26/7/12

Χρυσό Ολυμπιακό Βραβείο Υποκρισίας στους "σκληρούς τιμωρούς" της Βούλας. Εδώ δεν υπάρχει ρατσισμός;

9 σχόλια:

  1. Μην τα παρασκαλίζουμε και πέσουμε σε κανά χορηγό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μουλάδες της ευρύτερης "ανανεωτικής αριστεράς" και της "προόδου" μόλις πριν από λίγο εξέδωσαν ανακοίνωση για την παραπάνω ανάρτηση ,

    ΚΚΕ,
    Ζητούμε τον τερματισμο λειτουργίας του ιστολογίου Ινφογνώμων ,ως βασική αιτία που γεννά απαράδεκτες συμπεριφορές, και καλιεργεί τον εθνικισμό και την εθνική υπεροψία στο χώρο του ίντερνετ και προσθέτει ότι «η ουσιαστική του αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων προϋποθέτει την λειτουργία των ιστολογίων σε εντελώς διαφορετική βάση από το σημερινό, του εμπορίου, και της κερδοφορίας του κεφαλαίου».

    ΔΗΜΑΡ,
    «Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό ιντερνετ και τηλεόραση»
    Βλέποντας την τηλεόραση με τους φίλους σας ας κάνετε όσα άθλια "αστεία" θέλετε αλλά όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    ΣΥΡΙΖΑ

    Η διακοπή λειτουργίας του ιστολογίου ινφωγνώμων είναι μία ορθή και αποτελεί στοιχειώδη και επιβεβλημένη ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ dim ,σε παρακαλώ επιβεβαίωσε ότι όντως εξέδωσαν τέτοιου είδους ανακοινώσεις τα κόμματα της αριστεράς και της "προόδου" γιατί ειλικρινά
    δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπέπεσαν σε τέτοιου είδους ατόπημα!
    Εάν όντως κάτι τέτοιο συνέβη, είναι είδηση ! και σαφώς δείχνει την στροφή της αριστεράς στην Ελλάδα σε έναν σαφώς πιο "βασιλοχουντικό " ή γιατί όχι ναζιστικό, τρόπο θεώρησης των πραγμάτων!Έπεσαν οι μάσκες έπεσαν και ...οι φερετζέδες! Έπεσαν και τα ιδεολογικά τείχη.
    Και για να εξηγούμαι επειδή μπορεί σε οποιονδήποτε να φαίνεται παρατραβηγμένος ο χαρακτηρισμός "βασιλοχουντικός" ,ας αναλογισθεί κανείς τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι για να δικαιώσουν!!! ... τον Παπαδόπουλο!!!
    Είχαμε να λέμε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν κακός γιατί έβγαλε εκτός νόμου το ΚΚΕ, και τον αφήσαμε να σαπίσει στις φυλακές γιατί όντως ,είναι βαρύ παράπτωμα να βουλώνεις το στόμα του λαού, να διώκεις ανθρώπους για τις πολιτικές τους απόψεις καθώς επίσης να περιορίζεις τις πολιτικές τους ελευθερίες και να νοθεύεις την λαϊκή βούληση.
    Ναι ,αλλά τώρα η αριστερά κάνει τα ίδια ...και χειρότερα!!! ανέχεται και επιδιώκει να καταπνίγονται οι ελευθερίες του λαού ,ζητά να τεθούν κόμματα εκτός βουλής ,ζητά να καταργήσουμε ιστολόγια .το μόνο που δεν ζήτησε ακόμη η αριστερά στην Ελλάδα ,είναι να κάνουμε τους Έλληνες σαπούνι!!! για να μπορέσει, να ζήσει ανενόχλητη τον ...έρωτά της με τον μετανάστη!!! Ο Έλληνας λοιπόν υποτελής και υπό διωγμό!Αυτή είναι η πολιτική βούληση των κομμάτων της "προόδου"!
    Επειδή η παγκοσμιοποίηση δεν ανεφύη αλλά μεθοδεύτηκε και επιβλήθηκε από κάποια αδελφότητα ,την οποία όλοι γνωρίζουμε,και στην οποία κατά σύμπτωση μετέχουν σαν μόνιμα μέλη βασιλικές οικογένειες ,όπως της Ισπανίας και της Ολλανδίας,μπορούμε αβίαστα να συμπεράνουμε ότι μαζί με την Νέα Τάξη πραγμάτων η αριστερά μας υπηρετεί βασιλείς! Αμερικανούς! ιμπεριαλιστές και τις πολυεθνικές όλου του κόσμου !!!
    Στην δικτατορία του προλεταριάτου η δικτατορία λέει προερχόταν από τον λαό και προοριζόταν για τον λαό! Τώρα στην δικτατορία της Νέας Τάξης Πραγμάτων (που ασπάζεται η αριστερά μας - αλήθεια ποιοι είναι τώρα οι Νενέκοι ??? ) η δικτατορία θα προέρχεται από τον μετανάστη για τον Έλληνα και από την παγκόσμια κυβέρνηση για όλη την ανθρωπότητα.
    Μπράβο λοιπόν στην νέα τάξη και τους αριστερούς θιασώτες της που πάλι έκαναν τις "σωστές" επιλογές ...
    Δοξάστε τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα περί μουλάδων και πουστηδων σαπουνιων χαρακτηριζουν όσους τα προφέρουν και τα λέγουν.

