11/11/11

Στήριξη Αντ. Σαμαρά στην κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου

Τη στήριξή του στη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι παραμένει σταθερός στις απόψεις του όσον αφορά στην εφαρμοζόμενη πολιτική.
Αιτιολογώντας τη συμμετοχή της ΝΔ στο νέο σχήμα υπενθύμισε ότι επί μέρες η χώρα έμεινε χωρίς κυβέρνηση με το λαό να βρίσκεται όπως είπε, σε βαθειά ανησυχία. Υπογράμμισε παράλληλα ότι δέχθηκε να έρθει σε συμφωνία με τις υπόλοιπες δυνάμεις με στόχο να μη γίνει δημοψήφισμα, να αναλάβει η μεταβατική κυβέρνηση που θα ξεμπλοκάρει την έκτη δόση και θα οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες.
Η απόφαση αυτή, ανοίγει το δρόμο για εκλογές άμεσα και σε συγκεκριμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου, πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως δεν θέλησε παραπάνω συμμετοχή και συγκυβέρνηση.
«Δεν υπόσχομαι τίποτα, σας κοιτάω στα μάτια. Θα στηρίξουμε τη μεταβατική κυβέρνηση και ευχόμαστε να πετύχει στην αποστολή της. Υπάρχει προοπτική», συμπλήρωσε.
«Όλοι ξέρουμε πως το προηγούμενο διάστημα χάθηκε κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Ολοι μαζί θα την αποκαταστήσουμε χωρίς να δεχθούμε ταπεινώσεις και προσβολές», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, υπογραμμίζοντας πως η αξιοπρέπεια της Ελλάδας δεν είναι προς διαπραγμάτευση.
Διευκρίνισε επίσης ότι οι απόψεις της ΝΔ για την πολιτική που εφαρμόζεται παραμένουν οι ίδιες. «Δεν είναι πουκάμισα οι απόψεις για να τις αλλάζεις. Φτάσαμε εδώ για τι δεν πέτυχε ξη πολιτική που εφαρμόστηκε», τόνισε.
Ναυτεμπορική

16 σχόλια:

  1. Όποιος έχει μάτια βλέπει , όποιος έχει αυτιά ακούει . Χαίρεται κύριοι .

    http://www.youtube.com/watch?v=bQt1cPMh_U4&feature=uploademail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά κατηγορείς εμένα για προπαγάνδα.

    Τί θα κάνουμε με τη νέα δανειακή σύμβαση;

    Πιστεύετε ότι τον Ιανουάριο Φεβρουάριο θα γίνουν εκλογές; Και αν βγεί η Μέρκελ και ο Πόλσεν και μας ρίξουν άκυρο τί θα λέμε,μόνο ο Σαμαράς μιλάει για εκλογές. Μας κρατάνε τόσο καιρό απο τα μαλιά και τώρα θα μας κρατάνε και απο τα αρχ-δια και εσείς νομίζετε ότι θα ξεμπερδέψουμε απο αυτούς σε λίγους μήνες.

    Ποιός έχει τώρα την ευθύνη για τη χώρα;

    Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα,δυστυχώς όμως δεν είναι.

    Αρκεί να δούμε τη λίστα όσων έσπρωχναν την υποψηφιότητα Παπαδήμου,Μητσοτάκης,Καρατζαφέρης,Μπακογιάννη,ΜΕΓΚΑ,και γενικά όλος ο καλός ο κόσμος που μοχθεί για το καλό της Ελλάδας τόσα χρόνια.

    Επείσης,ώς ιθαγενής έχω το θράσος να θέλω να μάθω αν αληθεύει ότι ο Παπαδήμος είναι μέλος της Τριμερής Επιτροπής που ιδρύθηκε το 1973 από τον Ντέηβιντ Ρόκεφελερ,όχι ότι με ενοχλεί να έχω για νταβατζή ένα τσιράκι του Ροκφέλερ αλλά κουβέντα να γίνεται.

