18/2/15

Καμμένος: Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι

Αθανασόπουλος Αλ. Άγγελος 
«Η δανειακή σύμβαση δεν έχει σχέση με το μνημόνιο»
«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε στρατιωτικές συντάκτες το μεσημέρι της Τετάρτης.
«Η δανειακή σύμβαση, για την οποία θα υποβάλλει αίτημα παράτασης η ελληνική κυβέρνηση, δεν έχει σχέση με το μνημόνιο» ανέφερε.

Σκληρό μήνυμα προς το Βερολίνο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα επιμείνει μέχρι τέλους στις θέσεις της έστειλε  ο Πάνος Καμμένος. 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι η δανειακή σύμβαση δεν συνδέεται με το Μνημόνιο και ότι θα μπορούσε να αποτελέσει βάση το έγγραφο Μοσκοβισί. Θα εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που η ΕΕ δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Παράλληλα ο Πάνος Καμμένος είπε ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα αρχίσει να εξετάζεται καταγγελία για ψευδές έλλειμμα ύψους 4 δις. Ευρώ από τον χώρο της άμυνας που χρησιμοποιήθηκε για το φούσκωμα του ελλείμματος το 2009.

ΒΗΜΑ

7 σχόλια:

  1. Οι Kougkiwtes λες να έπαιρναν τα λεφτά τους και να τα πήγαιναν στο εξωτερικό αν ζούσαν σήμερα? Να μας πει ο Σκουρλέτης, ο Καμμένος, ο Βαρουφάκης και όλα τα φιντάνια τις κυβερνήσεις. Αλλα αυτοί θέλουν να κάνουν Κούγκι τους μέσα και αυτοί να είναι απέξω. Am δε γίνεται έτσι....Αλλα τι αν περιμένεις από κάποιον που δε θεωρεί την παιδεία και πολύ σημαντική για να φτιάξει πρόγραμμα για αυτήν...Έστω και ψεύτικο, άλλωστε ψεύτικα δίνουν όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνο, κάτσε φάε κανα παστίτσιο καλύτερα! Που να τρέχεις να βρείς σπίρτα και μπαρούτι τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συναγωνιστή Πάνο ,οι Σουλιώτες στο Κούγκι δεν είχαν τα λεφτά τους σε off shore, ουτε ήταν στη λίστα Λαγκάρντ.

    Και κάποιος να σου εξηγήσει πως η Δανειακή σύμβαση ΕΙΝΑI το Μνημόνιο: Είναι η σύμβαση που περιλαμβάνει τους όρους υπο τους οποίους πήραμε δανεικά ,δηλαδή τι υποχρεούμαστε να κάνουμε, και πως θα μας ελέγχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σαμουηλ ΔΕΝ ειχε ΟΛΑ τα παρακατω :
    Γερμανους
    Νταισελμπλουμ
    Οφ σορ
    Αδωνη να του ζαλιζει τα κ@καλα
    Οντως ειναι τα πραματα πιο στριμοκωλα τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως αν ο Σαμουήλ είχε τον Αδωνη να του τσιρίζει ,θα είχε βάλει φωτιά στο μπαρούτι πολύ νωρίτερα ,για να γλυτώσει!

      Διαγραφή
  6. Αν προσπαθούσε σήμερα ο Σαμουήλ να τινάξει το Κούγκι θα του λέγανε οι Συγχρονοι Σουλιώτες: ναι γέρο. Τα έχεις εσύ καλά με τον θεό και θα πας στον παράδεισο, εμάς τους δύσμοιρους θα μας τινάξεις στον αέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.