8/11/11

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ



5 σχόλια:

  1. Να σημειώσω μόνο ότι η Πολεμική Αεροπορία είναι το μοναδικό Σώμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τον Τούρκο εισβολέα εδώ και πολλά χρόνια,η μόνη διαφορά στην ουσία είναι ότι δεν πατάνε το κουμπί,συνεχώς βρίσκοντε σε συνθήκες πραγματικού πολέμου και αυτό έχει σίγουρα μεγάλη σημασία.

    Επείσης,η αποτελεσματικότητα της προκαλεί το σεβασμό και το φόβο του εχθρού,αυτό είναι βέβαιο.

    Μακάρι να ήταν το ίδιο αποτελεσματική και η εκάστοτε πολιτική της ηγεσία.

    Δεν θέλω να μειώσω τα υπόλοιπα Ένδοξα Σώματα αλλά η Πολεμική Αεροπορία καθημερινά αντιμετωπίζει τον εχθρό και πρέπει να της το αναγνωρίσουμε,αποτελεσματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα ότι πρέπει ήταν το βίντεο για την περίσταση, για λίγο ανέβασα την ψυχή μου ψηλά πάνω απ'το αιγαίο και πήρε μια ανάσα, γιατί με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει έχω πλαντάξει πραγματικά!!!!!!

    Και κάτι άσχετο,
    άκουσα κάπου ότι ο παλιός γκόμενος της Μαρίας της σκυλούς, άλαξε κόμα γι'ακόμα μία φορά, πήγε στη ΔΗΜΑΡ, είδες διάθεση για προσφορά; μου θύμισε έναν πλανόδιο που ερχόταν κάποτε στο χωριό μας τον κουρήτα, ο οποίος πούλαγε τα πάντα (κλωστές-εισώρουχα-καραμέλες-παπούτσια-λιβάνι-ντοματοπελτέ κλπ) και έπαιρνε τα πάντα (αυγά-τυρί-μαλιά-σιτάρι-κότες), πως να μην χαζέψουμε ομαδικά με τόσους πατριδοδιασώστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέρα που είναι εύχομαι , καλές και ασφαλείς πτήσεις στους Έλληνες πιλότους η Παναγιά μας να τους φυλάει και οι Ταξιάρχες να΄ναι πάντα πλάι τους , όπως και η έγνοια του λαού μας.
    Είναι αυτοί που μας κάνουν ακόμα να είμαστε περήφανοι.
    Χρόνια πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε λέω κι εγώ από μικρός όταν με ρωτούσαν τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις έλεγα αεροπόρος, έλα όμως που από κάτω άλλοι βάζουν τις φωτιές κι άλλοι καλύπτουν τους εμπρηστές!

    Καλά δε λέω για τη χαρά της ". ἐξαχρείωσις ἀρχόντων καί ἀρχομένων.." που γλύτωσαν την κρεμάλα και τώρα επεκτείνουν τα συρματοπλέγματα του Αουσβιτς ΚΑΙ με τη θεική ευλογία.

    Δυστυχώς όμως στο τρίπτυχο του συνθήματος "ψωμί παιδεία ελευθερία" λείπει η ουσία της ΠΡΩΤΗΣ εξουσίας, το ΔΙΚΑΙΟ, που είναι ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση για το ευνομούμενο μιας πολιτείας!

    Και βέβαια όλα είναι θέμα παιδείας, ως και αυτοπεποίθησης ΚΑΙ για αυτο-θεραπεία, κόντρα στο καρκίνωμα πολιτικής σηψαιμίας των τοπικών διαπλεκόμενων στους ΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε πώς να γίνει! Εχουμε και εκεί παράδοση από την αρχαία εποχή. Οι αρχαίοι έλληνες είχαν και ιπτάμενους ήρωες να λατρεύουν.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.