2/11/18

Οι φυσιολογικοί Ελληνες έχουμε άλλη άποψη για την οικογένεια, την Πατρίδα και τους εχθρούς μας

save image
Αυτοί που θεωρούν φυσιολογικό και σχεδόν ήρωα και πρότυπο πολίτη έναν ναρκομανή και κλεπτομανή τραβεστί προσπαθούν αυτές τις μέρες να μας πείσουν πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε «ψυχολογικά προβλήματα» γιατί αγαπούσε πολύ τον τόπο του και ύψωνε την Ελληνική Σημαία. Καθένας έχει τους ήρωες που του αξίζουν. Ο πρωθυπουργός, που αγνόησε τη Μυρτώ, που έγραψε στα παλιά του παπούτσια τον Νικόλα, που τον σκότωσαν οι μουσαφιραίοι του στου Φιλοπάππου, τη Μαρία στο Αγρίνιο, που δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στο πρόσωπο, έστειλε γράμμα μόνο για τον Ζακ. Εμείς διαλέγουμε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, τον Νικόλα, τη Μυρτώ, τους νεκρούς πιλότους και αστυνομικούς μας, τον νέο άνθρωπο που μαχαίρωσαν πριν από λίγες μέρες λαθραίοι στα Εξάρχεια.
Το βραβείο όμως του απόλυτου ευτελισμού κερδίζουν αυτοί, που ως ρουφιάνοι των Αλβανών μαφιόζων, που υποδύονται το κράτος, έσπευσαν να λερώσουν τη μνήμη του νεκρού αδελφού μας, «διαρρέοντας» πως είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών. Κάποιος γαλονάτος έδωσε δηλαδή εντολή να ελέγξουν στα ηλεκτρονικά αρχεία της Ελληνικής Αστυνομίας και να το διαρρεύσουν, ώστε, εκτός από την πάσα στους γορίλες του Ράμα, να περάσει στον κόσμο το «έλα, μωρέ, έναν χασισέμπορα σκότωσαν». Το υιοθέτησαν μάλιστα και το διακίνησαν γνωστά καθεστωτικά sites και ΜΜΕ. Εξαρχής διατύπωσα το ερώτημα προς τους παρανομούντες που σκάλισαν σκληρά προσωπικά δεδομένα και έκαναν την περιύβριση νεκρού, αφού έκαναν την παρανομία, γιατί δεν την πήγαιναν μέχρι τέλους; Να μας έλεγαν και αν αθωώθηκε ή αν καταδικάστηκε. Τελικά η λάσπη-σέρβις στους Αλβανούς σοβινιστές έγινε μπούμερανγκ και τους έσκασε στα μούτρα.

Για τη συνέχεια Ysterografa

9 σχόλια:

