1/8/10

Το ύστατο χαίρε στους χειριστές

Οι κηδείες των δύο άτυχων χειριστών της Αεροπορίας Στρατού, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση του ελικοπτέρου AH-64 DHA στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων, τελούνται το Σάββατο (31/7).
Ειδικότερα, στις 14:00 τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Αρχιλοχία (ΑΣ) Κωνσταντίνου Γκιώκα στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννη στο Ρέντη και στη συνέχεια η ταφή στο Γ’ Νεκροταφείο Πειραιά.
Στην τελετή παρέστη ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ο Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο Διοικητής ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος Κων/νος Θεοφανίδης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή του Ταγματάρχη (ΑΣ) Ανδρέα Δερμάρη τελέστηκε στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Καλύβια Λαμίας. Στην τελετή παρέστη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος.
COSMO.GR

3 σχόλια:

  1. Ο Θεός να είναι μαζί με τους συγγενείς τους.

    Ας όψονται οι υπεύθυνοι για την καταστροφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.

    Η σκέψεις μας βρίσκονται με τις οικογένειές τους. Ο ένας εκ των δύο έχει τέσσερα παιδιά ....!

    Το ελικόπτερο θα αναπληρωθή, ο σπουδαίος χειριστής όμως είναι μη αναπληρώσημος - αναντικατάστατος - με χρήματα βρίσκεις άλλο ένα Απάτσι τον εμπειρότατο πιλότο όμως για να τον "κτίσεις" θέλεις πολλά χρόνια!

    Μεγάλη η ζημία στις Ένοπλες μας Δυνάμεις καθώς και στην Ελληνική Κοινωνία μας, με την τραγική απώλεια δύο "χρυσών" Ελλήνων!

    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΤΕ..
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.