2/11/11

Iστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Σιμόν Πέρες

Για ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο αναμένεται το βράδυ ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, ο οποίος αύριο το πρωί θα έχει επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση, με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών των δυο χωρών.

Στην ατζέντα αναμένεται να βρεθούν το κυπριακό, το Μεσανατολικό, το θέμα του φυσικού αερίου, περιλαμβανομένων των τουρκικών απειλών και ενδεχόμενης συνεργασίας των δυο χωρών στην εκμετάλλευση και εμπορία του φυσικού αερίου.Λευκωσία και Τελ Αβίβ θα υπογράψουν τέσσερις συνολικά συμφωνίες που αφορούν τους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της αρχαιολογίας και των τηλεπικοινωνιών.

1 σχόλιο:

  1. ΕΕΕ!!! τι να πει κανείς! Πολιτικός εκπρόσωπος κατοχικών δυνάμεων είναι, που όλο και επεκτείνουν τα κατοχικά τους εδάφη με την ευλογία της ισχύος στο όνομα του γιαχφέ, κατεχόμενη χώρα θα τον υποδεχθεί, θεοκράτες διεθνιστές σοσιαληστές επεκτείνουν τα κατοχικά τους ένστικτα με κοινή πολιτική στήριξη και στη Σκύρο, τα ψάρια της Μεσογείου σε ποιον τον πόνο τους να πουν για το τίμημα των ακάλυπτων επιταγών που αυτά θα πληρώνουν μια ζωή για τους πνεύματοφύλακες του Χίτλερ, εν ζωή, και τις Ερινύες του Άιχμαν εν δράση.

    ΑΛΛΑ υπάρχουν και μικρές χαρές στην εφήμερη ζωή όπως το να απολαμβάνεις ηδονιζόμενος το θάνατο του άλλου πριν το θάνατο της μάνας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.