2/1/19

Ύψωσαν Σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης»

Οπως φαίνεται σε βίντεο από την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Νετζάτ Αχμέτ, να προτρέπει έλληνες μουσουλμάνους νέους να εγγράφονται σε γυμνάσια και λύκεια της Τουρκίας διότι όπως σημειώνει για τον σύλλογό του η τουρκική εθνική συνείδηση είναι σημαντική.
Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, ομιλίας άλλου ατόμου στη συγκεκριμένη εκδήλωση διακρίνεται ξεκάθαρα η απεικόνιση της σημαίας της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» και της τουρκικής σημαίας στην επιφάνεια προβολής της αίθουσας όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.
Σχόλιο:Εισαγγελέας σε αυτήν εδώ τη Χώρα υπάρχει αφού η αναφορά είναι κατά της κυριαρχίας του Ελληνικού Κράτους;
Για τη συνέχεια Veteranos

8 σχόλια:

  1. Άρθρο 138 - Ποινικός Κώδικας - Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας

    1. Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ' αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία, τιμωρείται με θάνατο.

    2. Οι διατάξεις των άρθρων 135 και 137 έχουν και εδώ εφαρμογή.

    Άρθρο 143 - Ποινικός Κώδικας - Στρατιωτική υπηρεσία στον εχθρό

    Ο Έλληνας υπήκοος που σε καιρό πολέμου κατά του ελληνικού κράτους υπηρετεί σε εχθρικό στρατό ή παίρνει όπλα κατά της ελληνικής πολιτείας ή των συμμάχων της, τιμωρείται με την ποινή του θανάτου ή με ισόβια κάθειρξη.

    Άρθρο 144 - Ποινικός Κώδικας - Υποστήριξη της πολεμικής δύναμης του εχθρού

    1. Όποιος σχετικά με πόλεμο που ξέσπασε ή που επίκειται κατά της ελληνικής πολιτείας ενεργεί παράνομα και εν γνώσει, με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις πολεμικές δυνάμεις του εχθρού ή να βλάψει τις πολεμικές δυνάμεις της ελληνικής πολιτείας ή των συμμάχων της, τιμωρείται με ποινή θανάτου ή με ισόβια κάθειρξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Who is going to deliver the sentences to the traitors? No institution is left standing. And the people are lost.

      Διαγραφή
    2. Σσσσσσσ....η κυρια Θσνου και.οι αλλες...ειναι στο....κομμωτηριο..

      Διαγραφή
  2. Den pirate xampari poios mas kyberna? Edo ola ksepouliounte (Makedonia - Boria Ipeiros), sti Thraki tha kollisoume? O Tsipras einai aktipitos. Afou ksepoulisei kai th Thraki seira exoyn ta dodekanhsa, to Kastelorizo kai bale...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕ μου προκαλεί εντύπωση! Δεκαετίες τώρα η νουδουπασοκ το υποθάλπουν για τα ψηφαλάκια... το ίδιο συνεχίζει και τώρα, γιατί έτσι είναι οι υπόδουλες κυβερνήσεις μας. Τονίζω, δεκαετίες τώρα!!!
    Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης, Μακεδονία, Βόρεια Ηπείρος, νησιά ανατολικού Αιγαίου, Καστελόριζο και πλείστα άλλα...... ήμουνα νιος και γέρασα κι ακόμα θα μας πιπιλάνε τ' αυτιά! Δεν αλλάζει τίποτα, μονο αν ανέβει μια σοβαρή κυβέρνηση, όχι χρυσαυγίτες. Είναι και αυτοί του συστήματος, ακόμα θυμάμαι το χειροφίλημα στη Ντόρα..... Αλλά δε θα αφήσει κανέναν η άρχουσα τάξη, θα μας πολεμήσουν ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακο ειναι οτι η αρχουσα ταξη ειναι συγκροτημενη...ενεργει συσωμη σαν ενας ανθρωπος...Ειναι ομαδα μια...κανουν το ιδιο ολοι μαζι...πειθαρχουν σε εντολες στρατου.Εχουν ιδιο παντα στοχο...σχεδιο...φορα.Δεν διαλυουν
      τις γραμμες τους..Εμεις.οι ..αλλοι....ειμαστε σκορποχωρι...μπαζα...αχταρμας...αλλα αντι αλλων...ομαδουλες.εναντιον.ομαδουλων...κλπ..Οχι οργανωση.δεν εχουμε...αλλα ουτε καν ομαδα..Δελτα εθνικη.Πως να μην χανεις παντα με εικοσι γκολ ?? Ανθρωποι εναντιον ανθρωπων...και η ελιτ....ησυχη στο ομαδικο εργο.της...Αυτο δεν λεγεται αλλιως απο....ηλιθιοτητα...Πως αλλιως να το.πεις ?? Ομαδικη παρακρουση ?

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει κράτος; άμα υπήρχε αυτός ο βρομοτουρκος θα ήταν κρεμασμένος σε 5 λεπτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.