    Ηθος Ευπρέπεια και Ευγενεια Βασικές Αρχές του Ελληνικού Πολιτισμού.

    Το οτι απο την Αρχαία Ελλάδα πήραν τον χαιρετισμό του Χίτλερ, το οτι γράφουν το Μολών Λαβέ όπου θέλουν δεν μου κάνει εντύπωση

    Προτείνω δε να χρησιμοποιηθεί και το αιεν υψικρατείν κατά το δκούν
    δεν θα μου προκαλεσει εντύπωση

    Ελληνας γεννιέσαι και γίνεσαι και χαίρομαι που κάποιοι δεν ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΙΑΝ το παλευουν ως ελληναράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Νemo ,

    θα ήθελα να σου διευκρινίσω ότι το κείμενο γράφτηκε "ποιητική αδεία" , δεν είχα σκοπό να σε μπερδέψω ή να σε παραπλανήσω και ζητώ συγνώμη αν θεώρησα δεδομένο ότι όλοι οι αναγνώστες θα είχαν διαβάσει τις επίσημες ανακοινώσεις των κομμάτων για την "υπόθεση Παπαχρίστου".

    Ο λόγος που έγραψα αυτό το κείμενο (και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σχολιάζεις) είναι ότι αφορμές σαν της Παπαχρήστου θα βρουν και σε ιστολόγια, και σε δασκάλους , και σε στρατιωτικούς και σε κληρικούς και σε ...

    τότε τι θα γίνει ;
    θα βγαίνουν οι μουλάδες της "προοδευτικής" αριστεράς να τιμωρούν και να λογοκρίνουν τον κόσμο γιατί αυτοί κατέχουν την μόνη αλήθεια ;

    δες τις ανακοινώσεις των κομμάτων και τα ξαναλέμε

    για το ΚΚΕ

    για ΔΗΜΑΡ

    για ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ακρίτα ,
    όποιος έχει την μύγα μιγιάζεται,
    θα πρέπει "να τιμωρηθούμε για κουνουπιού τσίμπημα ;" ή "για ψίλου πήδημα;"

    Οι μουλάδες της προοδευτικής αριστεράς που θεωρούν "αγώνα" και υποχρέωσή τους να φέρουν τους αμόρφωτους και λαϊκους σαν πιστούς στην ΜΙΑ και ΜΟΝΗ αλήθεια που Μόνο αυτοί κατέχουν και εκπροσωπούν .

