12/7/10

Ας ελπίσουμε να έχουμε δει και ακούσει τα χειρότερα!!!

13 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

    ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ 44 ΣΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟ 2010.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω προσφατως που κυβερνηθηκε απο τον Καραμανλη σωχρεψε.Θελετε και τα γραφετε? Η μηπως να προτιμησουμε τον Τοσιτσα Σαμαρα με γραφικους συμβουλους τυπου Λαζαριδη που ψηφισε για την χρεωκοπια της χωρας προσφατα μη αποδεχομενος το μνημονιο.Λοιπον μακρια αδεξιοι-δεξιοι στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η mk75 είπε...

    ψήφισε Γιωργάκης ντόρα και χέρι χέρι εσύ... τους μεγάλους ηγέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφιέρωμα για τους επτά κύριους υπευθύνους της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη έκανε το γαλλικό περιοδικό «Marianne» και σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο ... Κώσυας Καραμανλής!
    Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζεται ως δημιουργός της ελληνικής «τραγωδίας».

    «Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, από το 2004 έως το 2009, με την ανικανότητα και τα ψέματά του, βύθισε τη χώρα του σε ένα τρομακτικό χάος» αναφέρει το ρεπορτάζ του Marianne, ενώ συνεχίζει «Ο κ. Καραμανλής, ανιψιός του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, που διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας τέσσερις φορές από το 1955 έως το 1981, είχε μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα: να καταστρέψει τη χώρα.

    Το δημοσίευμα εξηγεί πώς η Ελλάδα έφτασε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και υπογραμμίζει ότι για τα ψεύτικα στοιχεία του δημοσιονομικού ελλείμματος που έδινε η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή επιτροπή, ο Κώστας Καραμανλής έκανε ταχυδακτυλουργικά κόλπα, όπως ένας πλανόδιος μικροπωλητής σε ένα υπαίθριο παζάρι.

    Mέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τη Ρηγίλλης, αν και κάποιοι κύκλοι κάνουν λόγο για ένα καθαρά υβριστικό κείμενο.

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=13094&Itemid=131


    Ως Ελληνας του Εξωτερικου, η ερωτηση που μου εχει τεθει πιο συχνα απο ολες ειναι "O πρωθυπουργος σας δε θα περασει απο δικη"?

    Βεβαια στην Ελλαδα, αυτα ειναι λεπτομερειες. Κυριαρχει παντα το επικοινωνικο μερος του θεματος. Δεν κοιτουμε ποιος αναγκασε τη χωρα να παρει σκληρα μετρα. Κοιτουμε ποιος τα παιρνει.

    Οχι οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι αμοιρο ευθυνων. Ισα ισα που το ιδεολογικο υποβαθρο του κρατους οπου ο καθενας κανει ο,τι θελει, εδραιωθηκε κυριως τη δεκαετια του 1980 και μετα υιοθετηθηκε και απο τη ΝΔ χαριν ψηφοθηριας.

    Και φυσικα ο ΓΑΠ εταζε λαγους με πετραχειλια, οπως αλλωστε καθε Ελληνας πολιτικος που θελει να κερδισει εκλογες. (Ο Καραμανλης στις τελευταιες ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, μιας που αυτος δεν ηθελε να κερδισει εκλογες, αλλα να δραπετευσει απο τις ευθυνες του).

    Παντως, ειτε αρεσει ειτε οχι, τα μετρα "εξωθεν" ειναι η μονη ευκαιρια της Ελλαδας να αλλαξει ως κρατος και να μπει μια ταξη. Μπορει να μην αρεσει στον Ελληνα που επι 40 χρονια εμαθε στο να ακουει μονο "NAI" απο τους πολιτικους και που η φοροδιαφυγη εγινε τιμη, αλλα μονο ετσι η Ελλαδα εχει ελπιδα να γινει καποτε κρατος.

