1/2/12

Βάλτε στη φυλακή τους πρέσβεις και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ, για να μην εκτελούν ξανά παράνομες εντολές πολιτικών

του Σάββα Καλεντερίδη
Η ιλαροτραγωδία της διασπάθισης των μυστικών κονδυλίων από τους πολιτικούς, σε μάνες, αδέλφια και φίλους, γίνεται πάντα με τη συμμετοχή πρέσβεων, διπλωματών  και υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι υπογράφοντας, συμμετέχουν στο έγκλημα.
Τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση του θέματος από τον εισαγγελέα του οικονομικού εγκλήματος κ. Πεπόνη, θα κληθούν να καταθέσουν πρέσβεις και διπλωμάτες που υπέγραφαν για τα μυστικά κονδύλια. Μάλιστα σήμερα, Τετάρτη, θα καταθέσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης κ. Ιωάννης-Αλέξιος Ζέπος.

Από την πλευρά μας να σημειώσουμε ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι αυτοί που εξασφαλίζουν τη συνέχεια του κράτους, αν και οι γνωστές οικογένειες, με την κληρονομική δημοκρατία που επέβαλαν στη χώρα μας, είναι οι μόνιμοι επιβήτορες της εξουσίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι υπηρεσιακοί παράγοντες, χωρίς τους οποίους δεν μπορεί να υπάρξει κράτος και άρα διάθεση των μυστικών κονδυλίων, σε πολλές περιπτώσεις γίνονται φυσικοί αυτουργοί στο έγκλημα των πολιτικών, αφού υπογράφουν την διάθεση των κονδυλίων σε μητέρες, αδέλφια και φίλους, γνωρίζοντας ότι επί της ουσίας, πέρα από τη νομότυπη διαδικασία που ακολουθείται, διαπράττουν έγκλημα.
Επειδή οι πολιτικοί ως συμμορία κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ακαταδίωκτο και το ατιμώρητο των εγκλημάτων τους με άθλιες μεθοδεύσεις και νομικά εξαμβλώματα, στη συγκεκριμένη περίπτωση καλό είναι να τιμωρηθούν με σκληρές και παραδειγματικές τιμωρίες οι υπηρεσιακοί παράγοντες, αν μη τι άλλο για να μην υπογράφουν από τούδε και στο εξής αβρόχοις ποσί οι επόμενοι συνάδελφοί τους τέτοιες αθλιότητες. Αφού δεν έχουν το θάρρος να είναι συνειδητά οι θεματοφύλακες της νομιμότητας, να γίνουν υπό το φόβο της ποινής και της φυλάκισης.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η εγκληματική δράση των πολιτικών. Υπηρεσιακοί παράγοντες που θα είναι πραγματικοί θεματοφύλακες της νομιμότητας και των συμφερόντων των πολιτών -που τους πληρώνουν- και όχι άβουλα όργανα άθλιων πολιτικών, που τους χρησιμοποιούν για τα άνομα συμφέροντά τους.
Ελπίζουμε ο κ. Πεπόνης να μη λυγίσει στο κλίμα τρομοκρατίας που έχουν στήσει τα όργανα της συμμορίας!
Υστερόγραφο: Τώρα ελπίζω να κατανοούμε όλοι μας καλύτερα το λόγο που κάποιοι πολιτικοί ζητούν μετ' επιτάσεως την αντικατάσταση των εισαγγελέων οικονομικού εγκλήματος. 

12 σχόλια:

  1. "..υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι υπογράφοντας, συμμετέχουν στο έγκλημα..."

    Κάποιοι άλλοι είναι πιο καπάτσοι υπολογίζουν στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ αξίες στίρηξης και τη προσμέτρηση χρόνου ραδιουργίας λόγο του εξασφαλισμένου δημόσιου μισθόυ τους, ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ πληρώνονται κι από πάνω ΚΑΙ από το ΔΗΜΟ για τα έξοδα πορείας της ψευδομαρτυρίας τους κι απόκρυψη στοιχείων ενώπιων της ανοιχτόματα χαριεντιζόμενα εθελοτυφλούσας δικαιοσύνης, αλλά και από δημόσιες υπηρεσίες, τι κιαν είναι συνταξιούχοι ή εν ενεργεία υπάλληλοι του δημοσίου, παίεερνουν και έχτρα μισθό.

    Τι να σου κάνει μετά ο ταλαίπωρος μικρκτηνοτρόφος μπροστά σε ένα συρφετό επίορκων επι δημοσιο μισθό, η ο μετανάστης που τον καλεί ο εισαγγελέας να τον ποδοπατήση στη δρασκελιά του για την έκδοση δικογραφικού τεκμηρίου ηθικής αθωώτητας του δικαιοβάτη ΚΑΙ των διαπλεκόμενων μεσολαβητών, κι ο ανοιχτομάτης δικαστής λέει, ΕΕΕ!!! να μη πάρω κι εγώ λίγο μάτι περί αυτο-ικανοποίησης απόδωσης ΔΙΚΑΙΟΥ τιμώντας το ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΣΘΟ, βάζοντας τις λίγδας ΜΟΥ το μυξάρισμα για το δράμμα των μελούμενων!!!

    Που να διαπεράσει, μέσα απο την εκ συψυμίας εξαρτούμενη δικαιοσύνη, ακόμα και σε ΚΑΘΕ εισαγγελέα ή δικαστή η αίσθησης περί δικαίου στη σκέψη του εγκεφάλου για απόδοση δικαιου, ΟΤΙ η απόδοση ή μή του δίκαιου, ΣΥΝΦΡΑΜΕΙ και στην ευδαιμονία ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ των δικών του παιδιών!!!!

