7/10/19

«Κραυγή βοήθειας» από τον δήμαρχο Λέρου στο «Εκτός Γραμμής»: «Έχουμε 2.500 πρόσφυγες και μας στέλνουν και από τη Λέσβο»



Ακόμα ένα νησί ασφυκτιά
Στην προσπάθεια αποσυμφόρησης της Μόριας, πρόσφυγες και μετανάστες ταξιδεύουν για άλλες περιοχές, με τη Λέρο να είναι ένα από τα νησιά που αναμένεται να δεχθεί ακόμα 500 άτομα.

Ο δήμαρχος του νησιού, Μιχάλης Κόλιας έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής του Alpha, «Εκτός Γραμμής» να μην σταλούν κι άλλοι άνθρωποι, γιατί δεν υπάρχουν δομές για να μείνουν.

«Λόγω της τραγικής κατάστασης στη μία από τις δύο δομές που έχει το νησί μας, 2.000 μετανάστες βρίσκονται σε δομή των 700 ατόμων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος στους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Πληροφορήθηκα ότι θα έρθουν στο νησί μας 500 άτομα από τη Λέσβο. Θα φύγουν από την παραλία της Λέσβου για να έρθουν στην παραλία της Λέρου. Οι 1.000 από τους 2.000 που είναι τώρα στις δομές μένουν κι εκείνη στην παραλία με μία κουβέρτα και αν υπάρχει αυτή. Ο αριθμός των προσφύγων αυτή τη στιγμή είναι 2.500 στο νησί και δεν επιτρέπονται να μεταφέρονται από άλλα νησιά».

ΠΗΓΗ: newpost.gr

4 σχόλια:

  1. Καλά, δεν άκουσε ο Δήμαρχος τον κ. Μητσοτάκη που χαίρεται βλέποντας την Ελλάδα να γίνεται πολυπολιτισμική; Ε, ο Δήμαρχος με τόσο πολυπολιτισμό, θα έπρεπε τώρα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε της πλάκας. ....... βγάλε τον κόσμο σου στον δρόμο για διαμαρτυρία , τα πολλά λόγια είναι φτώχεια !!
    Ξυπνήστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε, διάβασε το παρακάτω ...κατεβατό μου:
    Ο ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιο, χαρακτηρίζουν τους "πρόσφυγες" ως πρόσφυγες, μόνο σε γειτονική τους ασφαλή χώρα.
    Και αυτό, επειδή μετά τη λήξη της κατάστασης που τους ανάγκασε να είναι πρόσφυγες, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
    Οπουδήποτε αλλού είναι μετανάστες. Αφού σε εμάς εισέρχονται λαθραία είναι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες, λαθρομετανάστες.
    Ούτε καν ...παράτυποι μετανάστες, όπως μας λένε οι αριστεροί ...ειδήμονες. Με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι ...άνθρωποι.
    Ας τους πει κάποιος ότι και ο λαθραία εισερχόμενος επιβάτης σε ένα ΜΜΜ μας, ...άνθρωπος είναι και όμως ονομάζεται λαθρεπιβάτης...

    Ο νόμος μας ορίζει ότι όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται. Εμείς τι κάνουμε; Τους ταΐζουμε και τους δίνουμε σπίτια, τώρα θα τους δίνουμε και χρήματα, ενώ δεν έχουμε να φάμε και να μείνουμε μόνοι μας; Για ποιον λόγο; Επειδή είμαστε ...άνθρωποι; Επειδή είμαστε ...ανθρωπιστές;
    Ε λοιπόν ανθρωπιστές μου (ψευτοανθρωπιστές θα έλεγα), θα σας πω εγώ τη λύση, θα σας πω τι μπορούμε να κάνουμε για να παραμείνουμε άνθρωποι, ανθρωπιστές, ότι θέλετε, αλλά να είμαστε και νόμιμοι.
    Απέλαση όλων όσων εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα. Ειδάλλως, να έρθουμε σε συμφωνία με τους συμμάχους μας και ας τους πάρουν αυτοί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δημοκρατικά και δίκαια. Εισβολείς δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας.
    Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα. Δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε. Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα στο όνομα του "ανθρωπισμού".
    Και αν νομίζετε ότι εγώ είμαι φανατικός και υστερικός για αυτό σας γράφω όλα τα παραπάνω, τότε σίγουρα δε με ξέρετε. Δε με ξέρετε, αλλά δεν ξέρετε και το ισλάμ, δεν ξέρετε τι πρεσβεύει αυτή η "θρησκεία", του μίσους, της διχόνοιας και της μισαλλοδοξίας.

