας. Και τούτο με την καθοριστική βοήθεια ή συνδρομή του, "Έλληνα" κατ' Εσάς, Βαρουφάκη. Δε μπορώ να φανταστώ ότι επικροτείτε την ανοιχτή κατασκοπεία σε βάρος της πατρίδας σας, κύριε Μπίλλη.

      Διαγραφή
    3. Είναι απολύτως ύποπτος ο ρόλος του κυρίου Βαρουφάκη.
      Το κακό που έκανε στη χώρα -σε όλους τους τομείς όχι μόνο στην οικονομία- η νεοταξίτικη ρόζ αριστερά -ενσάρκωση της οποίας είναι ο Γιάνης με ένα ν- δεν το έχει κάνει καμία άλλη κυβέρνηση της κομματοκρατίας.

      Διαγραφή
  2. Ο καθηγητής ξεκαθαρίζει με τον καλύτερο τρόπο οτι εκείνες τις κρίσιμες ώρες η κυβέρνηση συνολικά είχε σχέδιο που θα της έδινε δυνατότητα να την κοπανήσει από την Γερμανική φυλακή του Ευρώ.

    Το αντίθετο θα σήμαινε ότι ήταν κολαούζος των Γερμανών, και τότε όντως θα χρειαζόταν ειδικό δικαστήριο.

    Όμως σήμερα ένα χρόνο μετά, πόσοι Έλληνες άραγε είναι πρόθυμοι να φηφίσουν σε ένα δημοψήφισμα για το Grexit ;

    Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές για να το επιβάλλουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πως μπήκαμε στο ευρώ, το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, το πως η συμμορία του ΓΑΠατου μας έβαλε σε καθεστώς κατοχής, το σκάνδαλο της ziemens, για τα μνημόνια 1-2-3 , την χρηματοδότιση και δανειοδότηση κομματικών συμμοριών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ και ΜΜΕ σας είναι αδιάφορα και σας ενδιαφέρει μόνο ο απίστευτος μεν Βαρουφάκης αλλά μπροστά στα υποκείμενα που υποστηρίζετε μάλλον είναι άγγελός , ο Κούλης θα ασχοληθεί με το σκάνδαλο της ziemens και πολλά άλλα, πχ. μεγαλοεργολάβοι καταλήστευαν τον Ελληνικό πλούτο με σικέ δημοπρασίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >Γεννηματά: Να διερευνήσει τα σχέδια Τσίπρα-Βαρουφάκη η Δικαιοσύνη<

    Και αν τα διερευνήσει, τι; Έκαναν κάποια αξιόποινη πράξη; Εδώ τις πράξεις δεν διερευνούν και θα διερευνήσουν τα ... σχέδια;

    Αλλά δίδεται η ευκαιρία να δούμε ότι άνθρωποι, σαν το μηδενικό που λέγεται Γεννηματά, πολιτεύονται ελέω ονόματος πατρός. Κακομοίρα Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.