15/6/11

Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής

Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής

3 σχόλια:

  1. Ας εισπράξουν πρώτα το ΕΤΑΚ του 2009, οι ανίκανοι και ας αφήσουν τα μεγαλα σχέδια. Μεγάλο ποσοστό ακόμα δεν έχει εισπραχθεί. Δεν μιλάμε για το ΦΜΑΠ του 10 βέβαια!!!

    Η πατρίδα σβήνει λόγω απραξίας. Ο πρωθυπουργός δεν τολμάει να πιάσει από το γιακά κανένα υπουργό που μοιράζει απλόχερα υπερωρίες ( που δεν εχουν γίνει ποτέ, μη γελιέσθαι !!!).

    2 χρόνια συζητάμε για τις "αναπηρικές" συντάξεις. Καμία έρευνα, καμία τιμωρία επιτροπής που μοίραζε συντάξεις.

    Το Νοέμβριο του 2009 χρεωκοπήσαμε και τον Ιούνιο το 11 δεν έχουν μειωθεί ακόμα οι συντάξεις έτσι ώστε τα ταμεία να είναι βιώσιμα... Οι αναλογιστές τι κάνουν;

    Σύμβαση της ΓΣΕΕ ΤΩΡΑ στο δημόσιο ή απόλυση του 30% δημοσίων υπαλλήλων. Σε καιρό ύφεσης που έχεις μειωμένα έσοδα κόβεις τα έξοδά σου. Αλλη συνταγή παγκόσμια δεν υπάρχει!!!

    Οσο για τα παλικάρια τύπου Λιάνη και άλλων σιχαμερών "ανένδοτων" υπέρ του κρατισμού τους λέω ότι τα παιδιά τους δεν τα πρόδωσαν τώρα, τα πρόδιδαν μέρα με τη μέρα, δάνειο με το δάνειo οι Τσόγλανοι της Αλλαγής . Πολλοί από αυτούς που διορίσατε όμως είναι τώρα στο Σύνταγμα και σας φτύνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι αργα για δακρυα ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ πρωην βολεμενοι και νυν φοβισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ψευτοπατριωτη γ.λιανη (ξαδερφου εκεινης της σεμνης αεριοσυνοδου)ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.