    Οι διαρθρωτικες αλλαγες που γινονται σημερα, χωρις το ΔΝΤ, δε θα γινονταν ουτε σε 50 χρονια. Και αν ακομη η Ελλαδα ξεφευγε σημερα την πτωχευση με εναν μαγικο τροπο, με αυτο το "επανιδρυμενο" κρατος που υπηρχε, απλα θα οδευε προς την επομενη πτωχευση σε 20/30 χρονια απο τωρα.

    Δυσκολο για τον Ελληνα να το καταλαβει βεβαια. Ο καθε Ελληνας θα επρεπε να παει για τουλαχιστον 1 ετος να εργαστει στο εξωτερικο και τοτε μονο να γγυρισει στην Ελλαδα και να εχει δικαιωμα ψηφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pros mk75

    panta me ta ar8ra einai poly endiaferon kai ta sxolia...alla na einai sxolia sobara oxi sizitisi kafeniou!
    to blog opos kai liga alla sobbara, einai xoros pou mporoume na ma8oume eidiseis sympiknomena se poly ligo xrono, kai na akousoume kai kamia sobbari apopsi...to pareksigises nwmizeis oti einai kanena foroum pou o ka8enas mpenei kai leei to makry tou kai to konto tou

    enas anagnwstis pou bare8ike na blepei mpourdes sta sxolia!
    Sabba prepei na kaneis mplok kai kanenan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος 1:36μμ: "Παντως, ειτε αρεσει ειτε οχι, τα μετρα "εξωθεν" ειναι η μονη ευκαιρια της Ελλαδας να αλλαξει ως κρατος και να μπει μια ταξη."

    Ακριβώς όση τάξη μπήκε και στη Αργεντινή, Ρουμανία κλπ. Επίσης, με μέτρα "έξωθεν" μπήκε τάξη σε αυτή εδώ την "αναρχική" χώρα την περίοδο 1941-1944. Και τότε, όπως και τώρα, υπήρχαν κάποιοι που τα επικροτούσαν. Το είπε και ο Αρτέμης Μάτσας: "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο νοεμβριος ειναι κοντα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ...

    Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".
    Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.
    Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε "εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3 και 60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.
    Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δώσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
    Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για... επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;
    Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την "ελεύθερη αγορά"; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους κανόνες διατροφής.
    Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.
    Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της Ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;
    Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα - Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε "όμορφο' που παριστάνει τον εργολάβο.
    Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα" με ειδικότητα στον αέρα.
    Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ' έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.
    Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη.
    Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν.
    Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
    Θυμηθήτε το, κάνουν μια νέα μορφή γενοκτονίας και το ξέρουν πάρα πολύ καλά....

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=e3mxylYbXWI&feature=related

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ! ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ;; H ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ; H ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, οεβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.

    Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

    Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη.

    Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάπους του Γιωργάκη στα Γιάννενα;

    Πολέμησε στο πλευρό του Τούρκικου Στρατού, ως συνεργάτης του Γερμανού αρχιμηχανικού Φον ντερ Γκόλτς.

    Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ένας πανέξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, με την διπλή ιδιότητα του Μηχανικού και του Στρατιωτικού, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των περίφημων οχυρωματικών έργων του Μπιζανίου που σκοπό είχαν την... προστασία της τουρκικής κατοχής στα Γιάννενα από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Στρατός μας τελικά, απελευθέρωσε τα Γιάννενα έστω και με την καθυστέρηση την οποία προκάλεσαν τα οχυρωματικά έργα του Μπιζανίου που έγιναν τάφος ηρωϊκός για πολλούς Έλληνες πολεμιστές.

    Ένας τάφος, που άνοιξε με τα ίδια του τα χέρια ο προπάππους του Γιωργάκη Παπανδρέου.

    Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα που δεν γνωρίζουν σήμερα οι Έλληνες, μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και ελάχιστα για τον καθέναν ξεχωριστά, μπορεί όμως και τίποτα.

