4/2/12

Από την προφητεία του Ναζί, μεταξύ άλλων, εμείς οι Έλληνες να πάρουμε και το μήνυμα της ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!


7 σχόλια:

  1. Θα μπορούσε να ήταν κιοτι καρυδιάς καρύδι ο επιλεγμένος αξιωματούχος "γερμανός", ΠΑΡ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΜΕ, όπως και στην Ελλαδα, δεν ήταν? υπό τον έλεγχο αυτών που διαμόρφωναν τον ύπνο του δικαιου των νεκρών, σιγά μη δεν είναι δα και τυχαίο που άκατσε η ερώτηση σ΄αυτόν και τακίμιασε η απάντηση στο πνεύμα του ΝΤΙΤΣΛΑΝΤ ΙΜΠΕΡ ΑΛΕΣ, δηλαδή ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ των ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ είναι διαχρονικός όσο και το πέρασμα του Σουέζ.

    Οι άνθρωποι ξεχνούν γιατί πεθαίνουν, κι αυτοί που έρχονται είναι ζήτημα αν θα τους "εμπλουτίσουν" τη μνήμη, εκτός απο το δράμα του περιούσιου λαού, που ο καθένας τους, δεν είναι ούτε "γερμανός" ούτε ΗΠΑτζής ούτε Γάλος ούτε Γερμανός σιγά να μη είναι και Έλληνας, γιατί τότε δε γίνεται να είσαι και περιούσιος του αθέατου υλικού κόσμου του θεού, ημί μόνον του περιούσιος του φιλικού πνεύματος προς τη ΣΟΦΙΑ

    Κάτι ξέρει που ο αφιλωκερδής σύλλογος αφορολόγητων, πιστών του σωτήρα διαλαλεί την έλευση του ΜΑΣΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο Γκέμπελς θα σηκωθεί να πανηγυρίσει την νίκη ,θα ανακαλύψει ότι η νίκη ήταν Πύρρειος.
    Όταν θα ανακαλύψει ότι οι η Αρεία φυλή του, που τόσο λάτρεψε ,σήμερα αποτελείται από Τούρκους και Εβραίους και Άραβες που λίγο απέχουν από το να δηλώσουν γνήσιοι απόγονοι του Κάϊζερ ,μάλλον θα ξαναχωθεί στον τάφο του ή θα επιστρέψει στο πυρ το εξώτερο που σαφώς θα του δημιουργεί μικρότερη δυσφορία από αυτήν που θα του δημιουργήσει το χάλι της χώρας του (και όλης της παγκοσμιοποιημένης Ευρώπης )όπως είναι σήμερα και όπως πρόκειται να εξελιχθεί στο πολύ άμεσο μέλλον.
    Δεν θέλω να σκέπτομαι καθόλου το ενδεχόμενο να σηκωνόταν ο Χίτλερ (φαντάζεστε να έβλεπε μελαψούς μουσουλμάνους Γερμανούς ???)))) γιατί και οι Γερμανοί και οι λοιποί Ευρωπαίοι θα την είχανε βάψει!Στον φούρνο θα μπαίνανε , αυτήν την φορά ζωντανοί χωρίς χρήση αερίου ή αναισθητικού!!!
    Τέλος πάντων όπως και να είναι τα πράγματα κάποιος θα πανηγυρίσει. Ποιος ? θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε ,Θα μπορούσε να ήταν ο Ερντογάν ,θα μπορούσε να ήταν ο Χένρυ και οι λοιποί της λέσχης ,θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε Άραβας ηγέτης ή υπήκοος ,θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν και όλοι μαζί!Ο Τζον Λένον θα τους έπαιζε στο πιάνο το Imagine!
    Οι Γερμανοί Ναζί ή μη ,έχουν πραγματικά λόγο να πανηγυρίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >Όταν θα ανακαλύψει ότι οι η Αρεία φυλή του, που τόσο λάτρεψε ,σήμερα αποτελείται από Τούρκους και Εβραίους και Άραβες (Nemo)<

