24/2/15

ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Χαμός στη Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Χαμός στη Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Σάλος στη Βουλή κατά τη διάρκεια της πρώτης ουσιαστικά συνεδρίασης καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού διάβασε κατά γράμμα όλο τον κανονισμό και τις διαδικασίες που προβλέπονται, ανέφερε ότι αναβάλλεται για άλλη ημέρα η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Αδ. Γεωργιάδη.

Ο λόγος ήταν, όπως ανέφερε η ίδια, πως απέστειλε αίτημα στον εισαγγελέα για να δώσει άδεια και να παραβρεθούν στη Βουλή οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, αυτό απορρίφθηκε.

Η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι επιθυμία της είναι να συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές σε αυτές τις διαδικασίες και ότι θα υποβάλει εκ νέου αίτημα.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σημειώνοντας ότι «Το Προεδρίο της Βουλής δεν αποφασίζει, αλλά μόνο εισηγείται. Ανοίγετε ένα κακό προηγούμενο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανέφερε ότι «Ανοίγουμε κερκόπορτα με αυτή την ιστορία. Θα πρέπει σε κάθε ψηφοφορία να τους καλούμε και εφόσον δεν υπάρχει άδεια θα πρέπει να αναβάλουμε τις διαδικασίες».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

3 σχόλια:

  1. Αντέδρασαν αμέσως οι ένοικοι της παράγκας του Αθανασίου.

    Κατά την άποψη τους βέβαια η πραξικοπηματική φυλάκιση της μισής κοινοβουλευτικής ομάδας ενός κόμματος, προάγει τον κοινοβουλευτισμό και στερεώνει την δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι τα ίδια; Εμ δε γίνεται διαφορετικά. Η λύκος κι αν εγέρασε... δεν εγκαταλείπει τις τραμπουλικές συνήθειές της. Την ε΄θιπαν πρόεδρτο της Βουλής, ε και μ' αυτό; Τσόκαρο ήταν, τσόκαρο παρέμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες είναι ακριβώς αυτές οι "τραμπουλικές" συνήθειές της; Ότι απαιτεί να παρίστανται και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.