7/10/19

Πολύ μη πολυπολιτισμικό τον βρίσκω!!! Συγκινητική ανάρτηση του ΕΥΖΩΝΑ, Βασίλη Σδράλη για την παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη

Συγκινητική ανάρτηση του  ΕΥΖΩΝΑ, Βασίλη Σδράλη για την παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου στην ΞάνθηΜόνο ανατριχίλα και υπερηφάνεια προκαλούν τα λόγια του ΕΥΖΩΝΑ, Βασίλη Σδράλη ο οποίος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην παρέλαση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης. Μια ανάρτηση λίγων γραμμών που όμως λέει πολλά και μιλάει απευθείας στην καρδιά του Έλληνα που αγαπάει την πατρίδα του.
Αναλυτικά η ανάρτηση:

Και έχουμε μείνει μόνοι μας, μέσα στη βροχή κάνοντας μια ώρα ακινησία, και το κόκκινο χρώμα από το φαριά να τρέχει στα μάτια μας, τα τσαρούχια μας να κολυμπάνε μέσα στο νερό , τα λευκά μας να έχουν γίνει 2 φορές πιο βαριά ,αλλά εμείς να μην νιώθουμε τίποτα, να περιμένουμε πως και πως να παρελάσουμε, να περιμένουμε, περιμένουμε να σπάσουμε τα πόδια μας για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που ήταν εκεί για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που πετούσαν τις ομπρέλες τους για να μας χειροκροτήσουν, για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που μας πετούσαν ροδοπέταλα από τα μπαλκόνια, για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που μας άφησαν Δάφνινο στεφάνι για να περάσουμε από πάνω , για αυτούς τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΠΑΜΕ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ!!!
#evzonesofgreece
Πηγή: Ξάνθη Νετ

10 σχόλια:

  1. τι περίεργο..:
    o πρωθυπουργός "...χαίρεται που η κοινωνία (αποκλειστικά με δική του ευθύνη και ενέργειες καθώς και της πολιτικής βρομιάς που εκπροσωπεί) μετατρέπεται σε...πολυπολιτισμική"
    ο Εύζωνας : "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος" βροντοφωνάζει με το βλέμμα του τον Ελληνισμό που καίει τις φλέβες του...
    ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα νικήσει φυσικά ο πρωθυπουργός, γιατί η βιολογία είναι αμείλικτη. Ο τσολιάς είναι μειοψηφία και θα κάνει 0-2 παιδιά. Ο πρωθυπουργός, θα βάζει 50.000 το χρόνο, που θα κάνουν πολύ περισσότερα παιδιά. Στο τέλος, η γη ανήκει σε αυτούς που επικρατούν βιολογικά και τους ευνοούν και οι κρατικές πολιτικές.

      Διαγραφή
    2. Ταϋγέτη.

      Καὶ ὅμως θὰ νικήση ὁ Εὐζωνας,διότι ὑπάρχουν ἀπὸ τὴν ἐποχὴ τοῦ Ὁμήρου,σὰν Ἐὐζωνἐς καὶ εὐκνήμιδες Ἀχαιοί (οἱ καλὰ ζωσμένοι,καὶ ἔχοντες καλὰς κνημίδας)ποὺ πολέμησἀν στὴν Τροία.
      Συχνὲς λέξεις ποὺ συναντοῦμε στὴν Ἰλιάδα.
      Οἱ Εὐζωνες σήμερα εἶναι τὸ ἴδιο ντυμένοι μόνο ποὺ ἡ φούστα ἔχει περισσότερες πιέτες γιατὶ δείχνει τὰ χρόνια τῆς σκλαβιᾶς.
      Ἀλλοίμονο ἄν ἐπικρατήση τὸ σχέδιο Gudenhove-Kallergi.
      Δέν θὰ χαθῆ μόνο ἡ Ἑλλάδα διότι αὐτὴν τὴν φορά δὲν θὰ σταματήσουν ἔξω ἀπὸ τὴν Βιέννη.
      Μόνο νεκροὺς θὰ ἔχουμε πολλούς.


      Διαγραφή
    3. ZONK oraculum...Θα νικήσει ο Ελληνισμός μόνο και μόνο γιατί στηρίζει την Ανθρωπότητα!!!
      όσο ο τόπος βγάζει Βασίληδες η "μαγιά" δε χάνεται...
      Μην ξεχνάς ότι είναι 19 ετών, παλληκάρι της τελευταίας γενιάς που μεγάλωσε στα σκ@τ@ κυριολεκτικά. Κι όμως έχει πίσω του μάνα που το δίδαξε ΧΡΙΣΤΟ,δασκάλους που τον πότισαν ΕΛΛΑΔΑ, πατέρα που τον δίδαξε ΜΑΝΑ...
      πως το είπε εκείνο το μυστακοφόρο δίποδο θηλαστικό αριστεροφασιστάκι ;
      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΣΑΣ ΕΧΕΙ !!!!

