15/10/19

Καλεντερίδης στον ΑΝΤ1: Τα σχέδια του Ερντογάν και η στάση του Πούτιν - ΒΙΝΤΕΟ


Ο στρατιωτικός αναλυτής και συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για το διπλωματικό παρασκήνιο που άλλαξε τις ισορροπίες στο μέτωπο της Συρίας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

4 σχόλια:

  1. Ενώ εδώ και καιρό κάποιοι Αμερικάνοι έβαλαν τους Κούρδους να ξηλώνουν ναρκοπέδια και οχυρά ώστε να ανοιξει ο δρόμος για την εισβολή, εσείς μας λέτε ότι πρώτος ο Πούτιν έκλεισε το μάτι στον Ερντογάν; Κάποιοι Αμερικάνοι έκλεισαν συμφωνία εδώ και πολύ καιρό. Οι Ρώσοι έδωσαν πολλά για να πάρουν όλη τη Συρία. Ο Ερντογάν είναι η δικαιολογία που ήθελαν οι ΗΠΑ για να ολοκληρωθεί η αποχώρησή τους.

    Τα σχέδια εναντίον μας περιλαμβάνουν αποικισμό της Αμμοχώστου με τζιχαντιστές και γενοκτονία κατοίκων των νησιών μας από αγανακτισμένους λαθρό. Ακριβώς όπως εκτοπίζουν τους Κούρδους (με χρήση αγανακτισμένων τζιχαντιστών), θα γίνει και ο εκτοπισμός των κατοίκων του μισού Αιγαίου.

    Αφήστε λοιπόν κύριε Σάββα και όλοι οι αναλυτές και στρατηγοί μας τα πονηρά και πλάγια κυρήγματα συνεμετάλλευσης, διότι αυτή η ιστορία δεν θα έχει τελειωμό.

    Ο Άγιος Παϊσιος άνοιξε τα στραβά όλων σε Ανατολή και Δύση για το πως συνεργαζόμενοι οι Αμερικάνοι με τους Ρώσους θα αποκαταστήσουν τον Χριστιανισμό στην πρωτεύουσά του. Ο Ελληνισμός πρέπει να ενώνει όλο τον Χριστιανικό κόσμο. Όλα τα άλλα σχέδια είναι εκ του πονηρού. Όλα τα άλλα σχέδια οδηγούν σε κατάρρευση τόσο της Ανατολής όσο και της Δύσης διότι επιτρέπουν στο Ισλάμ να συνεχίζει να μεγαλώνει. Με μια τέτοια εξέλιξη, η Ευρώπη θα είναι τζαμί μέσα σε είκοσι χρόνια, η Ρωσία θα δεχτεί το Ισλάμ ως μονόδρομο, και οι ΗΠΑ θα περνούν από Ευρασία και Αφρική μόνο μέσα σε καράβια που δεν θα πλησιάζουν ακτές. Αν θέλουν τόσο οι Αμερικάνοι όσο και οι Ρώσοι να συνεχισουν να υπάρχουν ως άνθρωποι, δεν έχουν άλλη λύση.

    Αυτό το προσφέρω στον σοφό κ. Μάτις για τον φιλοσοφικό διάλογο που πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσει ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία. Τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Αμερικάνοι στρατηγιστές ζητάνε μια νέα μεγάλη ιδέα, ένα όραμα που θα εμπνέει. Ορίστε κύριε Σάββα, εσείς και άλλοι παρακαλέστε κάποιους από τους εκατοντάδες αργόσχολους απόστρατους στρατηγούς μας να τους το αναπτύξουν.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφηστε,Αγαπητε,την Γεωπολιτικη Αναλυση,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!Χρειαζεται βαθεια ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ[Αληθινη]..ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΕΤΕ,Πραγμα Επικινδυνο,για ΕΣΑΣ και για Οσους ΣΑΣ Διαβαζουν."Περνατε",ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ,Προπαγανδα,Συγκεκριμενων ΚΕΝΤΡΩΝ...

      Διαγραφή
  2. Δεν απαντώ για λογαρισμό του, ούτε τον γνωρίζω, αλλά ο κ. Σάββας έχει αρκετή γνώση και πληροφόρηση και είναι σοβαρότερος αναλυτής από τους περισσότερους. Το πρόβλημα όμως είναι πως ζούμε σε μια εποχή που υπάρχει τρομακτικά επαγγελματική παραπληροφόρηση και κανένας δεν είναι αλάθητος.

    Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να φύγουν από Μέση Ανατολή και να βάλουν άλλους να φαγωθούν μεταξύ του. Ο Πούτιν έχει στενή συνεργασία με επαγγελματικά κυκλώματα μέσα από τις ΗΠΑ και το ΗΒ, τα οποία τον στηρίζουν όσο κανένας άλλος. Μπορεί να είναι πατριωτικός κτλ, αλλά πολλά ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις είναι ένα μεγάλο θέατρο. Ως αναγνώστης και σχολιαστής και όχι ως αναλυτής αυτά βλέπω και λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.