16/6/11

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει η Βάσω Παπανδρέου

Θέμα ηγεσίας στο κυβερνών κόμμα έθεσε με δήλωσή της η Βάσω Παπανδρέου η οποία ζήτησε την άμεση σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας για «να συζητηθούν όλα» όπως είπε χαρακτηριστικά.

"Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη χώρα. Θα πρέπει να συγκλιθεί αμέσως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ" δήλωσε η Β. Παπανδρέου η οποία ρωτήθηκε εάν θέτει θέμα ηγεσίας στο κόμμα. 
"Να συζητηθούν όλα" ήταν η απάντησή της.

Οπως έχει γνωστό υπάρχει ήδη επιστολή 16 βουλευτών οι οποίοι ζητούν τη σύγκλιση της Κ.Ο. θέτοντας θέμα ηγεσίας. Την επιστολή υπογράφουν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Δημήτρης Λιντζέρης, Σούλα Μερεντίτη και Σοφία Γιαννακά.
http://www.enet.gr

8 σχόλια:

  1. -Σύγκλιση Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ,όλοι μιλούν για πολιτικό κενό, για αλλαγή πλέον ηγεσίας .

    -Χαρακτηριστικά κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων,ο κος Παπακωνσταντίνου μίλησε μόνος σε ένα λόγο κύκνειο άσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχχ αυτό το μάτι σου το πλάνο! Να χαρώ εγώ. Φτου φτου φτου μη σε ματιάσω. Έχωσες από νωρίς τις ταβανόπροκές σου (ΤτΕ, Τ+3, Τ+10, κλπ) και τώρα θες να πας ταμείο για εξαργύρωση. Ναι, ναι, γιούργια, έλα να ξεθάψουμε το πολιτικό ζόμπι τού εκσυγχρονισμού: "Ελιά, κρεατοελιά, και Κώτσο (τον βραχύ) βασιλιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φατσα ναρκομανους που δεν πειθει η "κυρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαρα προσεξε. Θα κανουνε αρχηγο τον Βενιζελο με αποτελεσμα να ικανοποιησουν τον πρωτο ορο που εθεσες. Στην συνεχεια ο βνζλος θα συμφωνησει στην επαναδιαπραγματευση οποτε ικανοποιειται και ο δευτερος ορος και φυσικα θα συμφωνησει και στον τριτο ορο για εκλογες σε εξη μηνες. Με το σεναριο αυτο, το κωλοΠΑΣΟΚ συσπειρωνεται, που σημαινει οτι μπορει να ανατραπει η πτωτικη του πορεια και να παρει τις εκλογες όποτε γινουν. Οσον αφορα την επαναδιαπραγματευση, νομιζω οτι το γουρουνι νο 2, ειναι παρα πολυ ικανο να την φερει στα μετρα του. Προσεχε Σαμαρα, με το σεναριο αυτο η ΝΔ παει στα αζητητα. Πρεπει η οποια συναινεση να υλοποιηθει μετα την επαναδιαπραγματευση, διαφορετικα η ΝΔ θα χρεωθει τις πουστιες των ΠΑΣΟΚΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια, αντιπροοδευτικέ, εσένα το πρόβλημά σου είναι ο Σαμαράς, η ΝΔ και το ΠαΣοΚ, ή η Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΡΩΤΙΚΑ, ΤΗΝ Γ@Μ@@ΣΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, η Βάσω έχει τον αέρα να τού μιλάει στον ενικό και επιτιμητικά τού ΓΑΠ. Θα μπορούσε να είναι και μητριά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε Γιώργο, λίγο κρασί λίγο θάλασσα, λίγο γλάστρα και το ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.