22/11/11

Επικοινωνία Δήμα - Νταβούντογλου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου είχε ο Ελληνας ΥΠΕΞ Σταύρος Δήμας.Ο κ. Νταβούτογλου επικοινώνησε με τον Ελληνα ομόλογό του προκειμένου να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ στη συνομιλία τους συζήτησαν θέματα σχετικά με τη διμερή συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας και εξέφρασαν κοινή βούληση για συνέχιση των σχετικών προσπαθειών με την κατάλληλη προετοιμασία.


Οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν να συναντηθούν το πρόσεχες διάστημα με την ευκαιρία των υπουργικών συνόδων του ΝΑΤΟ και του ΟΑΣΕ.

Ο κ. Δήμας αναχωρεί τη Δευτέρα για την πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, η οποία θα διαρκέσει δύο μέρες.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας πρόκειται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκη Ομήρου, την Υπουργό Εξωτερικών, Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, καθώς και με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ο κ. Δήμας θα έχει επίσης συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β' και θα καταθέσει στεφάνια στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

www.kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.