    Αλλά όμως όλοι πρέπει να ξέρουν... Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαλώστε χαχόλοι βολεψάκιδες και ο ΓΑΠ θα σας σουβλίσει σαν το Θανάση Διάκο. Ου να μου χαθείτε αμετανόητα κομματόσκυλα που ακόμα περιμένετε διορισμούς.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας τελειώνει πια η ανοησία με τον δήθεν "εβραίο" Μινέικο.

    Πολωνός και Λιθουανικής-Λευκορωσικής καταγωγής, φιλέλληνας Μινέικο. Του οποίου η ελληνική βουλή του απέδωσε ως τιμή τον τίτλο του Έλληνα πολίτη.
    Παντρεμένος με Ελληνίδα.
    Ανακάλυψε τον ναό του Δία στη Δωδώνη. Και πολέμησε για την Ελλάδα.

    Αυτά και πολλά άλλα, θα ήταν καλό να ανοίξετε τα μάτια σας και να τα διαβάσετε μόνοι σας, κάποιοι που επιμένετε να πιστεύετε σα χάνοι, ό,τι αρλούμπα σας σερβίρει ο κάθε ανθέλληνας λύκος με προβιά "υπερ-πατριώτη"

    Ο Z. Mineyko ήταν ένας άντρας που έγραψε την δική του ιστορία.
    Αλλά και ο χειρότερος όλων να ήταν και πάλι ο εγγονός του δεν μπορούσε να έχει ευθύνη για τις πράξεις του προπάππου του.

    Και φυσικά, ισχύει και το αντίστροφο. Ο διάσημος πρόγονος δεν ευθύνεται για τις αστοχίες των απογόνων του!

    http://pages.interlog.com/~mineykok/zyg1.html

    http://naviny.by/rubrics/english/2010/06/30/ic_media_video_259_4398/print/

    http://pages.interlog.com/~mineykok/zdrada.html

    http://pages.interlog.com/~mineykok/info.html


    http://www.belarusguide.com/cities/commanders/commanders.html

    http://pages.interlog.com/~mineykok/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμπληρωματικά, για τον αξιολογότατο αυτόν άνδρα και την ζωή του αλλά και την αγάπη του για την Ελλάδα:

    Zygmunt Mineyko

    He was born in 1840 in Balwaniszki and died in Athens, Greece in 1925, and was married to Prozerpina Manaris, the daughter of a high school principal, in Ionina, Greece.

    He had an extraordinary life and became sort of a family hero, as a result of which many of his descendents were named Zygmunt after him.

    [...]

    then he moved to Greece where he spent the rest of his life. He helped Greece in the wars against Turkey in 1896, 1897 and 1912. For example, he prepared the plans for capturing the city of Janina from the enemy. In the 1912 war, these plans were crucial in achieving a victory. King Konstantin (1868-1923) decorated Zygmunt with the highest medals for his service to the country (1917 and 1922). He also worked in the Greek government administration. He was a manager of engineering department of Greek army. The Greek Parliament in 1910 conferred an honorary citizenship on him. It is interesting that he was also the first Polish sports correspondent for the Olympic Games in Athens. He was a correspondent of "Dziennik Polski". He deposited his memoirs and articles in the Library of Jagielonian University.

    Zygmunt also had some achievements in archeological research. He discovered the ancient temple of Dodona near the city of Janina. The cult that came from Egypt had priests called Selloi, who practised their rites in ancient Greece. They led a very Spartan life, slept on bare soil, never washed, and tried to interpret God's will from the humming of oak leaves.

    Zygmunt was also a prominent Freemason. A Loge called Vox Ukrainia, belonging to the Grand Orient du Russie initiated him. Later he became a member of the Grand Orient de France, of the Grand Orient d’Italie and of the Loges Panhellenion and Pythagoras of the Grande Loge de Grece, where he was extremely active. He also belonged to the Supreme Counsel of Greece of the Masonic Old and Accepted Scottish Rites. When he died, thousands of Masons came to his funeral in Athens.

    http://pages.interlog.com/~mineykok/info.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.