    Και αν τολμήσω να διαμαρτυρηθώ σε όλα αυτά θα κατηγορηθώ ώς κομουνιστής,σταματείστε τη Γή να κατέβω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σε είπα Κομουνιστή φίλε Χρήστο , ήμαρτον . Υπάρχουν και όρια στις φιλικές..........ύβρεις .

    Κατά τα άλλα , καλά τα λές .

    Όμως........

    1ον . Ο Σαμαράς δεν πρόκειται να δεχτεί νέα μέτρα . Αν προσπαθήσουν να το κάνουν αυτό , δηλαδή να τον εξοντώσουν πολιτικά , θα ρίξει την ψευτοκυβέρνηση . (αν μπορεί)

    2ον . Αν οποιοσδήποτε για οποιονδήποτε λόγο , προσπαθήσει να τον εκβιάσει , όπως έγινε αυτές τις ημέρες με τις υποτιθέμενες υπογραφές για το ξεκλέιδωμα της δόσης , θα πέσουν πάλι σε τοίχος .

    Εγώ λοιπόν στο ξαναγράφω ...... Κοντός ψαλμός..............

    ΥΓ. Προσοχή στην προπαγάνδα , αυτών που αναφέρεις . Τα συμφέροντα είναι μεγάλα και το άσπρο γίνεται μαύρο σε χρόνο μηδέν , από αυτούς που έχουν το μονοπώλιο διαχείρισης των ΜΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Τη στήριξή του στη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του...» ......... ο Λουκάς Παπαδήμος σήμερα ευχαρίστησε τον ΓΑΠ για τον αγώνα του προς την διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας (!!!) ...... κι εμείς ευχαριστούμε τον σκύλο, την γάτα μας, τον παππού μας, την γιαγιά μας, το πατίνι μας, και όλους όσοι συνέβαλλαν στο να λάβουμε το OSCAR βλακείας. Και μετά πήγαμε για ύπνο.

    «Αιτιολογώντας τη συμμετοχή της ΝΔ στο νέο σχήμα υπενθύμισε ότι επί μέρες η χώρα έμεινε χωρίς κυβέρνηση με το λαό να βρίσκεται όπως είπε, σε βαθειά ανησυχία...» Που την είδε την ανησυχία, οι ευτυχέστερες ημέρες της Ζωής μας ήταν, κι ας μην το καταλάβαμε, 10 μέρες της μεταπολίτευσης ΧΩΡΙΣ μεταπολιτευτική κυβέρνηση, οι δεσμοφύλακες άρχισαν τον καβγά, σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί μας για λίγο, μόνο που εμείς παραμείναμε στα κλουβιά, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ότι ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. Την μέρα που θα το καταλάβουμε αυτό...

    «Δεν υπόσχομαι τίποτα, σας κοιτάω στα μάτια...» Κι εμείς σε, και μας, κοιτάμε στα μάτια, Αντώνη Σαμαρά, με την διαφορά ότι ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ότι θα σταθούμε όρθιοι Ο,ΤΙ κι αν ακολουθήσει, πιστοί στην Ελλάδα, στην Ελληνική Ιστορία και στο δικό μας Χρέος απέναντί της.

    «...χάθηκε κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Ολοι μαζί θα την αποκαταστήσουμε χωρίς να δεχθούμε ταπεινώσεις και προσβολές». Δεν είμαστε ΜΑΖΙ σε αυτό, εμείς μέχρι τώρα είμασταν οι μόνοι αποδέκτες των ταπεινώσεων και των προσβολών. Η αξιοπιστία δεν είναι κουμπί για να χαθεί, κάποιοι την σκότωσαν με την ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ λόγων και πράξεών ΤΟΥΣ.

    «Δεν είναι πουκάμισα οι απόψεις για να τις αλλάζεις. Φτάσαμε εδώ γιατι δεν πέτυχε η πολιτική που εφαρμόστηκε» ..... Κι όμως, η πολιτική που εφαρμόστηκε είχε απόλυτη επιτυχία, γι’ αυτό και φτάσαμε ως εδώ. Συμφωνούμε όμως στο ότι δεν είναι πουκάμισα οι απόψεις για να τις αλλάζουμε, γι’ αυτό και ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, αλλάζουμε ΜΟΝΟ τα πουκάμισά μας.