    Και διαβάστε καλά όσα γράφω, δίνω και τη λύση για να παραμείνουμε ανθρωπιστές αλλά και νόμιμοι. Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε κατοικία και φαγητό σε λαθραία εισερχόμενος. Πρώτα θα κοιτάξω τα παιδιά μου και ύστερα τα παιδιά όλου του κόσμου. Εάν θέλω και μπορώ.
    Εφόσον μάλιστα οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν τις ...κουνέλες και οι μωαμεθανοί έχουν ταυτόχρονα δύο και τρεις συζύγους ο καθένας, είναι λογικό σε είκοσι χρόνια να είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας. Δεν τους θέλω στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα.

    Ωχ, φανέρωσα και πάλι τα ...ρατσιστικά μου πιστεύω😊. Λοιπόν, ...κακώς που εναντιωθήκαμε 400 χρόνια στην "ευγενή" προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους με τους "πρόσφυγες".
    Τους "πρόσφυγες" από το Μπαγκλαντές, από το Πακιστάν, από το Αφγανιστάν, από την Αλγερία, από την Τυνησία, από τη Νιγηρία, από το Μαρόκο, αλλά και με τους Μουζάλες, τις κυρα-Τασίες και γενικώς με τις "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μας των τελευταίων χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γράψω και κάτι ακόμα.
      Έχουμε τη Λαμπεντούζα της Ελλάδος, τη Μακρόνησο, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις για δεκάδες χιλιάδες.
      Τους λαθραία εισερχόμενους μετανάστες, γιατί δεν τους πηγαίνουμε εκεί, για ταυτοποίηση μέχρι την ενδεχόμενη απέλαση;
      Γιατί δεν τους πηγαίνουμε στη Μακρόνησο, αντί για τα δεκάδες Hot Spots που φτιάχνουμε διάσπαρτα σε ολόκληρη τη χώρα; Γιατί να τους αφήνουμε να ...λοιάζονται στις πλατείες; Γιατί να τους δίνουμε και χρήματα ενώ ο Έλληνας δεν έχει να φάει, ο πατέρας αυτοκτονεί αφού δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του και ο νέος ξενιτεύεται για να επιβιώσει;
      Αν το κάνουμε αυτό, αν τους συγκεντρώναμε εκτός πόλεων, σε συγκεκριμένα μέρη, πόσοι θα μας έρχονται μετά;
      Γιατί αφήνουμε τον κόσμο να πνίγεται στο Αιγαίο; Για να ...λυπόμαστε τους επόμενους και να τους αποδεχόμστε;

      Εάν λοιπόν όλους αυτούς τους συγκεντρώναμε στη Μακρόνησο, όπως έχουμε κάθε δικαίωμα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο (όπως κάνει και η Αυστραλία), πόσοι θα συνεχίσουν να μας έρχονται;

      Πόσοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας για να τους ...ευχαριστεί ο Παυλόπουλος;

      Και πόσα μουσουλμανικά κράτη υπάρχουν στον κόσμο όπου μπορούν αυτοί να ζητήσουν ότι θέλουν, πρέπει να έρθουν στα χριστιανικά κράτη; Και μάλιστα είναι πλούσια κράτη, όπως τα Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
      Εξάλλου, πόσοι χριστιανοί υπάρχουν στη Συρία; Αυτοί είναι που σκοτώνονται από τους ισλαμιστές και θα έπρεπε να φεύγουν. Παρόλα αυτά όμως, κανένας χριστιανός δεν μας έρχεται...
      Μήπως πρόκειται για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης, κάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς πριν πολλά χρόνια οι πρόγονοί τους;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.