17/11/09

Τουρκία και Ισραήλ ξανάρχισαν τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις

Το Ισραήλ και η Τουρκία έκαναν τις πρώτες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις μετά την πρόσφατη διπλωματική κρίση που είχε προκαλέσει ένταση μεταξύ των δύο χωρών, όπως δήλωσε πηγή του ισραηλινού στρατού.

Οι ασκήσεις διάσωσης έγιναν στην Άγκυρα μεταξύ 3 και 5 Νοεμβρίου, επεσήμανε ο υπεύθυνος του ισραηλινού στρατού, ο οποίος ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι σχέσεις των δύο χωρών ήταν τεταμένες μετά την κριτική που είχε ασκήσει ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν στο Ισραήλ εξαιτίας της επίθεσης που είχε εξαπολύσει ο ισραηλινός στρατός τον προηγούμενο Ιανουάριο στην Λωρίδα της Γάζας.

Τον Οκτώβριο η Άγκυρα αποφάσισε να αποκλείσει το Ισραήλ από τις διεθνείς αεροπορικές ασκήσεις που θα γίνονταν στην Τουρκία, γεγονός που οδήγησε στην ματαίωση των ασκήσεων.

Nooz.gr

24 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ "ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΕΙ"!
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΤΡΟΜΠΕΣ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και όταν μιλάει ο μπάρμπα sam όλοι κάθονται σουζα.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γρήγορα επαληθεύθηκε αυτό που έγραφα. Φτου μου μην αβασκαθώ. Κάποιοι που έλεγαν για συνεργασία της χώρας μας με το Ισραήλ (επειδή τάχα έσπασαν οι δεσμοί φιλίας εβραίων-γειτόνων), ας είναι αυτό ένα καλό μάθημα, να μην πιστεύουν το φανερό που τους σερβίρουν, αλλά να είναι ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς πριν Αλέκτωρ λαλήσει όχι τρεις αλλά μία οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν,δηλάδη είναι ποτέ δυνατόν η (ΦΙΛΗ) μας η Αμερική να δώσει τέτοια γεωπολιτική αναβάθμιση μετά την επίσκεψη Ομπάμα στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΑ και αυτά τα χαρωπά που είπε εκεί για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΑ και αυτή μετά να τα βάλει με το πολυαγαπημένο παιδί της Αμερικής το Ισραηλ?όχι ρωτάω πείτε μου?Υ.Γ. Θερμή παράκληση προς όλους τους πατριώτες του σάιτ όταν αναφέρεστε στην γείτονα χώρα να την αποκαλείται ΓΕΝΟΚΤΌΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ και όχι απλά ΤΟΥΡΚΙΑ για να μην ξεχνιώμαστε με τι βάρβαρο και ελεεινό λαό έχουμε να κάνουμε και μόνο όταν διαλυθεί σαν κράτος ο εδώ Ελληνισμός θα μπορέσει να ανασάνει γιατί βλέπετε οι εκάστοτε πολιτικοί που μας κυβερνούν πρέπει να είναι απόγονοι αυτών που στην επανάσταση το 1821 δήλωναν υποταγή και έπαιρναν συγχωροχάρτια από τον σουλτάνο αναγκάζοντας τον Αρχιστράτηγο και επικεφαλή της επανάστασης τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ να τους πετσοκόψει και να τους κρεμάει όπου τους έπιανε.Υ.