    «....δεν θέλησε παραπάνω συμμετοχή και συγκυβέρνηση». Δεν χρειάζεται, από μόνος του ο κύριος Δημήτριος Αβραμόπουλος ως Υπουργός «Εθνικής» Άμυνας κάνει για δέκα κυβερνήσεις. Τι άλλο να ζητήσει κανείς. Όλα μας τα όνειρα εκπληρώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρης Αβραμόπουλος:"Η εθνική μας κυριαρχία δεν διαπραγματεύεται"
    11-11-2011 20:37:42 DEFENCE NET
    «Η εθνική μας κυριαρχία και ο τρόπος άσκησης αμυντικής και εξωτερικής πολιτικής δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, δεν περιορίζεται, ούτε συμπιέζεται.»

    «Εκείνοι που εικάζουν ότι οι οικονομικές δυσκολίες και η δεδομένη δημοσιονομική στενότητα θα επιφέρουν μείωση της βούλησής μας να υπερασπιστούμε τα εθνικά δίκαια πλανώνται πλάνην οικτράν.»

    «Παραλαμβάνω το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ένα εξαιρετικά κρίσιμο υπουργείο σε περιόδους απειλής για το έθνος και με ανάγκη να υπάρξει η μέγιστη εθνική προστασία.»

    Ήδη ο υπουργός έχει αποσυρθεί στο γραφείο του και συσκέπτεται με τους επιτελείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Δεν είναι πουκάμισα οι απόψεις για να τις αλλάζεις"

    Και ομως Ρικα ενα εθνος οταν κινδυνευει εγω θα αλλαζα 100 πουκαμισα-1 καθε νεα κατασταση που θα προεκυπυτε με νεα δεδομενα-αναπροσαρμοζοντας συνεχεια την θεση μου μεχρι να επιτυχω το καλυτερο εφικτο για την πατριδα μου.Ενα υγιες δεντρο ακολουθει ηπια την κινηση του ανεμου για αυτο και ειναι βιωσιμο ενω ενα ξεραμμενο δεντρο ειναι ακινητο γιαυτο και ειναι στο ελεος του ανεμου μολις φυσηξει λιγο δυνατοτερα και τοτε καταρεει σε κομματια.Η τεχνη του εφικτου Ρικα εμπεριεχει γνωση,σωφρωσυνη και μετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Sterg καλημέρα.
    Δεν αδικώ το σκεπτικό σου, όμως, για μια ακόμη φορά, αναγκαζόμαστε να κρίνουμε μια συμπεριφορά απομονώνοντας μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κυρίως γιατί έχουν γίνει τόσα πολλά, που δεν ξέρω αν μπορούμε να τα επεξεργαστούμε.

    Κοιτώντας λίγο πίσω, λίγο, όχι πολύ, κατηγορώ τον Αντώνη Σαμαρά ΚΥΡΙΩΣ γιατί :

    α) την ημέρα που οι αρουραίοι του πασοκ είχαν τρομάξει από τον αναπάντεχο εκβιασμό του δημοψηφίσματος (κάτω από άλλες προϋποθέσεις ένα δημοψήφισμα θα ήταν κάτι υπέροχο, πραγματικά), ήταν ο ΑΣ που, μιλώντας για επικύρωση της σύμβασης, ακύρωσε τον τρόμο τους και έδωσε πραγματική ανάσα και παράταση ζωής στον γαπ,

    β) θεωρώ ως κάτι που δεν το χωρά το μυαλό μας την πιθανότητα της μεθόδευσης της πτώχευσης μας, έστω της επίσπευσής της, από τον γαπ, με σκοπό την προσκόμιση ιδίου ή οικογενειακού όφελους, και ο ΑΣ δεν έχει πει κουβέντα για το θέμα, εδώ και πάρα πολύ καιρό, δηλ. είχε χρόνο να το διερευνήσει και να αντιδράσει, αν ήθελε.