    Ολα .....εξελεισσονται!!!!,αλλα εν πασει περιπτωσει ΠΑΝΤΑ ετσι ητανε ,απλα εσυ τωρα το βλεπεις γιατι περιμενες οι Εβραιοι να ειναι εκεινοι οι,,,Σημιτες με τα ...κοτσιδακια και τα μαυρα ρασσα.Και ο Αδολφος...Μεσογειακος τυπος ητανε,λενε οτι ειχε και δεσμους με Ελληνες της Μεσογειου (δεν εννοω Ναζιστες αλλα στο DNA).Οσο για την φραση σου "ενδεχόμενο να σηκωνόταν ο Χίτλερ (φαντάζεστε να έβλεπε μελαψούς μουσουλμάνους Γερμανούς ???" σου απανταω οτι εβλεπε, και καλα εκανε, κοκκινομαλληδες και ξανθους Αρειους Εβραιους.Αμαν πλεον αυτος ο...'αντισημητισμος",ανοιξτε λιγο το διαφραγμα του φακου σας και αφηστε ησυχους τους σημιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όχι μόνο, υπολογίζεται ότι υπάρχους 1.000.000 γερμανοί με Ρώσο πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sterg ,μάλλον δεν κατάλαβες καλά.
    Όχι μόνο δεν πουλάω αντισημιτισμό αλλά τυχαίνει να έχω γράψει κολακευτικά σχόλια για τους Ισραηλίτες και την συμμαχία Ελλάδος - Ισραήλ .Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι είμαι και Σιωνιστής Εβραίος (χριστιανός ορθόδοξος είμαι) ,απλά επειδή μου αρέσει να είμαι αντικειμενικός και επειδή βλέπω ότι και οι Ισραηλίτες σαν λαός έχουν μερικές αρετές,αυτές συνήθως και αναφέρω, όταν περί αυτών ο λόγος.
    Εάν ανέφερα στο σχόλιο και τους Εβραίους, είναι γιατί κάνω μία προσπάθεια να δω τα τεκταινόμενα στην Γερμανία από την σκοπιά του Γερμανού ναζί, που υποθέτω δεν έχει λόγους να αισθάνεται ευτυχισμένος και μάλλον θα αισθάνεται εξοργισμένος βλέποντας την χώρα ,του λόγω παγκοσμιοποίησης ,να κατακλύζεται από φυλές που θεωρεί "κατώτερες" Με τι ψυχή λοιπόν να πανηγυρίσει ο ναζί ,όσο και αν κολακεύεται από τις επιτυχίες της χώρας του.
    Εκτός από τους ναζί θα ήθελα να ξέρω πως βλέπουν την παγκοσμιοποίηση και τι σκέπτονται και οι λοιποί, οι δημοκράτες Γερμανοί.
    Είναι πρόθυμοι να αποδεχθούν την οριστική εξαφάνιση της φυλής τους και την δημιουργία μίας νέας με "ασθενέστερο"μνημονικό ,πιο σκούρο χρώμα ,και χωρίς τα ανοιχτά μάτια για τα οποία τόσο καμαρώνουν?(Είναι γνωστό ότι όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί πάσχουν από προβλήματα υπογεννητικότητας και αυτό σε συνδυασμό με την επιμειξία που θα ακολουθήσει, θα οδηγήσει με την πάροδο του χρόνου στην πλήρη επικράτηση των Αράβων και στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη).
    Είναι πρόθυμοι λοιπόν οι Γερμανοί να γίνουν μουσουλμάνοι και να συμμορφωθούν στους νόμους της Σαρίας?
    Έχουν την διάθεση να ξεχάσουν οριστικά την πατρίδα τους ,την δημοκρατία ,τον χριστιανισμό ,τις καλές τέχνες ,την φιλοσοφία και άλλα πολλά που είναι ασυμβίβαστα με το Ισλάμ και να γίνουν κομμάτι της ενωμένης Eurabia???
    Το σίγουρο είναι ότι θα χάσουν πολλά από τα ταλέντα τους.
    Λέτε οι Γερμανοί του μέλλοντος να μην είναι σε θέση να κατασκευάζουν όχι αμάξι αλλά ούτε πατίνι αφού πλέον θα αναλίσκονται σε άλλα θέματα όπως λχ.το πως θα μπορέσουν να επενδύσουν μουσικά τις Σούρες από το Κοράνι(που θα ψέλνονται με την ντουντούκα από τους μιναρέδες) ίσως με την μουσική υπόκρουση των Μπαχ ,Μπετόβεν και Πάχελμπελ ?Τον Φάλκο και τους Dire Straights μάλλον θα πρέπει να τους αποκλείσουμε ,φοβάμαι ότι ακούγονται πολύ extreme :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Nemo