Γ.2 Αλήθεια θέλω να ρωτήσω γιατί αυτό το ανάλγητο κράτος που ζούμε δεν έκανε ένα ΤΑΦΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ του ΗΡΩΑ της επανάστασης όπως έκαναν οι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ στον Κεμάλ Ατατούρκ και να ανγκάζουμε και εμείς όποιος επίσημος έρχεται εδώ να καταθέτει στεφάνι στον τάφο του όπως κάνουν οι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ με τον σφαγέα τους τον Κεμάλ Ατατούρκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πάλι βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα . αλλά τι περιμένεις από ένα λαό που περιμένει να κάνουν άλλοι αυτό που πρέπει να κάνη ο ίδιος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενας ξενος που παρακολουθει το site θα εψαχνε κανονικα στο επισημο λεξικο του Μπαμπινιωτη να βρει τη λεξη "τρομπας", με ολα τα ευκολως εννοουμενα αποτελεσματα.
    Εκεινο που δεν θα ευρισκε-γιατι δεν εξηγειται- ειναι η περιεργη αντιληψη της δημοκρατικοτητας μερικων εγκεφαλων, που εκοντες ακοντες εχουν διαλεξει την αυταρχικοτητα και τον καθετο τροπο να επιβαλουν την αποψη τους επι παντος επιστητου, δικην παπικου αλαθητου, αφοριζοντας οποιαδηποτε εστω και σκεψη η υποψια περι του αντιθετου, σε οτι αφορα εθνικα θεματα.
    Επομενως στο αμεσο μελλον, θα πρεπει να παιρνουμε την αδεια του μεγα λογοκριτη, του μεγα ιεροεξεταστη, του μεγα επαιοντα και δικαστη κυριου "τα ξερω ολα", και οποτε εχουμε υποψια και μονο περι του αντιθετου θα πρεπει να αυτομαστιγωνομαστε και να μας περιφερουν δημοσια σους δρομους για να αντιμετωπισουμε το υστατο ξεφτυλισμα διαπομπευομενοι δημοσιως.
    Αν μπορουσαν μονο να καταλαβουν μερικοι ,οτι η ιδια η ζωη τους εξαρτηθηκε πολλες φορες απο εναν τυχαιο παραγοντα που ουτε καν τον ειχαν φανταστει,μετα απο το παγωμενο ριγος που θα διετρεχε τη ραχοκοκκαλια τους, θα σκεφτοντουσαν περισσοτερο πριν εκστομισουν λογια του υπονομου για μια πιθανοτητα.
    Τιποτα αλλο.
    Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχουμε να κάνουμε με τρεις λαούς
    1. Αμερικανικός : μάζωξη (κατα Μπαμπινιώτη) πολλών λαών αρχής δε γενομένης με όλους τους κλέφτες και βαρυποινήτες της φίλης μας Αγγλίας.
    2.Ισραηλινός : Λαός ο οποίος έχει πάντα δίκιο σε όλα, είναι αδικημένος από το κόσμο και την κοινωνία κατατρεγμένος και μάχεται υπέρ του δικαίου.Οπου η λέξη δίκαιο ξεκινάει και τελειώνει στην έννοια : Δικό μου, Θέλω, Κεκτημένο,Εχω δίκιο, Εσύ φταις
    Εσυ προκάλεσες, εγώ απλα υπερασπίστηκα, δεν σκοτώνω τα παιδιά σου απλά προφυλάσσω τα δικά μου.Εισαι φίλος μου κολητός αρκεί να πιστεύεις ότι λέω και να μη ρωτάς πολλά .
    Τούρκοι: Λαός ο οποίος είναι όπου φυσάει ο άνεμος πάω αρκεί να είναι από την μεριά του Ισλάμ.Γίνεται πάντα φίλος με τον εχθρό σου.
    Λαός χωρίς αίσθηση σωστού και του λάθους απο την στιγμή που θα μιλήσει ο Ιμαμης ΜΟυφτής κλπ κλπ.
    Κοινός λαός χωρίς μπέσσα (έτσι να μη ξεχνάμε και τα τούρκικα).

