3/11/18

Εορταστική η εκπομπή του Αυτιά σήμερα!

Ρωμανιάς, Μητρόπουλος και άλλοι επαγγελματίες ρομπέν των 2,8 εκ συνταξιούχων, ανοίγουν σαμπάνιες για τα 2,7 δις αναδρομικών.
Γκεστ σταρς διάφορες ομοσπονδίες ένστολων, δικαστικών υπαλλήλων κ.α. που διεκδικούν αναδρομικά δώρα επιδόματα κτλ.
Λίγο μετά όλοι μαζί κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τα "παιδιά που φεύγουν στα ξένα", τους αστυνομικούς που πήγαν στο νοσοκομείο από το ξύλο επειδή δεν λειτουργούσε ο ασύρματος του περιπολικού, τα σχολεία που δεν θα έχουν πετρέλαιο φέτος κτλ.
Είπαμε, πρώτα πτωχεύεις στο μυαλό και μετά στην τσέπη.
Και τα δικά μας τα μυαλά δεν είναι μόνο πτωχευμένα, Είναι υποθηκευμένα έναντι ασύλληπτων μεγεθών βλακείας που δεν θα μπορέσουμε να θεραπεύσουμε ποτέ.

Όσοι είστε κάτω των 35-40 φύγετε ΑΜΕΣΩΣ.
Φτιάξτε την ζωή σας στο εξωτερικό κι αν σας κυριεύσει ο νόστος ελάτε κάποια στιγμή αργότερα μήπως μπορέσετε να φτιάξετε και την Ελλάδα.
Εμείς έτσι κι αλλιώς το χάσαμε το παιχνίδι...

8 σχόλια:

  1. Αndpik
    Σίγουρα σαμπάνιες δεν ανοίγουν και αυτό μπορεί να το μάθει ο Κιουτσούκης αν θέλει.
    Οι «ρομπέν » δεν είναι ρομπέν, και αυτό μπορεί να το μάθει ο Κιουτσούκης αν θέλει.
    Υποθέτω ότι ο κάθε Κιουτσούκης πάνω από όλα δυσφορεί όταν διαπιστώνει ότι πιθανώς να δικαιωθούν κάποιοι πολίτες για την άδικη μεταχείριση τους από την κυβέρνηση του ακροδεξιού Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακροδεξιού Σαμαρά.;;;;;;;; Εχεις πλακα εν τελει!

      Διαγραφή
    2. Μην κάνεις πλάκα με τη κατάσταση του φίλε μου... Συμπόνοια και στοργή χρειάζεται ο Χρηστάκος μας, όχι κράξιμο!

      Διαγραφή
    3. Όποιος θέλει να μάθει για τον Σαμαρά μπορεί να απευθυνθεί στην ΝΔ και θα πληροφορηθεί ότι ο Σαμαράς με τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη συνιστούν την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ.
      Όποιος θέλει να μάθει για τις πολιτικές πτέρυγες της ΝΔ , είναι πανεύκολο να ενημερωθεί ότι πέρα από την ακροδεξιά έχουμε την νεοφιλελεύθερη τάση με τον Μητσοτάκη τον Χατζηδάκη κλπ. Τέλος η τρίτη τάση είναι η «καραμανλική» (κεντροδεξιά) με τον Β.Μειμαράκη,και πολλούς από τη βόρεια Ελλάδα. Η τάση αυτή λέγεται και λαϊκή δεξιά.
      Όποιος αμφισβητεί ότι ο Σαμαράς είναι ακροδεξιός (που ο ίδιος δεν το κρύβει) ας απαντήσει γιατί είχε στο πιο καίριο πόστο τον Τάκη Μπαλτάκο, γιατί είχε ως σύμβουλο τον Φαήλο Κρανιδιώτη, γιατί είχε ως σύμβουλο τον Χρύσανθο Λαζαρίδη

      Διαγραφή
    4. Θα σου ελεγα τωρα για το ποσο μας νιαζει ο ..Σαμαρας και ολοι...αλλα ντρεπομαι....Κι οταν οι αλλοι ειναι πεθαμενοι επισης δεν μας νιαζει ...ποιος ειχε....δικιο οπουδηποτε...Αυτο νιαζει τον Θεο....οχι εσενα.

      Διαγραφή
    5. Χρήστο,
      ψάξτο καλλίτερα. Αν τέλειωσαν οι ειδικοί, υπάρχουν και οι πιό ....ειδικοί. Μερικές φορές νομίζω ότι αφήνεις στην άκρη το ""ντοκουμέντο"¨", και για αλλαγή ρίχνεις μια αριστερολάγνικη τουφεκιά εδώ.

      Διαγραφή
    6. Βρε Μπαμπυ ...σε επιθυμησα !! Που στο καλο εισαι ?? Λουφα παλι ??? Η δουλεια ? (Στρατιωτικος ησουν ?)..

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα σας. ο ελληνας εχει χασει την αξιοπρεπεια τους και οι πολιτικοι το γνωριζουν αυτο. οι μισοι απο αυτους που διαδηλωσαν για την Μακεδονια μας ειναι συνταξιουχοι, τωρα που θα παρουν και αυτοι με την σειρα τους το λαδωμα τους ποιος νοιαζεται για την Μακεδονια. Ετσι σκεφταιτε ο καθε πολιτικος πουλαμε την Μακεδονια τα περνουμε χονδρα εμεις και δωσε στους διαδηλωτες το κατι της να μην διαμαρτηρωνται να μας ξαναψηφισουν παλι. ετσι ειμασται ολοι ευχαριστημενοι.
    καλο κουραγιο οπως ειχε πει ο γιουνκερ νομιζω? μεχρι να τα φατε ολα.
    με αγαπη απο αμερικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.