21/7/12

Οι πρυτάνεις με φασιστικό τρόπο καταργούν το κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία για να συνεχίσουν την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος!

Διαβάζουμε από το ΒΗΜΑ
ΑΠΘ: Και δεύτερη εισαγγελική έρευνα για το iPhone του αντιπρύτανη
Διέψευσε ο κ. Ι. Παντής τα περί iPhone και DVD player
Για δεύτερη φορά παρεμβαίνει ο εισαγγελέας στο ΑΠΘ
Νέα προκαταρκτική εξέταση μέσα σε λίγες ημέρες παρήγγειλε η Εισαγγελία, προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απιστίας στην υπηρεσία ή της υπεξαίρεσης σχετικά με τις καταγγελίες για κινητό τηλέφωνο iPhone που φέρεται να δώρισε ο αντιπρύτανης κ. Ι. Παντής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε ηθοποιό-παρουσιάστρια και την αγορά μιας τηλεόρασης κι ενός DVD player για την κατασκήνωση του Πανεπιστημίου που παραδόθηκαν στο σπίτι του. 
Την υπόθεση αποκάλυψε κυριακάτικη εφημερίδα, ενώ ο ίδιος ο κ. Παντής διέψευσε το δημοσίευμα, αποδίδοντας κίνητρα εκδίκησης στον υπάλληλο του Πανεπιστημίου που φέρεται να διέρρευσε τα σχετικά έγγραφα, τον οποίο και κατηγόρησε για χρηματισμό. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει απολυθεί από το Πανεπιστήμιο.
Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ απάντησαν με μηνύσεις στην εφημερίδα, ενώ την έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης για την βασιμότητα ή μη των καταγγελιών θα διενεργήσει το ΣΔΟΕ.

1 σχόλιο:

  1. ο συσχετισμός τίτλου του άρθρου σε σχέση με το περιεχόμενο, είναι σκέτη μαύρη προπαγάνδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.