25/4/12

Είπαμε, κατασκοπεία χωρίς σεξ δεν γίνεται. Αυτά πάνε μαζί!!!

ΗΠΑ: Παραίτηση πρακτόρων λόγω του σκανδάλου με ιερόδουλες στην Κολομβία
Δύο πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών παραιτήθηκαν, μετά από το σκάνδαλο με πόρνες στην Κολομβία, ενώ έχει αρχίσει η διαδικασία για την αποπομπή τρίτου πράκτορα, όπως ανακοίνωσε επίσημη πηγή.
«Δύο ακόμη υπάλληλοι απαλλάχθηκαν κάθε υποψίας σοβαρού λάθους αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν διοικητικά μέτρα», ανακοίνωσε ο υπαρχηγός της Μυστικής Υπηρεσίας Πολ Μορισέι. Λίγο νωρίτερα ένας πράκτορας είχε ήδη αθωωθεί.
Η Μυστική Υπηρεσία απέσυρε τα διαπιστευτήρια ασφαλείας από έναν ακόμη άνδρα, ένα στάδιο πριν από την ενδεχόμενη αποπομπή, πρόσθεσε ο Μορισέι.
Συνολικά εννέα πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας έχασαν τη δουλειά τους ή πρόκειται να εγκαταλείψουν το επίλεκτο σώμα μετά το περιστατικό αυτό, στο οποίο κατηγορούνται ότι κάλεσαν 20 πόρνες στο ξενοδοχείο τους στα μέσα Απριλίου στην Καρθαγένη της Κολομβίας, όπου είχαν μεταβεί για την προετοιμασία της άφιξης του προέδρου Ομπάμα στη σύνοδο κορυφής της Αμερικής.
Δώδεκα πράκτορες εμπλέκονται στην υπόθεση και διενεργείται έρευνα σε βάρος τους.
Πάντως, ο Μορισέι υπογράμμισε ότι η Μυστική Υπηρεσία δεν θα διστάσει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, αν έρθουν στο φως νέες πληροφορίες.
Το Πεντάγωνο επίσης διενεργεί έρευνα σε βάρος 12 μελών του στρατού, μεταξύ των οποίων ένα πρόσωπο της Υπηρεσίας Επικοινωνιών του Λευκού Οίκου
Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ Γαλλ. Πρακτορείο, Ναυτεμπορική

6 σχόλια:

  1. "Είπαμε, κατασκοπεία χωρίς σεξ δεν γίνεται. Αυτά πάνε μαζί!!!"

    Σάββα, μιλάς εξ ιδίας πείρας, ή απλώς θυμίζεις τα έργα του Τζέιμς Μπόντ; Η πατρίδα απαιτεί πάσης φύσεως θυσίες, έτσι δεν είναι; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας κατάσκοπος που σέβεται τον εαυτό του,είναι αντιδεοντολογικό να πληρώνει για σεξ.
    Οφείλει, εάν θέλει να θεωρείται επιτυχημένος κατάσκοπος. να είναι αντικείμενο πόθου για όλες τις κυρίες ,από την πρώτη έως την τελευταία και απλώς... να ενδίδει, πάντα για το συμφέρον της πατρίδος και γενικά όλης της ανθρωπότητας. Τουλάχιστον έτσι συμβαίνει σε όλες τις ταινίες James Bond!
    Φυσικά στην πράξη μάλλον είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα ! Λένε ο μεγαλύτερος Αμερικάνος κατάσκοπος αντί να πίνει βότκα μαρτίνι στα καζίνο συνοδευόμενος από αιθέριες υπάρξεις ,γυάλιζε παπούτσια έξω από τον σταθμό του μετρό της Μόσχας!
    Φαντάζομαι εάν είναι ζωντανός ακόμη, σήμερα θα ... γυαλίζει! τα παράσημα του και η θέα γυναικείων ποδιών θα του δημιουργεί μία ακαταμάχητη έλξη να πιάσει... τα κάμελ και τις βούρτσες του! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παραπάνω σχόλιο διαγράφηκε από λάθος.
    Γνωστά όσα λες φίλε, πολύ απλά, ο τίτλος μπήκε για να δώσει λίγο τόνο, να γίνει "πιπεράτο" το θέμα.
    Πλάκα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββα,εξαρχής κατάλαβα το χιουμοριστικό χαρακτήρα του τίτλου.
    Γι' αυτό προσπάθησα να σχολιάσω με το ίδιο πνεύμα.
    Η πρώτη παράγραφος ήταν αφιερωμένη στους Αμερικανούς πράκτορες (ίσως λίγο άδικα αφού ενδεχομένως δεν είχαν χρόνο για γνωριμίες) ,η δεύτερη περιείχε έναν σαρκασμό για τις ταινίες Bond που συνήθως κάνουν την εξαίρεση κανόνα και τον κανόνα εξαίρεση.
    Στην τρίτη παράγραφο ήθελα να δώσω τα κίνητρα και τις προθέσεις των ανθρώπων (στρατιωτικών εν ενεργεία) που γίνονται τελικά κατάσκοποι.Το παράδειγμα του Αμερικανού κατασκόπου ,εποχή ψυχρού πολέμου, δείχνει πατριωτισμό ,ιδανικά, διάθεση για αυτοθυσία ,αρετές που συνήθως οδηγούν και στην καταξίωση .
    Εάν ξόδεψε μεγάλο μέρος της ζωής του σε χώρα αφιλόξενη και επικίνδυνη γι' αυτόν σημαίνει ότι σκοπός του ήταν να αφιερώσει την ζωή του και όχι να την γλεντήσει
    Συμπέρασμα .Οι μυστικές υπηρεσίες δεν είναι ταξιδιωτικά γραφεία και οι πράκτορες δεν είναι τουρίστες
    Τέλος ενδεχομένως η ικανότητα να προσεγγίζεις άτομα και να αποσπάς πληροφορίες να διδάσκεται και το σεξ να είναι ένα μέσο αλλά δεν είναι το μόνο. Συνεπώς χλωμό σαν κίνητρο σε εποχές που από κανέναν δεν λείπει.
    Αυτά προσπαθούσα να πω ελπίζω να μην τα διατύπωσα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.