      Διαγραφή
  2. Είναι σαφώς μια εθνικιστική και αναχρονιστική φιγούρα, που καλλιεργεί την τουρκοφοβία και την ισλαμοφοβία.

    Πρέπει και η Ελλάδα να εκμοντερνιστεί και να συζητάτε στην ελληνική τηλεόραση με τις πολυπολιτισμικές Ελληνίδες, σχεδιάστριες μπουρκίνι, όπως έχουμε τη χαρά να βλέπουμε εμείς.

    https://www.youtube.com/watch?v=0Yfus-jePtY

    Ή επιτέλους να μάθετε και σεις στην Ελλάδα, κλεισμένοι μέσα στην ισλαμοφοβία, τη διαφορά μεταξύ χιτζάμπ, τσαντόρ, νικάμπ και μπούρκα. Και ότι είναι επιλογή της κάθε νεοελληνίδας μουσουλμάνας να φοράει αυτό που θέλει, ως δικαίωμά της και πως δε θα πρέπει να την κοιτάτε περίεργα, γιατί την κάνετε να νιώθει περίεργα και ξένη.

    Μετά θα πρέπει να κάνετε εκπομπές στην ΕΡΤ, με τις νεοελληνίδες μουσουλμάνες, που θα σας εξηγούν, πως δε συχνάζουν σε μέρη με αλκοόλ ή με στενή επαφή ανδρών και γυναικών (όπως ντισκοτέκ), γιατί είναι επιλογή τους, δεν τις αναγκάζει κανείς και γι αυτό προτιμούν τα φαστ φουντ και δεν πρέπει να τις κοιτάτε στο μετρό ή στο εστιατόριο περίεργα, γιατί τις αποξενώνεται και το πρόβλημα είναι νοητικό, στο μυαλό σας.

    https://youtu.be/jHjl7ypi6rQ

    Μετά και δικαίως, κάποιος θα πει να καταργηθούν οι τσολιάδες από τις παρελάσεις, γιατί γεννούν ισλαμοφοβία. Και τα κόμματα του μεσαίου χώρου, θα διαγκωνίζονται για το ποιος είναι πιο πολυπολιτισμικός και οι "ακραίοι" τύπου Σαλβίνι, θα είναι κι αυτοί αναγκασμένοι να λένε πως δεν έχουν πρόβλημα με το ισλάμ, αλλά με το φονταμενταλιστικό ισλάμ...

    Έρχεται ο πολυπολιτισμός, μην ανησυχείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για ΒΑΡΕΙΑ περίπτωση ιδεοληπτικού, που αξίζει μόνο τη συμπόνια μας...

      Διαγραφή
    2. @ Α.Π.,

      Έχεις θέμα. Ψάξ' το πριν σε πάρει από κάτω. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι τι έγραψε ο Oraculum παραπάνω και υπό τι ύφος το έγραψε, καλύτερα μείνε μακριά από το πληκτρολόγιο για να μην εκτίθεσαι.

      Διαγραφή
  3. Πωωωω τι λε’ ρε παιδί! Καταφέρατε να παρελάσετε υπό βροχή ε; Λογικά, οι Εύζωνες του 2019 πρέπει να είναι φτιαγμένοι από ζάχαρη! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ εξηγείται πως θεωρείται «κατόρθωμα» ή «άθλος» να παρελαύνουν υπό δυνατή βροχή! Δώστε του παιδιού ένα μετάλλιο Ανδρείας που κατάφερε να παρελάσει υπό βροχή.

    Που αν άκουγαν οι Εύζωνες του 5/42 πως το 2019 θα θεωρούνταν «κατόρθωμα» και «άθλος» να παρελαύνει στρατιωτικό τμήμα (και μάλιστα ΕΥΖΩΝΕΣ) υπό βροχή, θα έβαζαν τα γέλια.

    Στράτευμα είστε! Στράτευμα που θα κληθεί να ξεκοιλιάσει εχθρούς όταν ή όπου χρειαστεί, όπως οι θρυλικοί Εύζωνες που περνούσαν σουβλάκι με τις ξιφολόγχες τους τα άντερα Τούρκων, Βουλγάρων, Ιταλών. Στράτευμα είστε… όχι μυξοπαρθένες με δήθεν τσιγκελωτά μουστάκια που δημοσιεύετε το κατόρθωμά σας να παρελάσετε υπό βροχή για να προκαλέσετε ρίγη ανατριχίλας στα απανταχού διαθέσιμα θηλυκά του facebook και του instagram.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανιστορητε,Όταν έρθει η ώρα,αυτά τα παιδιά θα πολεμήσουν για την πατρίδα,για να είναι ελεύθερα κάποια νούμερα σαν κι εσένα.Είναι λεβέντες και δε χρειάζονται στολή για να βγάλουν γκομενες.Άντε φάε κάνα σουβλάκι να χορτάσεις,λιγουρη.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.