    ΚΑι οι τρεις αυτές χώρες έχουν εναν κοινό παρανομαστή

    Επιβολή των Θέλω τους γιατί αυτές έχουν πάντα δίκιο

    Και γω πάνω σ'αυτό θα πω

    Ανδρών Επιφανών Πάσα Γη Τάφος

    Απο Ελληνες για Ελληνες....

    Τι να μας πουν όλές αυτές οι προσμίξεις λαών......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. . Ταύτην γαρ οικούμεν ουχ έτερους εκβαλόντες ουδ' ερήμην καταλαβόντες ούδ' εκ πολλών εθνών μιγάδες συλλεγέντες, άλλ' ούτω καλώς και γνη¬σίως γεγόναμεν ώστ' εξ ήσπερ εφυμεν, ταύτην έχοντες άπαντα τον χρόνον διατελούμεν, αυτόχθονες οντες και τών ονομάτων τοις αύτοίς οίσπερ τους οίκειοτάτους την πόλιν έχοντες προσειπείν. Μόνοις γαρ ήμίν τών Ελλή¬νων την αυτήν τροφόν και πατρίδα και μητέρα καλεσαι προσήκει. Καίτοι χρή τους ευλόγως μέγα φρονούντας και περί της ηγεμονίας δικαίως άμφιαβητούντας και τών πατρίων πολλάκις μεμνημενους τοιαύτην την αρχήν του γένους έχοντας φαίνεσθαι.
    Πραγματικά, όσο πιο πίσω ανατρέξουμε, για να εξετάσουμε τα δύο αυτά θέματα, τόσο θα δούμε ότι υπερέχουμε των αντιπάλων μας. Η πόλη μας αναγνωρίζε¬ται ως η αρχαιότερη, η μεγαλύτερη και η πιο φημισμένη σε όλο τον κόσμο. Αφού λοιπόν η αρχή της ιστορίας της είναι τόσο ένδοξη, πρέπει να τιμηθούμε ακόμη περισσότερο για τη συνέχεια της. Γιατί εμείς που κατοικούμε σ' αυτή την πόλη, δεν διώξαμε από δω τους κατοίκους ούτε τη βρήκα¬με έρημη ούτε συγκεντρωθήκαμε πολλοί λαοί και ήλθαμε να την καταλάβουμε. Η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε η ίδια η γη, στην οποία γεννηθήκαμε, βρίσκεται στην κατοχή μας χωρίς καμιά διακοπή. Εμείς είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κανείς στους πλησιέστερους συγγενείς του. Μόνο εμείς απ' όλους τους Έλληνες έχουμε το δικαίωμα να την αποκαλούμε τροφό, πατρίδα και μη¬τέρα. Εκείνοι λοιπόν που δίκαια αισθάνονται περήφανοι να διεκδικούν την ηγεμονία και υπενθυμίζουν συχνά τις πα¬ραδόσεις, πρέπει να αποδείξουν ότι τέτοια είναι η καταγω¬γή της φυλής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνέχεια από 2.02 .. αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης ΗΣΙΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλέξανδρε, χρησιμοποίησα την λέξη "τρόμπες" για να μην χρησιμοποιήσω την λέξη "Ελληνόφωνοι Σαγιανίμ" όπως κανει καποιος αλλος.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικα η μαμασα χτυπησε το χερι της στο τραπεζι και τα κοριτσια ξαναβρεθηκαν αγκαλιασμενα και συνεχισαν να δουλευουν για το καλο του μπουρ....
    Υ.Γ. Ζητω συγνωμη που σε στιγμη ενθουσιασμου,για το καλο της πατριδας μου,προτεινα ορθολογιστικη συμμαχια με το Ισραηλ.Ουδεις ασφαλτος.
    Υ.Γ. Φιλε Μινωα,αν θεωρεις οτι σκεψεις και προτασεις που γινονται στα πλαισια της αγωνιας μου για την τυχη αυτης της δυσμοιρης πατριδας,ειναι τρομπιες,ναι ειμαι τρομπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέρετε ποιά είναι η πηγή του Nooz?

    Γιατί και εγώ είδα σήμερα αυτά, αλλά αλλιώς, για Ισραήλ, Τουρκία και Ιορδανία.

    (Σας βλέπω πάντως όλους τους σχολιαστές επηρρεπείς στην προπαγάνδα των ΜΜΕ... Γιατί έτσι; Νομίζετε ότι σας έχουν πει ποτέ την αλήθεια;)

    Εμένα μου φαίνεται με αυτά τα δημοσιεύματα, ότι ο "Στρατός" της Τουρκίας "φωνάζει" ότι προσπαθεί να σώσει την κατάσταση, ως καλός μεσολαβητής. Δε νομίζω ότι συγκινεί κανέναν. Ο στρατός αν θέλει να τα ξαναβρεί με το Ισραήλ, θα πρέπει πρώτα να πετάξει τον Ερντογάν από την εξουσία.

    www.nethaber.com/Dunya/123150/IKI-HAFTA-ONCE-GOLBASINDA-Urdun-Turkiye-ve
    www.haaretz.com/hasen/spages/1128503.html

    που παραπέμπουν στο δημοσίευμα της Δευτέρας:
    www.todayszaman.com/tz-web/news-193038-chartreuse-chartreuseturkey-green-greenisrael-jordan-hold-search-and-aqua-aquarescue-maneuvers.html

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Χριστίνα
    Η λέξη "μπέσα" νομίζω ότι είναι αλβανική. Το "μπεσα-λής" βγαίνει από την τουρκική κατάληξη

