6/11/18

Zeev Elkin, υπουργός του Ισραήλ: Αν απειληθούμε, θα χτυπήσουμε τους S-300 στη Συρία - Ελπίζουμε να μην υπάρχουν Ρώσοι

Ο Ζεέβ Ελκίν με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ο Ισραηλινός υπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος και Υποθέσεων της Ιερουσαλήμ, Zeev Elkin, έκανε μια δήλωση στο ρωσικό TASS, η οποία πιστεύουμε έχει σοβαρή σημασία.
Αναφερόμενος στην παρουσία του αντιπυραυλικού και αντιαεροπορικού συστήματος που παρέδωσαν οι Ρώσοι στη Συρία, το οποίο αποτελεί απειλή για την πολεμική αεροπορία του Ισραήλ, δήλωσε:
"Το Ισραήλ θα στοχεύει το ρωσικό S-300 στη Συρία αν χτυπήσουν ισραηλινά αεροπλάνα στον ισραηλινό εναέριο χώρο. Ελπίζω πολύ ότι δεν θα υπάρξουν Ρώσοι στρατιωτικοί ειδικοί στις περιοχές που είναι εγκατεστημένοι οι S-300"!
Η δήλωση αποτελεί ευθεία απειλή εναντίον της Ρωσίας, αφού είναι γνωστό ότι οι S-300 δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς την παρουσία Ρώσων τεχνικών για περίπου δύο χρόνια.

8 σχόλια:

  1. Αποθανέτω η ψυχή μου μετά τών αλλοφύλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ... στὸν ἰσραηλινὸ ἐναέριο χῶρο... πλάκα μᾶς κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Μπορει να ειναι ενα Σ-400 στα αλλα και Σ-300 στους πυραυλους.Κανεις δεν ξερει.Το βελινεκες διαφερει λιγο αν ειναι ετσι.Ποιος ξερει ? Παντως δεν ξαναγινε παραβιαση ...εως εδω.Ουτε απ τον Λιβανο εκτοξευσεις.Δεν πηγαν μονο το συστημα εκει.Πηγαν κι αλλα κολπα.Πηγαν κολπα που σβηνουν τις οθονες ολες...κοβουν το τζι πι ες....και κανουν παρεμβολες χιλιομετρων ....λεγεται.Αν πηγαν ...αν....και οπλα ηλεκτρονικου παλμου...ψυχη βαθυα...μια εκρηξη τετοια στον αερα....ισον ...κοβεται το ρευμα σε ολα τα ηλεκτρικα εργοστασια γυρω...σβηνει το φως εντελως...δεν δουλευει τιποτε.....

      Διαγραφή
  4. Αναμένω το επόμενο ισραηλινό χτύπημα κατά στόχων της Χεζμπ Αλλαχ για να δω αν λειτουργούν οι Σ300 και τα αντιμετρα των Ισραηλινών αεροσκαφών.Λετε να περιμένω πολυ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη ζαριά των Ρώσων ΕΑΝ εγκατέστησαν το σύστημα στην Συρία.
    Εάν οι Εβραίοι χτυπήσουν ατιμωρητί, οποία ξεφτίλα...Καταρρέει ο μύθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταρρεει..γιατι θα πουν ..εχουμε το Σ 400....και το Σ 500....και οι χειριστες δεν ηταν δικοι μας...η θα πουν ...ηταν υποβαθμισμενα εξαγωγης...φτηνα.....Το ιδιο ομως θα συμβει κι αναποδα αν πεσει Φ 35.....το οποιο ετσι κι αλλιως δεν ειναι σοι....αλλα πουλιεται σαν το καλυτερο σοι....Ενα απ τα 8 τεμαχια λεγεται...οτι ηδη επεσε απο Σ 200....αλλα κανουν την παλαβη σαν να μην επεσε.Οποτε κι οι δυο καθονται στα αυγα τους προς το παρον...μην γινουν ρομπες.Αλλα ετσι ..ο Πουτιν κερδιζει !!! Ηξερε τι εκανε ....Εβαλε τις ρομπες απεναντι !!! Και σταματησε τον ...ραφτη !

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.