  1. Το κλίμα πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις δημιουργείται απ΄τα ΜΜΕ. Από την πρώτη στιγμή, ο τρόπος προσέγγισης των γεγονότων κατευθύνει την κοινωνία ώστε να δει με κάποιο τρόπο τα πράγματα, με βάση τη γραμμή που δίνεται στους δημοσιογράφους (άνωθεν), και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν αλλάξουν τα δεδομένα. Το έχουμε δει άπειρες φορές. Οι συζητήσεις γίνονται για τα μάτια, και όταν κάποιος έχει άλλη άποψη δεν τον αφήνουν να μιλήσει.
    Όταν μαθεύτηκε το πλύσιμο και η συρραφή της σορού, θα έπρεπε «να βοούν» τα ΜΜΕ για την παρανομία, αλλά συνεχίστηκε το ίδιο τέμπο. Υποτονικές τοποθετήσεις, χαλαρές αντιδράσεις.. Μια ξεκάθαρη χειραγώγηση της κοινωνίας απ΄την δικτατορία των ΜΜΕ.
    Προφανώς άλλη αντιμετώπιση απ΄αυτή του Ζακ, με τις συγκινητικές αναλύσεις.
    Ο Έλληνας λυπήθηκε και για τον Ζακ και για τον κάθε Ζακ, και δεν είναι ούτε ρατσιστής, ούτε «ομοφοβικός» (σύμφωνα με το λεξικό της «πολιτικής ορθότητας» που φορτωθήκαμε), ούτε απάνθρωπος, και δεν χρειάζεται μαθήματα υποτιθέμενου ανθρωπισμού.
    Το έχει αποδείξει πολλές φορές, άσχετα αν υπάρχουν και εξαιρέσεις.
    Όλους τους ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα, η ελληνική κοινωνία έχει την ευαισθησία και την ανθρωπιά να τους συμπονά και αν ακόμα κάνει κάποια κριτική για τον τρόπο ζωής π.χ. του Ζακ, και πάλι αυτό γίνεται τις περισσότερες φορές με θλίψη απέναντι σε ένα άνθρωπο που έχει χάσει τον δρόμο του και έχει πέσει σ΄ένα λάκκο δυστυχίας, και διαστροφής, άνεργος, τοξικομανής και οροθετικός.. Δεν μιλάμε με σκληρότητα για κανένα, παρά μόνο με θλίψη..
    Προβάλονται όμως επιλεκτικά και με συγκεκριμένο τρόπο αυτές οι περιπτώσεις με σκοπό την κοινωνική αφομοίωση της διαστροφής. Γιατί εκεί στοχεύουν. Όχι στην βοήθεια του ανθρώπου αλλά στην αποδοχή της διαστροφής του. Είναι έτσι ακριβώς, διαπιστωμένο, και επιβεβαιωμένο από χίλια δυο παραδείγματα που τα γνωρίζουμε όλοι, και δεν μπορεί κανείς να μας πείσει για το αντίθετο.
    Και φυσικά είναι αδίστακτοι όταν πρόκειται για «παρωχημένα πρότυπα» όπως ο Κωνσταντίνος.
    Δεν έχουν ενδοιασμούς στο να μεταδίδουν ψευδείς κατηγορίες για ένα νεκρό παλικάρι που πυροβολήθηκε γιατί ύψωσε την ελληνική σημαία.
    Εναρμονισμένο με αυτό τον τρόπο σκέψης, είναι και το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού συστήματος.
    Προσωπικά μου φαίνεται ακραία η θέση του Φ.Κρανιδιώτη για «ισοπέδωση της RENEA».Δεν νομίζω ότι έχουμε τέτοιες απαιτήσεις από τις πολιτικές ηγεσίες, δεν ζητάμε πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν. Απαιτούμε όμως τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Πως είναι δυνατόν να γίνονται οι καλύτεροι συνήγοροι των Αλβανών;; Που ξανακούστηκε αυτό το πράγμα; Ποια είναι η δουλειά των πολιτικών; Τι σημαίνει άσκηση εξουσίας; Δεν είναι η βασική υποχρέωση και φυλάξουν με κάθε τρόπο την οριοθέτηση της έννοιας «Πατρίδα» με ότι αυτό περιλαμβάνει εντός και εκτός συνόρων; Δυστυχώς έχουμε μεγάλο φταίξιμο και εμείς και με τα λάθος κριτήριά μας στην επιλογή των πολιτικών και με την ανοχή που δείχνουμε απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε λιγο ..ουτε πολυ Μαρια μολις περιεγραψες κατι τρομερα σημαντικο αν κσι δεν το ..ονομασες.
      Οτι η εκπαιδευση ενος λαου...ειναι στα χερια 5 ιδιωτων καναλαρχων.!! Με το προσχημα το παιδαριωδες ..οτι ειναι μια κοινη επιχειρηση κερδοσκοπικη...εμπορικη...ελευθερη..σαν ολες τις αλλες...Το επιχειρημα ειναι .."" τι δεν εχω δικαιωμα να κανω μια επιχειρηση ??".Ειναι πανω απο κακογουστο αστειο...σε μια κοινωνια να λεει επιχειρηση ...κατι που πλαθει ανθρωπους...κατα το δοκουν...που αν διαπλακουν..εχουν ...ελεω Θεου το δικαιωμα να μας κανουν οτι θελουν.!! Ταχα...για την ..ελευθερη οικονομια.Ξερουν πολυ καλα πως οι πιο πολλοι ανθρωποι δεν ειναι σε θεση να ξεχωρισουν την διασκεδαση ..και το χασομερι του χρονου ..απ την βαρυτητα της επιρροης της σκοπιμης.Το επιχειρημα ..." σν δεν σου αρεσει..αλλαξε καναλι"..ειναι παιδαριωδες.Φαιδρο...Φτασαμε στο σημειο να θεωρειται ...φυσικο 5 ανθρωποι ναχουν δικαιωμα σαν ...αγγειοπλαστες να διαμορφωνουν τα σνθρωπινα αγγεια κατα το δοκουν.Αυτο ολο πρεπει να το ξσναδει μια πολιτεια...απ την αρχη...πριν θρηνησουμε περισσοτερο..Διοτι ηδη θρηνουμε...

