2/1/19

Ιατρικός τουρισμός: Ποιος επιτέλους θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει μια αποτελεσματική πολιτική;

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει αρχίσει να αναδεικνύεται σε προορισμό εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ανάμεσα  στις οποίες ο τουρισμός υγείας μοιάζει να είναι αυτός με τις μεγαλύτερες προοπτικές. Και αυτό γιατί έχει δυνατότητα ανάπτυξης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, συμβάλλοντας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ενώ παράλληλα συνεπάγεται επενδύσεις σε νέους τομείς, εμπλουτισμό του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών, ποιοτική βελτίωση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος μέσω της τόνωσης της λειτουργίας των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και των αεροπορικών εταιρειών.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα έσοδα της αγοράς ιατρικού τουρισμού αγγίζουν ιδιαίτερα υψηλά ποσά σε ετήσια βάση με συνεχώς αυξητικές τάσεις. Ήδη, χώρες όπως η Ινδία, η Σιγκαπούρη, η Ταϊλάνδη, η Κόστα Ρίκα, το Ισραήλ, η Πολωνία και η Τουρκία έχουν αντιληφθεί τις δυνατότητες κέρδους και συνεχώς επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον τομέα αυτό, δημιουργώντας νέες υποδομές. Μάλιστα, η γειτονική Τουρκία έχει έσοδα πάνω από 4 δισ. τον χρόνο, έχει δημιουργήσει ελεύθερες ζώνες χωρίς φορολογία, και μάλιστα γνωστή τουρκική αεροπορική εταιρεία παρέχει πακέτα προσφορών ιατρικού τουρισμού.

Για τη συνέχεια capital

(Σημ. Καλό το άρθρο αλλά δεν περιέχει καμία πρόταση, οι διαπιστώσεις είναι για τους δημοσιογράφους και οι πολιτικές για τους πολιτικούς.
 Δεν διάβαζουμε καμία συγκεκριμένη πολιτική πρόταση.) 

4 σχόλια:

  1. Ενώ ο Έλληνας έχει δυνατότητα και ικανότητα να κάνει πολλά, δυστυχώς δεν κάνει τίποτα !!! Πάρτε μαθήματα από τους Τούρκους , ίσως είναι πιο ικανοί από εσάς που κυβερνάται !!! Εσείς που κυβερνάται προσβαλλετε τον λαό σας !!!! Κάντε το αυτονόητο, ανεβάστε τον Έλληνα εκεί που του αξίζει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. If they let the Greek rise, naturally they will end up at the bottom where they belong. The Greek has to rise on his own.

      Διαγραφή
  2. Δυο φορές χρησιμοποίησες την λέξη «κυβερνάται»
    Και στις δυο φορές με ορθογραφικό λάθος.
    Το σωστό είναι κυβερνάτε.(Εμείς κυβερνάμε, εσείς κυβερνάτε, αυτοί κυβερνάνε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. We have the perfect model to follow; Asclepeiia. The Hellenic World was full of well being centers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.