    γ) τον κατηγορώ γιατί υπήρξε ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός της μεταπολίτευσης, στον οποίο, έστω για λίγο, εγώ ως πολίτης αυτής της χώρας, πίστεψα πραγματικά και παραμέρισα το ένστικτό μου για να τον στηρίξω. Τι να σου πω, ότι ψήφισα Κακλαμάνη και Κικίλια προκειμένου να τον στηρίξω, δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου αλλά το έκανα, ξέρω καλά ότι δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, αν και δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι δικαιολογώντας τους μη αναπόφευκτους συμβιβασμούς των άλλων.

    Και πάμε στο σήμερα. Αναφέρεσαι στην ευελιξία. Συμφωνώ. Στην πολιτική ως «η τέχνη του εφικτού». Πάλι συμφωνώ.

    Καλά τα όνειρα, αλλά να βλέπουμε και στην πράξη τι μπορεί να γίνει. Περαιτέρω, ίσως η πολύ πρόσφατη στάση του να ήταν η απόλυτη πράξη υπευθυνότητας αλλά και ανευθυνότητας, Στην ουσία αυτοκτόνησε πολιτικά, κατά την άποψή μου η αυτοκτονία είναι η υπέρτατη πράξη δειλίας, αλλά και θάρρους. Θα μου πεις, συνυπάρχουν αυτά, η δειλία και το θάρρος, η ανευθυνότητα αλλά και η υπευθυνότητα ; Νομίζω πως σε ακραίες καταστάσεις μπορούν. Είναι τραγικό, αλλά μπορούν.

    Δεν αρνούμαι, ακόμα και στις στιγμές της πλέον επαναστατικής διάθεσής (μου), ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Κατανοώ ότι είχε απέναντί του τα θηρία του κομματικού κατεστημένου του πασοκ, της νδ (δική του ευθύνη αυτή, που δεν ξερίζωσε τα παράσιτα, είχε 2 χρόνια προς τούτο, και μάλλον το πληρώνει ακριβά τώρα), συν τις επιρροές, ίσως και απειλές, εξωχώριων κέντρων εξουσίας.

    Ένας άνθρωπος είναι, πιστεύω δεν έχει δόλο στο βλέμμα του. Γι’ αυτό όμως ακριβώς δυσκολεύομαι να τον δω πλέον θετικά, ακριβώς γιατί ΕΙΧΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από αυτόν, και εκείνος ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ από εμάς. Ο λόγος του χθες για λίγο με συγκίνησε, και μετά με επανέφερα στην πραγματικότητα, και μου θύμισα ότι είχε τις ευκαιρίες του, και δεν τις αξιοποίησε, θέλω να πιστεύω από αμέλεια, αλλά και πάλι τώρα τι μας ζητάει ;

    Πιθανότατα ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, είναι σίγουρα τιτάνιο το έργο που έπρεπε να φέρει εις πέρας, και δεδομένου ότι ο ίδιος ΔΕΝ αξιοποίησε τον χρόνο της τελευταίας διετίας, δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε τον χρόνο να παίζουμε με την πίστη μας και την Ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρικα
    Αναλωνεσαι αναλυοντας εναν απο τους δυο επαγγελματιες μαγαζατορες της κομματικης "πολιτικης".Ας ειμαστε ελαφρα αισιοδοξοι και ας προστατεψωμε την τελευταια ελπιδα που φαινεται οτι μας διδεται και μετα το χαος.Ας προστατεψωμε αυτον τον ακαδημαικο ανθρωπο απο το παρακρατος ολων τον κωματων που θα επιδιωξουν να αποδειξουν οτι αυτοι ειναι οι χρησιμοι και οι τεχνοκρατες οι αχρηστοι.θα του βαλουνε τρικλοποδιες πριν ολοκληρωσει και ημαστε υποχρεοωμενοι να κωβωμε χερια και ποδια που θα κινουνται προς τον ανθρωπο που αφησε την ηρεμια του στο Χαρβαρντ και ηρθε να βουτηχτει στα σκατα για να μας βγαλει το κεφαλι εξω για να αναπνευσωμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ρίκα Κ.