    Τα ερωτηματα σου και οι ανησυχιες σου δεν εχουνε βαση και κακως...ανησυχεις για τους μελλοντικους γερμανους.
    1ον. Ο Γερμανικος λαος δεν αλλαζει και αν του δοθει η ευκαιρια θα προσπαθησει να κανει τα ιδια τα παλαια κολπα και για αυτο κατα διαστηματα λαμβανει εξτρα μαθηματα απο...ειδικους και με ...ειδικο τροπο.
    2ον.Η Γερμανια ονειρευεται να ηγεμονευσει παγκοσμια αλλα δεν θα της κατσει ποτε και γιατι δεν εχει την τεραστια οικονομια που απαιτειται,τον τεραστιο στρατιωτικο προυπολογισμο που απαιτειται και τις ιδιοτητες της περιφερικης δυναμης αλλα και γιατι δεν το θελουν οι ...υπολοιποι "μεγαλοι".Επισης το εμποριο της γινεται κυριως στα γυρω της ευρωπαικα κρατη και οχι παγκοσμια ,διοτι αυτο θα χρειαζονταν αεροπλανοφορα,στρατιωτικες βασεις παντου και τρομερη αιμοραγια σε ενα προυπολογισμο που δεν το μπορουν ουτε και επιθυμουν οι γερμανοι που η οικονομια τους ειναι περιπου σαν αυτης της Γαλλιας και Βρεττανιας μονον.
    Ο Κισσινγερ ειχε πει οτι η γερμανια ειναι πολυ μεγαλη για την Ευρωπη αλλα πολυ μικρη παγκοσμια.και ο πρωην καγκελαριος Κολ εχε πει οτι η γερμανια ειναι πολυ μεγαλη για να ειναι απλως πρωτη μεταξυ ισων αλλα και πολυ μικρη για να κυριαρχησει στην Ευρωπη.Οπως καταλαβαινεις αλλα λεει η ...ψυχη και αλλα μπορει το σωμα.Δεν τους παιρνει για αιφνιδια παιχνιδια ηγεμονικα και καποιοι θα τους κρατανε με χαλκα και αλυσιδα.
    3ον.Δεν προκειται ΠΟΤΕ το ισλαμ να κυριαρχισει στην Ευρωπη και φυσικα στην γερμανια και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.Παιχνιδια παιζονται και το ισλαμ ειναι πληρως διαβρωμμενο και ελεγχομενο απο την Δυση.Ισλαμικα κρατη ετυχε να εχουν πλουτο γηινο στα χερια τους και ειναι και οι καλυτεροι πελατες αγορας πανακριβων οπλων που θα...στρεψουν ο εις εναντιον του αλλου,οχι φυσικα απο τυχη...και κατοπιν θα γινουν παλι για την Δυση ποιοι θα ....διαχειριστουν οσα χρηματα απομεινουν στα ισλαμικα χερια.Επισης μη ξεχναμε οτι τα ισλαμικα χερια ειναι απο τα πιο φτηνα εργατικα χερια για την Δυση.
    Επομενως ησυχασε Νεμο δεν κινδυνευεις απο μελαψους που κυκλοφορουν αναμεσα στα ποδια των...πολιτισμενων.Φυσικα υπαρχουν και κατι παρενεργειες απο την παρουσια τους στην Γη αλλα αυτες τις αντιμετωπιζει η Δυση με εξτρα μηχανισμους που κατασκευασε.Μη ξεχνας οτι για τα βελη καποτε εφευρεθηκε η ....σιδεροφρακτη πανοπλια....και παει λεγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Sterg
    η ανησυχία μου δεν αφορά αποκλειστικά τους μελλοντικούς Γερμανούς αλλά όλους τους πολιτισμένους ανθρώπους, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη Γη.
    Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι επιθυμώ το κακό των "απολίτιστων" απλώς δεν τους παραχωρώ εθελοντικά την χώρα μου ή την ήπειρό μου.
    Εάν κάτι με ανησυχεί πιο πολύ απ' όλα είναι ότι κάποιοι πειραματίζονται και παίζουν παιχνίδια εις βάρος όλης της ανθρωπότητας.Βλέπουμε κοσμογονικές αλλαγές που θεωρητικά γίνονται "για το καλό μας" από μία ομάδα αυτόκλητων σωτήρων ,οι οποίοι είναι σφόδρα πιθανό κάποια στιγμή να μας κλείσουν οριστικά "το μαγαζάκι"
    Αισιόδοξο το απαντητικό σου σχόλιο ,μου έφτιαξε την διάθεση.
    Τα επιχειρήματά σου είναι λογικά ,αλλά επειδή πάντα υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας δεν θα σου πω έχεις δίκιο απλώς θα ευχηθώ να έχεις δίκιο.
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.