      Διαγραφή
    2. Έχεις απόλυτο δίκιο.O Tσίπρας λίγο πριν πάρει την εξουσία μιλούσε για το «Τρίγωνο του Διαβόλου» της διαπλοκής στην Ελλάδα, δηλ. «Πολιτικό σύστημα-Τραπεζικό σύστημα-ΜΜΕ», το οποίο υποτίθεται ότι θα πάτασσε.
      Τα ΜΜΕ, σαν καλοί «χαμαιλέοντες» μόλις είδαν ότι κέρδισε τις εκλογές, μεταλλάχτηκαν υπέρ του, και έτσι ο Τσίπρας σκέφτηκε ν΄αφήσει τη δουλειά γι΄αργότερα... (αστειεύομαι φυσικά, γιατί δεν υπήρχε πρόθεση κάθαρσης εκ μέρους του Τσίπρα, αλλά μάλλον το μόνο που επιδίωκε ήταν ο εκφοβισμός ώστε να δουλέψει το σύστημα υπέρ του, και να χρησιμοποιήσει τα ΜΜΕ ώστε να μεταλλάξει την Ελλάδα ακόμα περισσότερο σύμφωνα με τις ιδεοληψίες του).
      Το τρίγωνο αυτό σε συνδυασμό με τις έξωθεν πολιτικές κατευθύνσεις, ήταν όλη η ιστορία της καταστροφής της χώρας. Το κάθε μέρος στήριζε το άλλο, και αντίστροφα, και μάλιστα η αλληλεξάρτηση αύξανε με ένα αυτοτροφοδοτούμενο τρόπο όσο επιδεινωνόταν η κατάσταση στη χώρα, σαν να προσπαθούσαν στο τέλος μέσω της αυξανόμενης δια-πλοκής μεταξύ τους, να σωθούν (ή να βουλιάξουν όλοι μαζί), ώσπου «χρεοκόπησαν» (κυριολεκτικά και μεταφορικά) γιατί κάποτε τα λεφτά τέλειωσαν..
      Οι κυβερνήσεις στήριζαν τα ΜΜΕ με πολιτικές παρεμβάσεις στις Τράπεζες ώστε να δίνουν εκατομμύρια ευρώ (τα λεγόμενα θαλασσοδάνεια) στους καναλάρχες, για να τις υποστηρίζουν μέσω χρυσοπληρωμένων μεγαλο-δημοσιογράφων, (όπως επίσης έδιναν δάνεια στα κόμματα), και αγόραζαν τα ελληνικά Ομόλογα (χαρτιά άνευ αξίας όπως αποδείχτηκε) δίνοντας δισεκατομμύρια στις κυβερνήσεις που το μεγαλύτερο μέρος τους κατασπαταλήθηκε ή το καταχράστηκαν.
      Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε...
      Το θέμα είναι ότι εκτός των οικονομικών θεμάτων, αυτά τα 5 κανάλια που κυριάρχησαν από την αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, λειτούργησαν ως ο μεγαλύτερος προπαγανδιστής σε καθημερινή βάση μέσα στα ελληνικά σπίτια, μεταλλάσσοντας την ελληνική κοινωνία. Με διάφορες εκπομπές και διάφορους ψευτο-επιστήμονες όπως και μέσω του λεγόμενου life-style, και ατόμων της βιομηχανίας της μουσικής και του θεάματος, άλλαξαν τον τρόπο σκέψης μας και τον τρόπο ζωής μας. Μας έκαναν επιφανειακούς ανθρώπους, ρηχούς, χωρίς κρίση, σκέψη και εμβάθυνση, κάτι που πάντα είχε ο Έλληνας.. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα σε όλη τους την έκταση..


