11/11/11

Αμφιλεγόμενη χρηματοδότηση στην Αίγυπτο

Οι Αρχές της Αιγύπτου ερευνούν ισχυρισμούς βάσει των οποίων υπάρχει αμφιλεγόμενη χρηματοδότηση που παροχετεύεται σε ορισμένα πολιτικά κόμματα τα οποία συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου, αποκάλυψε ο επικεφαλής της επιτροπής η οποία επιβλέπει τη διαδικασία.
«Τις τελευταίες ημέρες, οι υπηρεσίες επιτήρησης έχουν αποκαλύψει ότι προσφέρθηκε αμφιλεγόμενη χρηματοδότηση σε ορισμένες παρατάξεις για τις προεκλογικές τους εκστρατείες», είπε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Ανώτερης Εκλογικής Επιτροπής, Άμπντελ Μόεζ [ Ιμπραχίμ, στην εφημερίδα Αλ Αχράμ. Δεν κατονόμασε τα κόμματα που φέρονται να έλαβαν τα κεφάλαια ούτε ανέφερε ποιοι είναι οι χρηματοδότες. 

Περιορίστηκε να δηλώσει ότι το πόρισμα της έρευνας για το θέμα αυτό θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν η έρευνα ολοκληρωθεί. Πάνω από 11.000 υποψήφιοι συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των 498 μελών της αιγυπτιακής Βουλής, που θα ξεκινήσουν στις 28 Νοεμβρίου. Η προεκλογική εκστρατεία λήγει την 26η Νοεμβρίου. Πρόκειται για τις πρώτες εκλογές στην Αίγυπτο μετά τη λαϊκή εξέγερση η οποία ανέτρεψε τον πρώην Πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ το Φεβρουάριο. 
http://www.philenews.com/digital/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.