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μινωα,

    Η λεξις "Σαγιαν" (πληθυντικος) "Σαγιανιαμ" ειναι εβραϊκη.
    Χρεισιμοποιειται απο τους εβραιους "κατσα" (πρακτορες της Μοσσαντ) που δρουν στην αλλοδαπη, για ομοεθνεις τους που εχουν υπηκοοτητα και ζουν στην χωρα που ειναι γεννημενοι.
    Αυτοι λοιπον οι "Σαγιανιμ" στρατευονται εν γνωσει τους, (εναντι μιας μικρης αμοιβης ή και μερικες φορες χωρις) και ειναι διατεθειμενοι να συμβαλλουν οικιοθελως σε μια επιχειρηση της Μοσσαντ ασχετως αν η επιχειρηση αυτη ειναι παρανομη ή εγκληματικη και εχει σαν αποτελεσμα ανθρωπινα θυματα ή βλαβη των συμφεροντων της χωρας που ειναι υπηκοοι. Δεν τους νοιαζει τους "Σαγιανιμ" αυτο καθολου, εξ ού και προς τα που γερνει η αφοσιωση τους. Στη χωρα που γεννηθηκαν, ζουν και προοδευουν; ή στο Ισραηλ;
    Αν κανεις μια "τσαρκα" στο Ελληνικο ιντερνετ θα δεις παρα πολλους Ελληνοφωνους απ' αυτους, που στην προκειμενη περιπτωση εχουν παρει αποκοπη την δικηγορια υπερ των εγκληματων του Ισραηλ και "κοφτονται" να μας τα εξηγησουν αυτοι "πως εχουν τα πραγματα" και οχι οπως μας τα λενε οι Αραβες τρομοκρατες, του BBC ας πουμε. Γιατι βλεπεις εχουν αποκλειστικη "αδεια εξασκησεως επαγγελματος" στην Διαδοση της Αληθειας.
    Για ποιο πολλα διαβασε το βιβλιο του "Καναδεζου" Βικτωρα Οστροβσκι (πρωην "κατσα")της Μοσσαντ που τους ξεβρακωνει μεσ' στο χιονι.

    Και μιας και μιλαμε για "Σαγιανιμ" δες φιλτατε Μινωα, το παρακατω φιλμακι (στα Αγγλικα) πως "εγγλεζοι" πολιτικοι "σαγιανιμ", εχουν υποδουλωσει την πατριδα τους (την Αγγλια) στους σιωνιστες και το Ισραηλ.

    http://www.informationclearinghouse.info/article23997.htm

    Και μη χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 1.14ΜΜ
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ - ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ - ΣΑΜΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επίσης, εκτός από τους Σαγιανίμ, υπάρχουν και οι εξωγήινοι για τους οποίους έχουν γραφτεί όχι ένα βιβλίο (όπως του Οστρόφσκι) αλλά εκατομμύρια βιβλία…
    Εκτός από αυτούς, υπάρχουν και κάποιοι για τους οποίους δεν έχει γραφτεί κανένα βιβλίο: Οι αργόσχολοι, περίπου εξηντάρηδες τώρα, οι οποίοι κατά το ένδοξό τους παρελθόν, κατέλαβαν κρατικές θέσεις, αντιστρόφως ανάλογες της αξίας τους. Για να πληρώνονται αυτά τα παρασιτικά απολιθώματα, όλοι οι νέοι Έλληνες έχουμε χρεωθεί ως το λαιμό και έχουμε χάσει ακόμα και το δικαίωμα να ονειρευόμαστε ένα αξιοπρεπές μέλλον.
    Είναι σωστό να λέγονται Έλληνες αυτοί που εφάρμοσαν το δόγμα «Η Ελλάδα ανήκει στον Τρίτο Κόσμο»;
    Είναι αθώοι όλοι αυτοί που για να μας αποπροσανατολίσουν, "δείχνουν" άλλους ως ένοχους;
    Τι τελικά, αξίζει σε όλους αυτούς που μέσα σε λίγες δεκαετίες έβλαψαν την Πατρίδα μου, περισσότερο από τα 400 χρόνια της τουρκοκρατίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι σου 'λεγα Μινω;

