10/7/12

Ανοιχτό αφήνει η ΓΕΝΟΠ το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων

Ανοιχτό αφήνει η ΓΕΝΟΠ το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις κατά της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ (φωτογραφία αρχείου).
Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία δηλώνει ότι θα περιμένει από την κυβέρνηση να εκδηλώσει την πολιτική της για τον τομέα της Ενέργειας και τη ΔΕΗ ειδικότερα και επιφυλάσσεται να διατυπώσει τις θέσεις της.
«Εάν η κυβέρνηση μας αποδείξει ότι ιδιωτικοποιούμενη η ΔΕΗ ή ξεπουλώντας διάφορα κομμάτια της (π.χ. μονάδες) αύριο το πρωί ο καταναλωτής θα έχει φθηνότερη KWh εμείς θα συμφωνήσουμε η ιδιωτικοποίηση να γίνει από σήμερα κιόλας. Δυστυχώς, όμως για όσους σχεδιάζουν το ξεπούλημα της ΔΕΗ όσο κι αν προσπαθήσουν αυτό δεν θα καταφέρουν να το αποδείξουν ποτ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΓΕΝΟΠ.
Κάνει ακόμη λόγο για «όργιο μαύρης προπαγάνδας, παραπληροφόρησης και τρομοκράτησης του λαού» σε σχέση με τη στάση της Συνομοσπονδίας «στη σχεδιαζόμενη εκποίηση της τελευταίας μεγάλης δημόσιας επιχείρησης». «Το δικαίωμα της απεργίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο ή μήπως καταργήθηκε και αυτό από την τρόικα;» διερωτάται η ΓΕΝΟΠ, προσθέτοντας ότι θα κινηθεί «μέσα στο πλαίσιο των όσων οι νόμοι ορίζουν» και ότι το Σύνταγμα «προστατεύει το δικαίωμα στην απεργία».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.