    Καλή η ανάλυσή σου και χαρά στο κουράγιο σου να ασχολείσαι με κομματικά σκουπίδια. Δεν εννοώ μόνο τον συγκεκριμένο, αλλά όλους αυτούς τους αλήτες. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως είναι συνυπεύθυνοι. Η συμπαιγνία είναι προφανής.

    @ Χ. Χατζησαββίδη

    >ο Παπαδήμος είναι μέλος της Τριμερής Επιτροπής<

    α) Είναι, όπως και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι (π.χ. Παπαχελάς), τραπεζίτες, πολιτικοί κλπ. E, και;

    β) Αφού σου έλυσα την απορία, κάνε μου κι εσύ μια χάρη: Μάθε πως δεν είναι της "τριμερής", αλλά της "τριμερούς" και ότι ο κομμουνιστής γράφεται με δύο μμ.

    Βρε παιδιά, την "γλωσσα μας έδωσαν ελληνική", λέει (περίπου) ο Ελύτης, ας την σεβαστούμε. Μην την καταστρέφομε, διότι είναι συνδετικός κρίκος του Έθνους. Είναι η απτότερη απόδειξη του ότι είμαστε Έλληνες.

    Δυστυχώς, όπως λέει και ο Δάσκαλος Σαράνρος Ι. Καργάκος, Υπάρχει έλλειψη αγάπης προς τη γλώσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sterg, απλά προσπαθώ να μην αδικήσω κανέναν, και να κατανοήσω τι συνέβη, σίγουρα αναλώνομαι, αλλά κάνουμε και τίποτα άλλο ; Το κομματικό πολιτικό σύστημα είναι νεκρό, δεν πάσχει από νεκροφάνεια. Δεν πιστεύω ότι θα ξαναδεί κανείς αυτοδυναμία, και ελπίζω και εύχομαι μετά τις επόμενες εκλογές, που δεν πιστεύω ότι θα γίνουν τον Φλεβάρη, να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Βουλή οι σημερινοί βουλευτές, εκτός απειροελαχίστων εξαιρέσεων. Όσο για τον νέο πρωθυπουργό, προς το παρόν παρατηρώ τα πράγματα. Αρνούμαι να δω προς το παρόν τις σκιές που αναφέρονται, για τους λόγους που αναφέρεις εσύ. Έχει σίγουρα μια αξιοπρεπή παρουσία, δεν είναι κομματόφιδο, σίγουρα οι γύρω-γύρω αρουραίοι είτε τον ζηλεύουν, είτε τον φοβούνται, τώρα τι ρόλους έχει παίξει στο παρελθόν, που «ανήκει», πως ΚΑΙ ΑΝ προτίθεται να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Πατρίδας και τι θα γίνει, θα το δούμε. Δεν μπορώ να έχω συγκεκριμένη άποψη αυτήν την στιγμή. Θα το δούμε αν προτίθεται να λειτουργήσει ως ελπίδα, και ασπίδα μας, αν και μάλλον πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, μην σου πω ούτε καν.... να κρατάμε τίποτα. Σίγουρα έχει και τις γνώσεις, και τις Ευρωπαϊκές αλλά και γενικότερες γνωριμίες, άρα, λίγα άλλοθι. Κατανοείς ότι πλέον φυσώ και το γιαούρτι. Ταυτόχρονα, δεν είναι κακό να ενημερωνόμαστε για νέους, αποκλεισμένους από τα ΜΜΕ, πολιτικούς σχηματισμούς. Κάτι μου λέει ότι εκεί υπάρχει πολιτική και Εθνική προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναί Χρήστο, αυτό για την Τριμερή, το είδα κάπου και εγώ.
    Βασικά, έχε υπ΄όψη σου ότι η διαχείριση διεθνών κεφαλαίων, δεν είναι απλό πράγμα και λίγο-πολύ οι ιθύνοντες, στο ίδιο καζάνι βράζουνε.