    Να ενας Ελληνοφωνος "καθαροαιμος σαγιαν" που ξεμυτισε απ' τις παρυφες και το παιζει και "πατριωτης". Αμεσως μολις βγη η αληθεια στην επιφανεια, παθαινουν εκτεταμενη αναφυλαξια στο προσωπο σε τετοιο βαθμο που η κοκκινιλα σχηματιζει τον χαρτη του Ισραηλ στη φατσα τους.
    Καμαρωσε τον/την που "σχολιαζει" αλλα αντ' αλλων στις (18 Νοέμβριος 2009 8:28 μμ), ο/η "Ελλην Πατριωτης".
    Μας λεει και "για υπερχρεωση των Ελληνων ως τον λαιμο": που στους τοκογλυφους; (στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι παιδακι μου).
    Εδω εφαρμοζει αυτο που λεει ο Ελληνικος Λαος: "Γατος ...ει και γατος σκουζει".

    Μονο το αποκαλυπτικωτατο φιλμακι ξεχασε να δει.
    Μαλλον γι' αυτον οτι μαρτυρει (με ντοκουμεντα) ο Εγγλεζος δημοσιογραφος θαναι... κρεμασταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς ΣΑΜΙΟ http://ermionh.blogspot.com/2009/02/blog-post_1458.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Ανώνυμος 6:33 μμ, 18 Νοεμβρίου 2009.
    Γράφεις
    "Γιατι βλεπεις (οι σαγιανίμ) εχουν αποκλειστικη "αδεια εξασκησεως επαγγελματος" στην Διαδοση της Αληθειας."

    Και όμως πάλι δυστυχώς για σένα, εγώ επιβεβαιώθηκα. Τι έγραψα χθες; Ότι αν ο στρατός θέλει να τα ξαναβρεί με το Ισραήλ, θα πρέπει να ρίξει τον Ερντογάν. Κάτι που σήμερα στο λένε στις ειδήσεις.
    Ενώ εσύ ούτε που κατάλαβες τι έγραψα. Και ούτε κατάλαβες τι δεν έπρεπε να χάσουμε.
    Και είναι λογικό, γιατί εσύ δεν κάθεσαι καν να ασχοληθείς για τις πιθανές κινήσεις στην Τουρκία. Διότι πολύ απλά, δεν σε νοιάζει ποιες νέες εξελίξεις θα βρει μπροστά της, η Ελλάδα.
    Εσύ λες αυτό που λες πάντα:
    «Αυτοί είναι! Πιάστε τους»

    Κατά τ’ άλλα, ρολόι πάει το σχέδιο: Εσείς με το κομπόδεμα και εμείς οι υπόλοιποι ανόητοι και πτωχοί έλληνες, να συμβιώνουμε με αφγανούς, πακιστανούς. Θα είμαστε αγαπημένοι όμως, γιατί θα μας ενώνει το Μίσος μας για τους Εβραίους. Και αφού μας πείσατε ήδη ότι οι παλαιστίνιοι άραβες είναι απόγονοι των αρχαίων Κρητών, εύκολα θα μας ξαναπείσετε ότι οι αφγανοί είναι οι μαυριδεροί ένδοξοι απόγονοι του Μέγα-Αλέξανδρου.
    Και επειδή βλέπω ότι σου αρέσουν τα σενάρια και επιπλέον θεωρείται επιτρεπτή και θεμιτή η εκτόξευση κατηγοριών περί εγχώριων «σαγιανίμ», ας αναπτύξω και εγώ ένα σεναριάκι που τουλάχιστον είναι και πρωτότυπο και όχι κλισέ, όπως τα δικά σου:

    Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι υπάρχουν τρία κράτη και ένας αγωνιζόμενος λαός που θέλει να αποκτήσει κράτος. Αυτός ο λαός συγκρούεται με το ένα κράτος που το έχει δει ηγεμόνας στην περιοχή. Μετά υπάρχουμε εμείς, και ένα μισητό προς εμάς κράτος, οι οποίοι όμως και οι δυο, συνεργαζόμαστε στενά με τους αγωνιστές, σε όποιο κράτος αυτοί ζουν. Ας πούμε τώρα ότι π.χ. κάποιοι έλληνες (έμμισθοι, ελεύθεροι επαγγελματίες; δεν ξέρω) αποφάσισαν να προδώσουν και να παραδώσουν τον ηγέτη του αγωνιζόμενου λαού, στο ηγεμονικό κράτος που τον έχει επικηρύξει. Και το κάνουν. Ταυτόχρονα, διαδίδουν όσο πιο επίσημα γίνεται ότι για την προδοσία φταίνε οι «σαγιανίμ», οι «κακοί» του «μισητού» κράτους.
    Ανεξαρτήτως του σεναρίου, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο: Το «μισητό» κράτος αναγκάστηκε λόγω των διαδόσεων του κράτους-προδότη, να «συμμορφωθεί» και να περιορίσει τη συνεργασία του με τους αγωνιστές που ζουν στο Ιράκ μόνο… Το κράτος-ηγεμών, δεν κούνησε ούτε το δάχτυλό του και έγινε ισχυρότερο. Και εμείς δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι έγινε γιατί οι ένοχοι εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να ουρλιάζουν: «Αυτοί είναι! Πιάστε τους»