    Μα θα μου πεις ΚΑΙ τα παιδιά των εισαγγελέων ΚΑΙ δικαστών τι είναι??? Μήπως είναι τίποτε άλλο από ένα αναγκαίο κακό ανάλυψης ευθήνης, απόρεια τις εκτώνωσης στιγμιαίων ενστίκτων,

    ΕΕΕ!!! τα έστικτα λοιπόν είναι στιγμιαία ΑΛΛΑ σε διαρκεί εγρήγορση, σιγά ΟΜΩΣ τώρα μη πάει και το μυαλό ΟΛΩΝ των εισαγγελέων και δικατών ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ, ΛΟΓΙΚΑ ότι τα παιδιά είναι ΟΛΩΝ παιδιά, κι έχουν ισότιμο δικαίωμα δικαίου ΠΕΡΑ ΑΠΟ την ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΟΣ!

    Τι λέει η προφητεία του ποιητή? βλέπω στρατό-δίκες "εισαγγελείς και δικαστές" ..

    Η αναφορά στο Ελ Γρέκο δε έχει ολοκληρωθεί.

    Κι ο άλλος θα βρίσκει για να το λεει όταν επιμένει στην εκ σπέρματος ρατσιστική καταγωγή του δίκαιου ΜΑΣΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Σάββα, διαβάζω τις αναρτήσεις σου και σε άλλες συμφωνώ σε άλλες διαφονώ...
    Επί του προκειμένου, όλοι αυτοί οι κύριοιδεν αποτελούν παρά το 1/n του "συστήματος πασοκ" το οποίον να επαναλάβω και εδώ έχει διεισδύσει σε όλους τους τομείς της Ελληνικής κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και όλων των κομμάτων. Το σύστημα της διαπλοκής λοιπόν, εγώ το έχω ονομάσει εδώ και χρόνια σύστημα πασοκ, έχει διαμορφώσει ένα σύστημα αλληλοκάλυψης που περιλαμβάνει τους πάντες εντός αυτού. Και άν η οικονομική καταστροφή θα πάρει 20 - 30 χρόνια για να επουλωθεί, η καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας θα πάρει τουλάχιστον 3 γενεές για να συνέλθει. Απόδειξη, κάθε μέρα βγαίνουν στην επιφάνεια δεκάδες σκάνδαλα και ουδείς έχει μπεί μέσα, ή, για να γίνω πιο συγκεκριμένος μεσα μπαίνουν αυτοί που ενεργούν αυτοβούλως, πρός ίδιον όφελος. Αν ενεργούν προς όφελος και εντός του συστήματος πασοκ, έχουν και τα υλικά αγαθά που απορρέουν από αυτό αλλά και την παντός είδους κάλυψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xαρίλαε, όταν μετά από αρκετά χρόνια αποκαλυφθεί τί πραγματικά ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα πέσουν πολλοί από τις καρέκλες τους.
    Άστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρκεί να θημηθεί κάποιος την ρήση του Αλέκου Παναγούλη. Ο Μελλοντικός δικτάτορας της Ελλάδος λέγεται Παπανδρέου και αυτό το υποστήριζε πολύ πριν το 1981

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχαίο είναι που οι Αμερικανοί έχουν σε ισχύ την θανατική ποινή,την οποία και εφαρμόζουν. Μόνο μια λύση υπάρχει.
    Ξύπνα Έλληνα.
    Κρέμασμα των προδοτών,τίποτε άλλο.
    Φυλάκιση των αρπακτικών.
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακρίτα,και αν δεν ήταν ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κάποιος άλλος με άλλο πολιτικό σχήμα,αλλά το αποτέλεσμα και η κατάληξη θα ήταν η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και γιατί θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά χρόνια δηλαδή, για να μάθουμε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ;
    Το γοργόν και χάριν έχει...
    Οσο για τις φυλακές, μου φαίνεται ότι μέρος του ΕΣΠΑ θα χρησιμοποιηθεί για να χτίσουμε κάμποσα παραρτήματα.
    Ηδη υπάρχει αδιαχώρητο και τον Λάκη Γαβαλά, τον στείλανε στην Αμφισσα..

    @Χρήστο
    Αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ θα ήταν άλλοι...
    Ισως όχι με την ίδια κατάληξη, αλλά ούτε και με την ίδια τύχη.
    Μπορεί απλά να μην τους άφηναν..
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεσιτικά για το ξεπούλημα είναι αυτά μάλλον. Θα πρέπει να πούμε όμως πως βάσει των αστικών συμβάσεων δικαιούνται το 2% από τον πωλητή και κατ' αυτή την οπτική μας κάνουν και έκπτωση. Κύριε Σάββα, θα συμφωνήσω με το όταν ανακαλυφθεί τι ήταν πραγματικά το ΠΑΣΟΚ... αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείτε όταν λέτε θα πέσουν απ' τις καρέκλες τους... Θα πέσουν λιπόθυμοι ή θα πέσουν κακήν κακώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτες οι "καρεκλες" δυστυχως και για καθε συγκεκριμμενο θεμα σπανε παντοτε με καθυστερηση 50 ετων και αφου ηδη εχουν καθησει πολλοι κολοι...η κωλοι (πως γραφεται δεν ξερω)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποτε γραφόταν με όμικρον, τιμής ένεκεν, στην εποχή μας με ωμέγα και λίγο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.