3/2/12

Καλή επιτυχία Φαίδωνα, για το καλό της Κύπρου


Πάφος, 2 Φεβρουαρίου 2012
Φίλες και Φίλοι,
Οι πρόσφατες επιτυχίες του κόμματος μας στις βουλευτικές εκλογές αλλά και στις δημοτικές έχουν δώσει στην παράταξη μας την ευθύνη να φέρει και πάλι την ελπίδα στο τόπο μας. Τα αδιέξοδα που δημιούργησε η σημερινή διακυβέρνηση έκαναν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας να στρέψει τα βλέμματα του προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Οι σωστές, μετριοπαθείς και πειστικές πολιτικές θέσεις και πολιτικές προτάσεις του κόμματος μας βρίσκουν ανταπόκριση και αποδοχή σε πολλούς συμπατριώτες μας πέραν του παραδοσιακού κομματικού μας ακροατηρίου. 
Ήρθε η ώρα όπου όλοι μαζί οφείλουμε να παρουσιάσουμε προς το λαό μια ολοκληρωμένη πρόταση διακυβέρνησης του τόπους που θα επαναφέρει την Κύπρο μας σε τροχιά  προόδου και  ανάπτυξης. Οι μήνες που θα επακολουθήσουν είναι σημαντικοί γιατί ολόκληρη η κοινωνία θα μας κρίνει και θα μας αξιολογήσει ως την εναλλακτική πρόταση εξουσίας. Εμείς όλα τα στελέχη του μεγαλύτερου κόμματος έχουμε ευθύνη να συμπεριφερθούμε σωστά, μετρημένα και πάντα να αντικρίζουμε τα θέματα πολιτικής με υπευθυνότητα και ανεκτικότητα στην αντίθετη άποψη.
Η ανανέωση των συλλογικών οργάνων λίγους μήνες πριν από τις επόμενες προεδρικές εκλογές επιφορτίζει εμάς όλους που διεκδικούμε συμμετοχή με την ευθύνη να εργαστούμε σκληρά, μεθοδικά  και συλλογικά για να δώσουμε στον υποψήφιο πρόεδρο της παράταξης μας τη δύναμη να μπει μπροστά και να δώσει αυτή τη μάχη που θα είναι μάχη για την Κύπρο μας και το λαό της.
Η πολύχρονη μου παρουσία στο κόμμα μας από τα μαθητικά μου χρόνια αλλά και η πιο ενεργή μου παρουσία ως Επαρχιακού Γραμματέα του κόμματος μας στην Πάφο τα τελευταία 8 χρόνια μου έχουν δώσει την πολιτική γνώση και την εμπειρία για να μπορώ να διεκδικήσω θέση εκλεγμένου μέλους στο πολιτικό γραφείο. Εσείς τα στελέχη – μέλη του 14ΟΥ Παγκυπρίου Συνεδρίου θα κρίνετε και θα αποφασίσετε. Εμείς από εσάς προερχόμαστε για εσάς διεκδικούμε και εσείς θα αποφασίσετε. Ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί για να φέρουμε  τη μεγάλη νίκη των προεδρικών εκλογών!   

Φιλικά

Φαίδωνας Φαίδωνος
faidonas signature.jpg 

4 σχόλια:

  1. ......Οι σωστές, μετριοπαθείς και πειστικές πολιτικές θέσεις και πολιτικές προτάσεις του κόμματος μας βρίσκουν ανταπόκριση και αποδοχή σε πολλούς συμπατριώτες μας πέραν του παραδοσιακού κομματικού μας ακροατηρίου. ....

    Μιά από αυτές ήταν τό ΝΑΙ στό σχέδιο ανάν;
    Εμείς στό ....κομματικό ακροατήριο δέν ξεχνούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνο
    για το θέμα αυτό είχα διαφωνήσει με τον Φαίδωνα, όμως δεν ξεχνώ ότι δούλεψε δίπλα μου και ξέρω ότι είναι καλό στοιχείο, που θα βοηθήσει την Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββα πάντα ήμουν θετικός στούς νέους ανθρώπους αλλά δέν φτάνει αυτό πλέον γιά τήν υπόθεση τής Κύπρου.
    Τό κατεστημένο τής Ζυρίχης καί τής υπακοής στά Αγγλικά σχέδια πρέπει νά φύγει από τήν πολιτική σκηνή τής Κύπρου.
    Τρίτη ...προσφυγιά δέν αντέχουμε πλέον....καί φυσικά τό κομματικό ακροατήριο τήν κρίσιμη στιγμή γιά άλλη μιά φορά δέν θά υπακούσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα ξαναφύγεις πρόσφυγας, ταυτότητα θα αλλάξεις, γλώσσα και θρήσκευμα μην αγχώνεσαι αδικα φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.