16/7/16

Κάλεσαν τους Έλληνες Μουσουλμάνους για διαμαρτυρία στην Αλεξανδρούπολη


Αναβαθμίζουν τις δράσεις στην Θράκη οι Τούρκοι με προσεκτικές δηλώσεις και δράσεις. Μετά την προβοκάτσια στην Γλαύκη εκμεταλλευόμενοι τα γεγονότα στην Τουρκία, κάλεσαν τους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης στην Αλεξανδρούπολη για να διαμαρτυρηθούν και να απαιτήσουν απόρριψη του αιτήματος ασύλου των 8 στρατιωτικών που νωρίτερα προσγειώθηκαν με ελικόπτερο και ζήτησαν άσυλο.

Γιατί άλλαξαν ρητορική και μίλησαν για Έλληνες Μουσουλμάνους. 

Το κάλεσμα και το κάλεσμα σε Έλληνες Μουσουλμάνους ούτε τυχαίο ήταν και ούτε ξαφνικά οι οργανωτές θυμήθηκαν την συνθήκη της Λωζάνης. Το απόγευμα του Σαββάτου σε όλα τα Βαλκάνια, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία έγιναν εκδηλώσεις με σκοπό την στήριξη στην «Μητέρα Πατρίδα» μόνο που στην Ελλάδα έτυχε με το γεγονός των «8». Οι εκδηλώσεις είχαν ως στόχο την αναβάθμιση του Παντουρκισμού, δηλαδή, κάθε Μουσουλμάνος ίσον Τούρκος

Για τη συνέχεια xanthipress

1 σχόλιο:

  1. Μου φαίνονται ίδιοι με εκείνους που δημιούργησαν επεισόδια στην κηδεία του Έλληνα στρατιώτη. Προφανώς μετά το τέλος της κηδείας, πήγαν στους γνωστούς πρακτορικούς χώρους της Θράκης, πήραν εντολές από τους εγκαθέτους και άυπνοι από καιρό πήγαν Αλεξανδρούπολη. Λίγο πριν το πανεπιστημιακό νοσοκομείο τους έκαναν ενέσεις ανδρεναλίνης να αντέξουν τις κακουχίες. Βλέπετε 100 άνθρωποι για όλες τις δουλειές. Γίνεται; Δεν γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.