    Σας ευχαριστώ θερμά για το δικαίωμα του λόγου που μου προσφέρατε, του οποίου και τελευταία φορά κάνω (κατά)χρηση.

    Η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη σε αυτήν την τόσο προδομένη (εκ των έσω) χώρα.

    Να έχετε πάντα δύναμη και να συνεχίζετε την καλή δουλειά, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 18 Νοέμβριος 2009 11:31 μμ, ειπε:
    "Να ενας Ελληνοφωνος "καθαροαιμος σαγιαν" που ξεμυτισε απ' τις παρυφες και το παιζει και "πατριωτης". Αμεσως μολις βγη η αληθεια στην επιφανεια, παθαινουν εκτεταμενη αναφυλαξια στο προσωπο σε τετοιο βαθμο που η κοκκινιλα σχηματιζει τον χαρτη του Ισραηλ στη φατσα τους. ..."

    Ενω καπιοι ακομη πιστευουν σε UFO και υποστηριζουν φασιστο-μουσουλμανικα καθεστοτα οπως το "Ηαμασταν", συνεχιζουμε να τρεχουμε χαμενοι και αιμοσταγεις απο τις θηριωδειες του Γενοκτονου Τουρκου!
    - Τουρκο-ισραηλινή κρίση και Ελληνική διπλωματία
    - islam -"this decaying corpse of an immoral Arab Beduin"- is beautiful

    Υπο μουσουλμανικα καθεστοτα δεν υπαρχει ελευθερια, τουλαχιστον οχι υπο την εννοια που απολαμβανουμε στον πολιτισμο μας.
    - Π. Ηφαιστος, Χαλαρα και Επικαιρα 2009, 20.10.2009., Θρησκευτικός όρκος στην Βουλή

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι' αλλοι Σαγιανιμ, Μινωα.

    Εγω ομως δεν θα ακολουθησω το παραδειγμα του Αρχοντωνη να συμπορευτω μαζι τους, καθ' οτι σεβομαι και υπακουω τον 65ον Αποστολικο Κανονα.
    Αν δεις κανεναν http://avragioz.blogspot.com/2009/11/blog-post_3546.html απ'
    αυτους στη γειτονια σου πες τους οτι οι Ραβινοι στην Νεα Υερσεϋ των ΗΠΑ, εχουν ξεμεινη απο "νεφραμιες και σπληναντερα".
    Αν, και μιλωντας με http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html "εργολαβους της Αληθειας" τυπου "Αβρααμο-κριτου" και πολλων αλλων ηθικων αυτουργων δολοφονων μικρων παιδιων, χαλας ασκοπα τις θερμιδες σου.
    Και μετα αναρωτιουνται "γιατι εμεις"; Ή ΔΕΝ αναρωτιουνται καθολου γιατι ξερουν την απαντηση.

    Πισω στα υπογεια της πρεσβειας σας λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 19 Νοέμβριος 2009 3:19 μμ, uπακουωντας πιστα στην περιτρανη αρλουμπολογια σου (6 Νοέμβριος 2009 7:47 μμ), δεν εχεις να προσφερεις τιποτα επι της ουσιας, αλλα ακομα ψαχνεσε, ετσι δεν ειναι;

    - Πάρτε με πίσω στην Κωνσταντινούπολη!
    - Turkish flags on a mosque in Gazastan

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΑΜΙΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΝ ΤΗΣ 18 ΝΟΕ.1.14 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ .,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 19 Νοέμβριος 2009 7:46 μμ

    Αντε να μαθης Ελληνικα πρωτα, ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.