23/9/12

Διαλύθηκε η συγκέντρωση των Μουσουλμάνων στην Αθήνα-Καταστροφές σε καταστήματα

Διαλύθηκε μετά από αστυνομική επιχείρηση η συγκέντρωση εκατοντάδων Μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν προηγηθεί επεισόδια και ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα. Οι μουσουλμάνοι διαμαρτύρονται για την ταινία που λοιδορεί τον προφήτη Μωάμεθ και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον μουσουλμανικό κόσμο.

Από τις 3.00 το μεσημέρι κοινότητες μουσουλμάνων από όλη την Αθήνα συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια, φωνάζοντας συνθήματα και αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν από νωρίς αποκλείσει σειρά οδών πέριξ της πλατείας Ομονοίας, τους απέτρεψαν και ακολούθησαν μικρο-επεισόδια και ρίψη δακρυγόνων.Ορισμένες ομάδες μουσουλμάνων προχώρησαν σε καταστροφές περιπτέρων, προθηκών καταστημάτων και παρμπρίζ αυτοκινήτων.Γύρω στις 6:15 το απόγευμα, αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση απώθησης των συγκεντρωθέντων, οι οποίοι σταδιακά απομακρύνθηκαν από την Ομόνοια, ενώ σταδιακά αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από την πλατεία.http://www.ethnos.gr/

Βγήκαν στους δρόμους κατά της βλάσφημης ταινίας για τον Μωάμεθ-Επεισόδια στη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στην Ομόνοια


Άνοιξαν, λίγο μετά τις 18:30 την Κυριακή, οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, αφού προηγουμένως παρέμειναν κλειστοί επί περίπου 3,5 ώρες, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μουσουλμάνουν που ζουν στην Ελλάδα, κατά της βλάσφημης για τον προφήτη Μωάμεθ ταινίας, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε κύμα βίας στον ισλαμικό κόσμο.

Οι περίπου 600 συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μεταβούν στην αμερικανική πρεσβεία, ωστόσο οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, έκλεισαν, τοποθετώντας κλούβα στη συμβολή της Σταδίου με την Αιόλου, την πρόσβαση των διαδηλωτών πέραν της πλατείας Ομονοίας.

Αρχικά σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών, ενώ έγινε και χρήση χημικών από την αστυνομία, η οποία, με κλούβες που τοποθέτησε επίσης τόσο στην Πανεπιστημίου, όσο και στην 3ης Σεπτεμβρίου, υποχρέωσε ουσιαστικά τους διαδηλωτές να κινούνται μόνο στην πλατεία Ομονοίας, μην μπορώντας να κάνουν πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, με αλλοδαπούς διαδηλωτές να σπάνε μάρμαρα στα πεζοδρόμια, για να επιτεθούν στα ΜΑΤ, που απάντησαν με ρίψη χημικών στην Σταδίου και την Αθηνάς. Στους δρόμους βγήκε και το υδροφόρο όχημα «Αίαντας» της αστυνομίας.

Τα πνεύματα προς στιγμήν ηρέμησαν και οι μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν μάλιστα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών δυνάμεων, ωστόσο νέος γύρος έντασης ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00, όταν οι αστυνομικοί απώθησαν τους διαδηλωτές στην Πειραιώς, κάνοντας χρήση χημικών. Οι μουσουλμάνοι απάντησαν, πετώντας πέτρες στους άνδρες των ΜΑΤ.

Στο πέρασμά τους από τους δρόμους της Ομόνοιας, οι μουσουλμάνοι χωρίστηκαν σε ομάδες και προξένησαν καταστροφές σε καταστήματα και αυτοκίνητα, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Οι δρόμοι, όπως προείπαμε, παραδόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία λίγο μετά τις 18:30.

http://www.protothema.gr

5 σχόλια:

  1. Μπραβο προοδευτικε Τσαρλατανε, που τα εχεις κανεις πλακακια με το Ισλαμοφασισταριο!


    "Domocracie and Freedom on Death Row - Islam is Coming"
    Αθηνα 22.9.12

    - Τ. Μίχας, "Περί «αντιρατσισμού»", 23.9.12
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18401
    - Κοντογιώργης - Το φαινόμενο των τουρκικών σήριαλ - 20.9.12
    http://www.youtube.com/watch?v=9V25NtHF-xU&feature=em-uploademail-new
    - Ζαν Κοεν, "Μουσουλμάνοι και ελευθερία έκφρασης", 17.09.12
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hYiqvUxGbPo
    - "Λαθρομετανάστευση, Ισλάμ και η Ριζοσπαστική Αριστερά"
    http://infognomonpolitics.blogspot.ch/2012/08/blog-post_9108.html

    "Islam enjoys a large and influential ally among the non-Muslims: A new generation of “Useful Idiots,” the sort of people Lenin identified living in liberal democracies who furthered the work of communism. This new generation of Useful Idiots also live in liberal democracies, but serves the cause of Islamofascism—another virulent form of totalitarian ideology."

    - Amil Imani, "Islam's Useful Idiots"
    http://amilimani.com/2006/08/islams-useful-idiots-3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτανει πια! Αυτη η προπαγανδα εχει ληξει, οι πρακτορισκοι ας βρουν κατι αλλο για να ξεσηκωνουν τις μαζες! Και επιτελους ενας αλλοδαπος δεν οδηγηθηκε στο τμημα για καταστροφες ξενης περιουσιας? Ετσι απλα τους αφηνουν να σπερνουν τρομο και θρησκευτικο πανικο στους δρομους των πολεων? Αμφιβαλλω αν την επομενη φορα που θα βγουν στο δρομο θα αρκεστουν σε μικροκαταστροφες καταστηματων... Ισως την επομενη φορα να πληρωσουν οι Ελληνιδες το μενος των μαμελουκων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους πήραμε στο γάμο μας και μας είπαν "και του χρόνου"... και του χρόνου... και του χρόνου... και του χρόνου... και για πολλά πολλά χρόνια ακόμα. Και κάθε πέρσι και καλύτερα. Είμαστε αυτοκτονημένοι και δεν το ξέρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπεσαν οι μάσκες. Οι "κακόμοιροι" οι μετανάστες,μας δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο.
    Δημοκρατία και πολιτισμό επειδή δεν μπορούν να κατανοήσουν την σημασία τους απλώς τα φτύνουν.
    Τον χριστιανισμό επίσης τον φτύνουν αλλά συνάμα απαιτούν απόλυτο σεβασμό για το Ισλάμ.
    Τον Έλληνα τον ανέχονται απλώς μέχρι να γίνουν πλειοψηφία. Μετά να δείτε που θα πάει ο Έλληνας προοδευτικός ή μη , ο Ευρωπαίος και ο Αμερικάνος.
    Κάποιοι προσπαθούν εναγωνίως να μας αυτοκτονήσουν.Γιατί τους αφήσαμε να κάνουν την Ελλάδα κέντρο διερχομένων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.