    Την σοβαρότητα και τιμιότητα βλέπω τις παρέλειψες από τις βασικές Αρχές του Ελληνικού πολιτισμού...
    Ρε ακρίτα ξέχασες το φιλότιμο ;
    Αν υπήρχε τέτοιο δεν θα προσπαθούσες να δικαιολογήσεις τα αδικαιόλογητα σαν μουλάς στην θέση του μουλά.

    Γύρνα στον ίσιο δρόμο, ξεκόλλα από τις ιερά κείμενα της "προοδευτικής "αριστεράς ας πούμε ρίξε μια ματιά και στον "Αράπη και την καμήλα " του Αισώπου εκδοτικός οίκος Αστήρ Λυκούργου 10(παλιά έκδοση πριν το 1984 της λογοκρισίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @dim ,κατάλαβα έστω κατόπιν εορτής το πνεύμα με το οποίο είναι γραμμένο το σχόλιο σου. Φοβόμαστε τα ίδια πράγματα!Εύχομαι κάποια στιγμή η αριστερά να κάνει την έκπληξη και να μας διαψεύσει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, παίρνοντας επιτέλους φιλελληνικές θέσεις.Τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων είναι αυτά που "είησαν εις απώλειαν" πολύ φοβάμαι οριστικά και όχι αυτά των μεταναστών! Τα αστυνομικά δελτία δεν αφήνουν αμφιβολίες περί του αντιθέτου για τον κάθε καλόπιστο συζητητή! Τώρα ,εάν μερικοί εσκεμμένα συγχέουν τον εποικισμό με την μετανάστευση,επειδή έτσι τους εξυπηρετεί καλύτερα και μας λένε ότι είναι σωστό που "ήρθαν τα άγρια για να διώξουν τα ήμερα" ,έ! τότε εγώ προσωπικά εδώ κάπου θα διαφωνήσω! Είχα διαβάσει μόνο την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ και πίστεψα ότι δεν ήταν τελείως απίθανο να είχες μεταφέρει σωστά και τις ανακοινώσεις των άλλων κομμάτων,αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησα επιβεβαίωση.
    Πρόβλημα ουδέν! νομίζω ,συμφωνούμε εφ' όλης της ύλης.