      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ γενικά με αυτά που γράφετε για τον ρόλο που παίζουν οι ολιγάρχες καναλάρχοι και τα κανάλια τους προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία και να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Προσθέτω εδώ ότι κάποιοι πολιτικοί έβγαλαν σπυράκια για την επαναλειτουργεία της ΕΡΤ
    Όλοι τους γνωρίζουμε λίγοι τους καταγγέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΡΤ αγαπητέ Χρήστο, είχε πάντα καλύτερη ποιότητα, αλλά τα τελευταία χρόνια έγινε αυτό που λέμε «βασιλικότερη του βασιλέως». Ξεπέρασε και τα ιδιωτικά κανάλια ως προς την προώθηση κάποιων πραγμάτων.Είδαμε μαύρη προπαγάνδα υπέρ των gay-pride και της αλλαγής φύλου στα 15, υπέρ των αλλαγών στα σχολικά βιβλία ώστε να μετατραπούν σε νεο-ταξικά, και εθνικά και θρησκευτικά ουδέτερα και διάφορα άλλα.. Ενδεικτικά παραθέτω αυτό το σύντομο βίντεο:
      Athens Pride - Θέμα παιδείας, Χορηγός ΕΡΤ
      https://www.youtube.com/watch?v=u03hxGZkKIU
      Η τεράστια εξέλιξη του pride σε μια μαζικότατη διοργάνωση, που γεμίζει χαρά, ελπίδα, αυτοπεποίθηση όλους όσους πέρασαν από το κέντρο της Αθήνας. 50.000 άτομα φέτος. Το 2005 είχε μόνον 500. [Αν συνεχίσουμε ως ΕΡΤ να το διαφημίζουμε, αν οι χορηγοί γίνουν περισσότεροι και δώσουν περισσότερα χρήματα και -το κυριότερο- αν η ομοφυλοφιλία και η διόρθωση φύλου διδαχθούν στα σχολεία, μπορεί το 2025 να έχουμε 5 εκατομμύρια άτομα].

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι μονο τα οικονομικα συμφεροντα τους..Αμαν πια μ αυτο το χοντρικο φαινομενο...! Υπαρχουν ναι...αλλα οχι μονα.Δεν ειναι ολα τοσο απλοικα.Υπαρχει ψυχικη νοσος.!! Δεν το βλεπεις ?? Πασπαρτου ειναι τα λεφτα ?

      Διαγραφή
    3. You've said Dimitri! They are sick with a deep hate for everything Greek and everything that helps people make sense of their lives. They want to leave Greek people without their "North". Without a reference point of who we are and where are we heading as a nation.

      Διαγραφή
    4. Κ.Απελλες αυτος ο χι...Μαρξ ..εκανε απιστευτο κακο στα μυαλα των ανθρωπων.Οπως και οι αλλοι της δυσης ηλιθιοι.Μετατοπισαν το κεντρο του κοσμου στα οικονομικα..!!! Ειναι ετοιμοι να μας ξεφουρνισουν οτι οι πλανητες και οι ηλιοι γυρνανε γυρω απ την οικονομια !!!!!! Οτι δεν υπαρχει βαρυτητα αλλα μονο οικονομια ελκει το συμπαν !!!!Ειναι ετοιμοι να μας βαλουν να γονατισουμε σε ενα....χρυσο βοδι ..!! Πιασαν τα μυαλα ανθρωπων και τα εκαναν μπιλιες !! Οτι πεις..οτι σκεφτεις...οτι αισθανεσαι δεν ...υπαρχει.!! Ταξεις...λεφτα...λεφτα..λεφτα..ποιος κουμανταρει τα λεφτα...αυτο εγινε για λεφτα...εκεινο τοκανε το χρημα...το αλλο ειναι χρημα...ααα αυτο ειναι ευκολο..για το χρημα εγινε...κλπ.....Εβαλαν το ..ταληρο στο νου μας...ολοι.!! Οι ...Μεσσιες της διαχειρισης ταληρων !! Ταλαντων.κλπ.....Εγω δεν υπαρχω !Η τσεπη μου υπαρχει !! Κοιταξε αυτον τον κ.Χρηστο.....δεν υπαρχει εξηγηση αλλη στην φυση.....Μια μονο !!! Η δικη του...του χι ..Μαρξ...Δεν υφισταται τρελα...νοσος...ψυχικη διαταραχη...διαστροφη..εγωισμος...σκατοψυχια...φιλοδοξια...εξουσιομανια ενδογενης...φιλαυτια...απληστια...εγωπαθεια...βλαβη ψυχης !!!! Μονο το ευκολο πασπαρτου....οικονομικο συμφερον...ταξεις...διαταξεις...Το ειπε....ο χι ...Μαρξ !! Ο οποιος ιδιος.!! Ο....Μωησης !!! ΜΕΓΑΛΗ βλαβη Κ.Νικο σε μυαλα...ανετοιμα σε βλαβες.....

      Διαγραφή
    5. Dimitri, I laugh with Tsipras and people like him praising Marx and publicly (privately they all all seek the $) expressing their hate for Rothchild and the bankers. Marx was working for the Rothchild, they were even relatives, who wanted to control the world by offering people an illussion of choice between capitalism and socialism. The outcome is the same and in its most Basic manifestation; the rich get richer and now control 99% of the world's wealth.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.