25/11/11

ΤΑΞΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

Ερώτηση Μπακογιάννη προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Πολιτισμού
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε την κατάργηση θεωρήσεων εισόδου για τους Τούρκους πολίτες που θα ταξιδεύουν στην περιοχή του Έβρου.
Η Μπακογιάννη σε ερώτηση που κατέθεσε στα υπουργεία Εξωτερικών και Πολιτισμού, αφού κίνησε την προσοχή στο ότι παρατηρήθηκε κατακόρυφη αύξηση στον τουρισμό στα νησιά, με την άρση των θεωρήσεων, ζήτησε να υπάρξει παρόμοια εφαρμογή και για τον νομό Έβρο.
Αφού σημείωσε πως οι ακριτικές περιοχές επηρεάσθηκαν πιο πολύ από την δύσκολη οικονομική συγκυρία, η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τόνισε πως είναι σημαντικό να επενδύουν στον τουρισμό, «βαριά» βιομηχανία της Ελλάδας, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την ανάκαμψη της οικονομίας.
Και βουλευτές του νομού Έβρου με επιστολή που είχαν στείλει στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου πριν από λίγο διάστημα, είχαν ζητήσει την κατάργηση των θεωρήσεων εισόδου για τους Τούρκους πολίτες που θα επισκέφτονται τον Έβρο.

2 σχόλια:

  1. Ὅλα γιὰ τὰ λεφτά. Καὶ τὰ λεφτὰ πουθενά.
    Δὲν βοηθᾶτε τὸν τόπο φίλοι μου, αὐτοκοροϊδεύεστε, πόσοι τοῦρκοι τουρίστες πρέπει νὰ μποῦν γιὰ νὰ ἀλλάξη κάτι;

    Σὲ λίγο καιρὸ μόνο οἱ τοῦρκοι πράκτορες θὰ μπαινοβγαίνουν.
    Φαντασθεῖτε στὴν ἡγεσία τῆς Ν.Δ. νὰ ἦταν ἡ Ντόρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να γίνουν οι εκλογές να εξαφανιστείς τελείως. Ακόμα και στο (πολιτικό) ψυχοράγημά σου, βγάζεις τη χολή σου. Να καταργήσεις την θεώρηση για επίσκεψη στο σπίτι σου και όχι στα σπίτια μας. Τόσα πολλά λεφτά έχουν οι Τούρκοι; Σε λίγο να δεις πού θα παν κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.