11/10/19

Είχαν και μια "στραβή" οι Τούρκοι και δεν θα μπορέσουν να πιάσουν τους τζιχαντιστες ...

Τζιχαντιστές δραπέτευσαν από συριακή φυλακή μετά τις τουρκικές επιθέσεις


Πέντε τζιχαντιστές δραπέτευσαν από τη φυλακή στην οποία κρατούνταν στην επαρχία Χασάκα της βόρειας Συρίας μετά από τους εντατικούς βομβαρδισμούς των τουρκικών δυνάμεων, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες Κούρδων αξιωματούχων των SDF.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του βρετανικού μέσου, οι πέντε κρατούμενοι ήταν πρώην μέλη του Ισλαμικού Κράτους και κρατούνταν στη φυλακή Ναβκούρ κοντά στην πόλη Καμισλί, μετά τη σύλληψή του από Κούρδους μαχητές, κατά τη διάρκεια των προσπαθειών για την εκδίωξη των τζιχαντιστών από τις περιοχές που είχαν υπό τον έλεγχό τους.
Σημειώνεται πως στη συγκεκριμένη φυλακή κρατούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι τζιχαντιστές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι υπήκοοι ευρωπαϊκών και ασιατικών κρατών, εκτός της Συρίας και του Ιράκ.

Για τη συνέχεια Liberal

5 σχόλια:

  1. Στραβή η ελευθερώνουν τα αδέλφια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Κούρδοι γιατί δεν ανατινάζουν τις φυλακές μαζί με τους Τζιχαντιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται ανατίναξη. Τις πόρτες να ανοίξουν μόνο και μετά ο Ερδο θα πρέπει να εξηγήσει τι έγιναν οι κρατούμενοι για τους οποίους έχει αναλάβει την ευθύνη στην Αμερική.

      Διαγραφή
  3. Η αιχμαλωσια τι νοημα εχει ? Θα δικαστουν καποτε απο καποιον ? Θα ελευθερωθουν ?? Θα μεινουν μεσα μεχρι να πεθανουν ? Ειναι αιχμαλωτοι καποιας χωρας που θα ..επιστραφουν μετα ? Δεν υπαρχει χωρα..ουτε καποιος τους θελει.Ποιος θα πληρωνει φυλακη και κουτσουβελα τους ??
    Παιδια εδω ολα ειναι μπαχαλο.Δεν υπαρχει καμμια βαση λογικης....Σε κανενα κρατος η επιχειρημα. Ειναι μισθοφοροι 60 χωρων ..που δεν τους θελει κανεις.Κι εκαναν απιστευτες δολοφονιες..καταστροφες..φανατικοι θρησκειας και χρηματων..Κι εκαναν και παιδακια ..και οικογενειες πολλοι ...διασκεδαζοντας στις νικες τους . Η κατασταση ειναι παρανοικη απο καθε αποψη.Κι ουτε ξερει κανεις αν για λεφτα και θρησκεια ..αν θα το ξανακανουν...και που !! Δεν υπαρχουν λογικες απαντησεις.Κι οσοι τους εβαλαν ...καθονται απ εξω...και κανουν το κοροιδο. Πχ αυτο το ..ατιμο τιποτε..το Καταρ. Που αν του δωσεις μια..δεν θα μεινει ουτε σκονη...κι ομως κανει τον μαγκα της περιοχης...με εκεινον τον γυφτο εμιρη που παριστανει τον χαι κλας στα σαλονια γιατι εχει φραγκα..κι ερχεται κι εδω σε γιωτ ο γυφτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα αυτοι εχουν βγει ηδη στον Μολυβο της Μυτιληνης και συντομα θα βρεθουν στην Κορινθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.