    @Ακρίτα ,δεν απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά και το φερετζέδες δεν αναφέρεται σε ομοφυλόφιλους αλλά σε θρασείς υψηλά ιστάμενους τουρκόφιλους και Κεμαλιστές συμπατριώτες μας,που δυστυχώς αυτόν τον καιρό ,δεν χάνουν ευκαιρία να μας κάνουν διαφώτιση και να υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα και προκαλούν με την στάση τους και τις αυθαίρετες γενικεύσεις τους. Οι περισσότεροι δυστυχώς ανήκουν στον χώρο της αριστεράς ,αλλά αυτό δεν αποτελεί μομφή για όλους τους αριστερούς. Διαφοροποιήσεις πάντα υπάρχουν ,ακόμη ανάμεσα και σε ομοϊδεάτες.
    Το ότι Έλληνας γεννιέσαι ή γίνεσαι εάν φυσικά έχεις την ευγενή πρόθεση, εγώ το καταλαβαίνω ,μπορείς μήπως να το εξηγήσεις αυτό στους πολιτικούς μας ηγέτες και δη τους προοδευτικούς και διεθνιστές καθώς και στους ίδιους τους μετανάστες που θέλουν άλλα ... ???
    Για το ήθος και τον χαρακτήρα ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε νομίζω είναι καλό και σοφό να μην εκφέρουμε γνώμη γιατί ενδέχεται να κάνουμε λάθος.
    Πάντως επειδή εδώ σχολιάζονται ιδέες αυτές αξιολογούνται κατά κύριο λόγο και όχι ο χαρακτήρας των σχολιαστών.
    Τέλος ακόμη και εάν δεν πρόκειται να γίνει κάποιος γνήσιος Έλληνας ,η προσπάθεια είναι πάντα καλή και δεν βλάπτει.Εάν οι μετανάστες έκαναν και αυτοί παρόμοια προσπάθεια σίγουρα θα εύρισκαν πολύ περισσότερους υποστηρικτές ανάμεσά μας.
    Γνωρίζω τις πολιτικές σου απόψεις,ενδεχομένως να διαφωνούμε μερικές φορές αλλά το σχόλιο μου δεν γράφτηκε για να διαφωνήσω με εσένα προσωπικά ! Δεν αμφισβητώ τον πατριωτισμό σου ή την καλή σου διάθεση.Δεν υπάρχει διάθεση εκ μέρους μου για κόντρα με εσένα ή οποιονδήποτε άλλο, εάν σου δημιουργήθηκε τέτοια υπόνοια ,έχω τις απόψεις μου για τα τεκταινόμενα και τις καταθέτω εδώ για συζήτηση και αξιολόγηση και γενικότερο προβληματισμό και... that's all!
    Τέλος, Ελληναράδες μπορούν να θεωρούνται αυτοί που έχουν αφιερώσει όλη την ζωή τους στην υπηρεσία της Ελλάδας.
    Επειδή δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο δεν διεκδικώ τίτλους ή δάφνες.Απλώς καταθέτω την προσωπική μου άποψη για τα τεκταινόμενα για όποιον ενδιαφέρεται να την ακούσει χωρίς να είναι υποχρεωτικό και να την ασπασθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το να αναφέρω την παροιμία θέλει το παλικάρι να κρυφτεί και η χαρά δεν το αφήνει δεν το θεωρω πρέπον

    Καλύτερα λοιπόν το εκεί που φτύνεις δεν γλύφεις εκτός αν δεν φτύνεις και απλά λές οσα συμφέρουν τα αφεντικά σου

    ..Παναγιώταρος σε CNN Türk
    ...Παναγιώταρος -Επίκαιρη ερώτηση για την παραχώρηση σταδίων σε μουσουλμάνους για το ραμαζάνι

    Που βλέπεις αναφορά για τον ρόλο της Τουρκίας στην λαθρομετανάστευση;;;;;;;;;;;;;;;
    Που; Πουθενά και απο ποιόν απο το παλικάρι που ελεγε οτι στην βουλή οποιος πεί για Μακεδονία-Σκόπια θα γίνει του Αντέννα

    Εδω ο ασβός μιλαγε για ελληνοτουρκική ομοσπονδία και παρέδωσε 37% ελληνικού εδάφους και τώρα τα κοπέλια του θα έκαναν κάτι αλλο.Αναχαμό λοιπόν

    Αν εισαι ευπρεπής και ευγενής και έχεις ήθος έχεις και φιλότιμο και ΘΑ τιμάς ΤΙΣ αρχές αξίες και ιδανικά ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ. Τωρα τι σου λέω άγνωστα πράγματα, αλήθεια εσυ με το ακατασχετο υβρεολόγιο τι τιμάς και ποιόν?

    Οσο για το ρε πάρτο και τρίψετο στα μούτρα σου αν σε έμαθαν να μιλάς και να γράφεις έτσι, αν αυτη την παιδεία σου πρόσφεραν

    Εχω το θάρρος να ανατρέχω και στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής μέχρι να ανοιξουν τα μάτια σου μην μιλας λοιπόν έχεις χρόνο ακόμα

    Στραβός Στραβό οδηγαγε και ήβραν και οι δυο το βράχο ή τα στραβά τα βόδια την νύχτα βοσκάν

    Ξυνόσουν λάβε τα δέοντα προς αποπεράτωσιν εργασίας και την επομένη φορά με την κηδεμόνα σου και που 'σαι σιγα και ταπεινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακρίτα σε ποιόν απευθύνεται το σχόλιό σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.