    Πρέπει κάποιος να ξέρει απ΄αυτά για να φέρει βόλτα την κατάσταση. Τι τα θές τώρα....έτσι που γίναμε σαν χαλασμένη φωλιά..άστα.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οποιος δεν μπορει να κλωσησει τα αυγα του και δεν δεχεται και την ειδικη κλωσσα που μπορει να τα κλωσησει τοτε καλυτερα να παει στο παζαρι να αγορασει ετοιμα κλωσσοπουλα.Καλυτερα αυτο απο την μιζερη σταση "ασε και θα δουμε" η "τι να κανουμε αυτο μας ετυχε" και ειμαστε ετοιμοι σε επιτυχια να πουμε οτι εμεις τα κλωσσησαμε και σε αποτυχια να σκωτωσωμε την κλωσσα που πηραμε γιατι εμεις ημασταν αναξιοι.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ της συχρονης αυτοκτονικης και μιζερης ελλαδιτσας που οδηγησε και στο χειλος του γκρεμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nativist, σ’ ευχαριστώ. Μην ανησυχείς, η σακούλα έχει ήδη μπει στον κάδο απορριμάτων. Και ναι, υπάρχει συνυπευθυνότητα. Τι να κάνουμε κι εμείς, βρίσκουμε το κουράγιο να παλεύουμε να καταλάβουμε, αν και, τα τεκταινόμενα πίσω από τις κουρτίνες, θα τα μάθουμε όταν θα είναι, όπως πάντα, αργά. Φοβάμαι ότι έχουμε ακόμα πολλές ήδη χαμένες μάχες μπροστά μας, μέχρι να μας δοθεί η ευκαιρία να πολεμήσουμε, ο πόλεμος, εννοείται δεν έχει τελειώσει. Μάλλον μόλις αρχίζει.
    Προς το παρόν κρατώ το ωραίο που είπε η Ελίνα : «Τι τα θές τώρα....έτσι που γίναμε σαν χαλασμένη φωλιά..άστα.». Φωλιά χαλασμένη, με αυγά σπασμένα ή/και χαλασμένα, ανακατεμένα άχυρα, κότες που νομίζουν ότι είναι αετοί, και αετούς που δεν το ξέρουν ακόμη ότι είναι αετοί. Της κακομοίρας, δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Ρίκα Κ.

    «Τι τα θές τώρα....έτσι που γίναμε σαν χαλασμένη φωλιά..άστα.».

    Θα συμβούλευα επειγόντως να γυρίσεις σε ένα από τα δύο τελευταία avatar σου. Εκείνο με την βενετσιάνικη αποκριάτικη μάσκα, ή τον αρλεκίνο. Είναι πιο ταιριαστά για τις ημέρες των Απόκρεω που διερχόμαστε. Όχι, δεν έκανα λάθος. Το πλήθος των μασκαράδων που κυκλοφορεί, δεν μ' αφήνει να δω το χριστουγεννιάτικο δέντρο και "αι κομματικαί υλακαί", όπως θα έλεγε και ο Πλεύρης (πατήρ), ορισμένων παραπάνω, δεν μ' αφήνουν ν' ακούσω τα κάλαντα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nativist, δέχομαι την συμβουλή σου .... και επιστρέφω στις αγαπημένες μου μάσκες. Στην χώρα που το τριώδιο δεν χρειάζεται να ανοίξει, απλά γιατί δεν κλείνει ποτέ, μια αποκριάτικη μάσκα είναι εκ των ων ουκ άνευ. Μπορούμε μεταμφιεσμένοι και αυγά να βάψουμε, και δέντρο να στολίσουμε, όλα μαζί να τα γιορτάσουμε, γιατί όχι ; Γιατί να μην εκφραστούμε κι εμείς ελεύθερα ; Έτσι που γίναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.