5/1/15

Να που υπάρχουν και χειρότερα από την Ελλάδα. Ο Ερντογάν αθώωσε τέσσερις κλέφτες υπουργούς του!!!

Τουρκία: Δεν παραπέμπονται σε δίκη οι τέσσερις πρώην υπουργοί για την υπόθεση διαφθοράς
Reuters/ANDREAS MANOLIS
Ο κ. Ερντογάν (φωτ. αρχείου), τότε πρωθυπουργός, είχε χρεώσει την υπόθεση στον μουσουλμάνο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν και στους υποστηρικτές του δικτύου Χιζμέτ του τελευταίου μέσα σε αστυνομία και δικαιοσύνη.
Να μην παραπέμψει τους τέσσερις πρώην υπουργούς οι οποίοι θεωρούνταν ύποπτοι για διαφθορά σε δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε επιτροπή της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, σε μια υπόθεση την οποία ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν είχε καταγγείλει ως συνωμοσία ενάντια στην κυβέρνησή του.
Ο κ. Ερντογάν, τότε πρωθυπουργός, είχε χρεώσει την υπόθεση στον μουσουλμάνο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν και στους υποστηρικτές του δικτύου Χιζμέτ του τελευταίου μέσα σε αστυνομία και δικαιοσύνη.
Το σκάνδαλο είχε οδηγήσει στην παραίτηση των υπουργών Οικονομίας, Εσωτερικών και Αστικοποίησης, ενώ ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγκίς είχε χάσει τη θέση του σε επόμενο ανασχηματισμό.
Και οι τέσσερις δήλωναν αθώοι.

3 σχόλια:

  1. Στην Ελλάδα όλο το πολιτικό σύστημα και μαζί τους οι μισοί Έλληνες, κλέφτες είναι και όμως όλα είναι στη θέση τους, Και για να μην ξεχνιώμαστε για την παγκόσμια κοινή γνώμη του τώρα, οι Έλληνες είναι οι νούμερο ένα κλεφτοκοτάδες που ζουν με τα λεφτά των άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε χειρότεροι όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δούρου δηλώνει ιταμά: «Χάρη στον πρωθυπουργό Ερντογάν, ο οποίος έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό προς τη δημιουργία ενός καινούργιου πολιτικού μοντέλου δεν είναι παράξενο που σήμερα οι άνθρωποι στην Αίγυπτο, την Τυνησία και τη Λιβύη ονειρεύονται ένα τουρκικό μοντέλο»… για τον χειρότερο των Τούρκων - Οπερ έδει δείξας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά ο Γ.Παπαδόπουλος το θετει. Ετσι ειναι. Αυτη ειναι η αλήθεια. Να μη κρυβόμαστε. πήραμε τα χρήματα των Ευρωπαίων και τα σπαταλήσαμε. Μόνο το 1/3 πηγε σε έργα υποδομής. Τα περισσότερα, δόθηκαν ως επιδοτήσεις, δάνεια, ενισχύσεις. και να μη συγκρίνουμε την Ελλάδα με την Τουρκία παρακαλώ. Αλλη χώρα η Τουρκία. Αλλη εμείς. Και αυτοί έχουν σοβαρά προβλήματα. Ισως πολύ σοβαρώτερα από τα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.