25/10/19

Η ηττοπάθεια και υπονόμευση της Μακεδονίας συνεχίζεται


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει από καιρό πει ότι θα σεβαστεί και θα τιμήσει(!!) τη Συμφωνία των Πρεσπών. Στην πράξη βέβαια ούτε αυτό δεν κάνει. Τόσες παραβιάσεις από τα Σκόπια, χρήση του όρου «Μακεδονία», χρήση του Ήλιου της Βεργίνας, σε νέα δημιουργήματα, δηλώσεις «ανάκτησης» του ονόματος του «σκέτο Μακεδονία», αυτοκόλλητα ΜΚ παντού. Έδωσε λοιπόν τη βάση στα εμπορικά σήματα.
Αρχικά, ήρθε η ιδέα για το κάτωθι σήμα που θα μπαίνει στα ελληνικά προϊόντα από τη Μακεδονία, έτσι ώστε να διαφοροποιούνται από τα προϊόντα των Σκοπίων, τα οποία χρησιμοποιούν επίσης τον όρο «μακεδονικά» προϊόντα. Το «βόρεια» δεν το βάζουν καθόλου ή σε κάποιον αστερίσκο ή με πολύ μικρά γράμματα. Εν πάση περιπτώσει, το κεντρικό σύμβολο είναι ένα μικρό γράμμα μ. Ούτε καν τον Ήλιο της Βεργίνας, που ακόμα και με βάση τη Συμφωνία των Πρεσπών, απαγορεύεται να τον χρησιμοποιούν ρητά οι Σκοπιανοί. Ένα το κρατούμενο. Όπως πληροφορούμαστε από το Βήμα, σε συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την Google, αποφασίστηκε κάτι ακόμα. Αφ’ ενός να αλλάξει το “The Devine Great Land” και να γίνει “The Great Greek Land”. Ωραία ως εδώ. Τουλάχιστον, τα ελληνικά προϊόντα από την Μακεδονία, θα συνδέονται με την Ελλάδα. Ταυτόχρονα όμως, θα αλλάξει και το γράμμα C στη λέξη Macedonia, και θα γίνει Κ, δηλαδή “Makedonia“! Πρωτοφανής γκάφα! Υπάρχουν μυριάδες μυριάδων βιβλία που αναφέρονται με τον όρο Macedonia στα αγγλικά, στην Μακεδονία, δηλαδή σ’ αυτό που όλος ο κόσμος, και ασφαλώς και οι Έλληνες, ονομάζουμε Μακεδονία. Από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Σήμερα, η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να το αλλάξει και αυτό! Αποδέχεται μία ανύπαρκτη ήττα και καθοδηγεί το Google να συνδέει το Macedonia με τα Σκόπια και το Makedonia με την Ελλάδα. Είναι με μία λέξη Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο. Παίρνουν και την πλήρη αγγλική μετάφραση του όρου οι Σκοπιανοί, με έγκριση Μητσοτάκη. Καλούμε όσους σοβαρούς ανθρώπους είναι στη ΝΔ, να το ανατρέψουν. Να μείνει το Macedonia ως μετάφραση του όρου Μακεδονία. Οι Σλάβοι δεν χρειάζεται να το μεταφράσουν μέσω των ελληνικών. Το Macedonia ειίναι η αγγλική μετάφραση του ελληνικού όρου Μακεδονία. Ας το μεταφράσουν οι Σκοπιανοί απ’ ευθείας από τα σλάβικα και ας το κάνουν Makedonija στα προϊόντα τους. Οϋτε αυτό δεν μπορεί να καταφέρει η ΝΔ; Τόση ανικανότητα;

 ΑΝΤΙΒΑΡΟ

9 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης αλλά όλοι τους στην ΝΔ !!!! Προεκλογικά όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν !!!! Και τώρα το παίζουν τρελιτσα !!! Τσιπρα Μητσοτάκης = το ίδιο πράγμα !!! Να τους χαιρόμαστε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Before the elections we approached ND with credible information Tsipras got paid big to sell Macedonia. We asked their help to expose him. They refused. Zero interest.

      Διαγραφή
  2. Δεν ειναι ανικανοτητα. Λεγεται προδοσια και τιμωρειται με εκτελεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευριπίδης Μπίλλης
    ΕΜΕΤΙΚΟΣ Ο ΕΝΑΣ. ΕΥΤΥΧΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΣΟΛΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ SELANIK.
    Τον ακούς μέρα-νύκτα τον νέο Ανδρέα τον πραξικοπηματία το 2015 του ΝΑΙ στο ΟΧΙ (με όλους τους λοιπούς κατοχικούς και τον επίορκο του όρκου του άρθρου 33 του Συντάγματος Πρόεδρο) να λέει όλο βαρύγδουπες «εξυπνάδες».
    Η τελευταία του «εξυπνάδα» για τη Μακεδονία μας. Ότι εμείς θα λεγόμαστε (όπως είχε πει) ολίγον Μακεδόνες με K Ενώ οι σκοπιανοί του, Μακεδόνες με C.
    ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ SELANIK ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΙΑ!
    ΔΕΊΤΕ : https://www.google.gr/search?sxsrf=ACYBGNS3T3DxaHvQYUeb_jHL93o8c5mJ8w:1572036406737&q=%CE%B8%CE%95%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%89+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CF%82+PHOTOS&tbm=isch&source=hp&sxsrf=ACYBGNS3T3DxaHvQYUeb_jHL93o8c5mJ8w:1572036406737&sa=X&ved=2ahUKEwifvuP8o7jlAhVMzqYKHSn5BzAQsAR6BAgDEAE&biw=1094&bih=472

    Δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας «Σαρτζετάκης» να επέμβει ή κάποιος άλλος για την Εσχάτη αυτή «φιλανθρωπική» προδοσία; Δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής της ΝΔ με φιλότιμο;

    Ευτυχής για τη Θεσσαλονίκη μας με τα ορθάνοικτα σύνορα του Έβρου με την πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη να μας κάνουν Πολυπολιτισμικό Ελλαδιστάν και εκείνον λίαν ευτυχή Εθνομηδενιστή
    Ακούστε τον να το λέει, https://www.facebook.com/2021ellas/videos/759255804539670/?v=759255804539670

    Η άλλοτε πανέμορφη Θεσσαλονίκη μας άρχισε να θυμίζει μουσουλμανική συνοικία του Παρισιού. Πολύ χειρότερα από τον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας.

    Δεν ντρέπεται ούτε ο κ Γκιουλέκας Θεσσαλονικιός που ο αρχηγός σου καταστρέφει την κάποτε νύφη του Θερμαϊκού πόλη του; Που αύριο θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση της από Έλληνες και όχι κορδωμένους κούφιους κατοχικούς υπηρέτες εθνομηδενιστές μαϊντανούς;
    Επίσης ο όχι Ούρμπαν Πρόεδρος Παυλόπουλος ξεχνά τον όρκο του άρθρου 33 του Συντάγματος και κάνει ότι δεν βλέπει και αποκοιμίζει τον «λαϊκιστή» Ελληνισμό με τις συνεχείς άσχετες ομιλίες του.
    Και ο «εθνικιστής» Άδωνις ως και ο επίσης «εθνικιστής» Βορίδης, να σφυρίζουν αδιάφορα πειθήνια και άνευ αιδούς.
    Άστε δε τον καθηγητή Συρίγο και τον έξυπνο Μπογδάνο που μπροστά στην τιμή που τους έγινε να γίνουν εθνομηδενιστές βουλευτές προδότες του Ελληνισμού, σωπαίνουν πειθήνια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η κατάσταση είναι τόσο εκνευριστική και συγχρόνως απογοητευτική. Πολύ καλά το λέει στο άρθρο ας το μεταφράσουν αυτοί. Έτσι όπως το έκανε δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Δεν μπορώ να καταλάβω προσπαθεί να περάσει τον Τσίπρα σε προδοσία. Τελικώς ότι και να γίνει σε αυτή τη χώρα δεν τιμωρείται κανείς. Κάντε κάτι επιτέλους. Επαναστατίστε. Αν ρίχναν μία βόμβα μέσα στη Βουλή όταν είναι όλοι μέσα θα ήταν καλά αλλά είναι κρίμα γιατί είναι όμορφο και ιστορικό κτίριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτε ήταν και οι 300 μέσα στη Βουλή ?

      Διαγραφή
    2. Οι εξωγηινοι θα την ριξουν ?? Χθες στην καφετερια τιγκα που σταθηκα να παρω καθ οδον ενα καφε ειδα 100 ιπταμενους δισκους..λογω τριημερου ειχαν παρκαρει εν αναμονη του...Οσο ρεει ετσι..δυσκολο πολυ...αφου την βγαζουν κι ετσι...
      Αν παψουν να την βγαζουν...ισως....

      Διαγραφή
  5. Η σταση μας σαν λαου..ειναι Ανανδρη...δειλη..αναξια λογου.
    Οσο σκοτωνουν το παιδι μας ..την χωρα. Οσο συζηταμε καθε μερα τις παραλλαγες που ξεφουρνιζουν για να κερδιζουν χρονο να κανουν ολα τα πραγματα οριστικα..Κακως μας παρασερνουν σε κουβεντες γιαυτες..Το αντικειμενικο γεγονος ειναι ενα χωρις παραλλαγες. Σκοτωνουν την χωρα ..το αιμμα μας...το παιδι μας.
    Δεν ειναι ωρα για κουβεντες αυτο. Η κανουμε κατι...η...ας μην υπαρχει συνεχεια αναξια λογων.
    Δεν θα γλυτωσει κανεις απο μας αν μεινει ετσι. Μια κλικα ψευτων μας εμπαιζει σαν μαριονετες.Λιγοι ειναι.Δεν μας νοιαζει πως αυτοαποκαλουνται...Η θα τους αρπαξουμε...η θα μας φανε.
    Δεν υπαρχει χρονος αλλος..
    Ειναι ανανδρια αν κοιταμε..Ξεφτυλα..Ντροπη..
    Λενε ψεμματα στα παντα..Δεστε τα νουμερα..Μας εμπαιζουν.
    Φτασαμε σε σημειο ζωα να παριστανουν ανθρωπιστες...γελοιοποιωντας την εννοια .Υλιστες χυδαιοι να μιλουν για ιδανικα..Ανθρωποι χωρις Θεο ..να πουλανε πνευμα.!! Ηλιθιοι να μιλανε σαν τον Πλατωνα...Δεν παει αλλο...πουθενα.
    Ας τους αρπαξουμε πριν χαθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.