11/6/15

Επέστρεψε στους δέκτες η ΕΡΤ


Με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου στις 6 το πρωί, επανήλθε στους δέκτες η ΕΡΤ, μετά από δύο χρόνια «μαύρου». Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση «επιστρέφει» σχεδόν σε πλήρη ανάπτυξη, με την ΕΡΤ3 να ακολουθεί στον σχεδιασμό επαναλειτουργίας όλων των σταθμών.

Το λογότυπο στους δέκτες  μετατράπηκε από ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ, ενώ η πρεμιέρα έγινε με τους δημοσιογράφους Ν. Αγγελίδη και Β. Χαϊνά, που άνοιξαν την πρωινή ενημέρωση.
Θα ακολουθήσουν πλήθος ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το βράδυ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας».



Η πρεμιέρα έγινε με τους δημοσιογράφους Ν. Αγγελίδη και Β. Χαϊνά, που άνοιξαν την πρωινή ενημέρωση.
 
Το κλίμα σήμερα θα είναι εορταστικό καθώς, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου διοργανώνεται στις 20:00 μεγάλη συναυλία, με πλήθος γνωστών καλλιτεχνών να δίνουν το παρών. Ανάμεσά τους ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας κ.ά.. Η συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Σε ό,τι αφορά την στελέχωση του φορέα, σύμφωνα με στοιχεία, οι αιτήσεις επανόδου του προσωπικού έφθασαν τις 1.665, ενώ, άμεσα, θα προχωρήσουν και οι νομικές τροποποιήσεις, προκειμένου να καταστεί πιο εύρυθμη η λειτουργία της εταιρείας.

Τις αντιρρήσεις της για τις διαδικασίες επαναλειτουργίας της ΕΡΤ έχει εκφράσει η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία στις 19:00 καλεί σε συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

6 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν η μία βλακεία (κλείσιμο ΕΡΤ) μπορεί να διορθωθεί με μία άλλη (βάπτισμα της ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ, διότι αυτό ουσιαστικά έγινε).

    Ποιοι και πόσοι θα απολυθούν και θ' αποζημιωθούν, για να προσληφθούν απολυμένοι, οι οποίοι είχαν αποζημιωθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μάρμαρο της λειτουργίας της ποιός θα το πληρώσει κ. Τσίπρα; Θα πληρώνουμε εμείς την ΕΡΤ για να κάνεις εσύ το0 κομμάτι σου;.Βρε δεν πας να κάνεις καμιά βουτιά στη θάλασσα να ξελαμπικάρει το ξερό σου το κεφάλι. Αν δεν πας εσύ θα σε ρίξουμε εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ και πότε θα σταματήσουμε να πληρώνουμε στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας την ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΜΕΛΙΝΑ

      Nέος γυναικείος καθετήρας
      Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Ζητήστε δωρεάν δείγματα


      Αυτό είναι μάλλον άσχετο με το θέμα ...

      Διαγραφή
  4. Θετική κίνηση αρκεί να μην επαναληφθούν μερικές κακές πρακτικές του παρελθόντος ασχέτως του ποιος είναι ή θα είναι στο μέλλον κυβέρνηση.

    Το θέμα δεν ήταν το όνομα αλλά το πως λειτουργεί η κρατική τηλεόραση. Όποιος είχε στοιχεία για κακοδιαχείριση να πήγαινε στο εισαγγελέα να καταθέσει και να έκανε έρευνα το αρμόδιο τμήμα και οι υπεύθυνοι στη φυλακή.Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω.
    Αντί γι' αυτό είδαμε ξαφνικά στην τηλεόραση κινήσεις...Παπαδόπουλου και τα ΜΑΤ να κλείνουν την ΕΡΤ. Λίγο ακόμα και ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος θα χτυπούσε παλαμάκια λέγοντας "Παρακαλώ!"

    Η δημόσια τηλεόραση είναι τηλεόραση όλων των Ελλήνων άρα όλοι οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν γι' αυτή αν θέλουν να είναι ποιοτική και να μην έχει το "επίπεδο".ορισμένων ιδιωτικών σταθμών.

    Όταν θα γίνεται σωστή διαχείριση σε κάθε μονάδα χρήματος, το ποσό για την ΕΡΤ θα είναι μικρό, αν δεν είναι σωστή η διαχείριση το ποσό θα είναι μεγάλο.

    Ένας φίλος μίλησε για την Ολυμπιακή. Μακάρι να είχαμε και Εθνικό κρατικό αερομεταφορέα. Είναι κατάντια για την Ελλάδα που δεν έχει. Πήρε μια Ολυμπιακή διαμάντι και την διαλύσανε με τα ρουσφέτια όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί χωρίς καμία εξαίρεση. Μην κατηγορούμε καμία κυβέρνηση. Απλώς σε αυτό τον τόπο πρέπει να ανέβουμε επιτέλους πολιτισμικό επίπεδο και να πάψουμε ΟΛΟΙ να είμαστε Βαλκάνιοι "Ταλιμπάν".. Δεν είναι δυνατόν σε ότι δημόσιο φτιάχνουμε να θέλουμε να βάλουμε μέσα ο καθένας το μισό του σόι.

    Μετά βγαίνουν οι νεοφιλελεύθεροι και λένε ότι δεν θέλουν το κράτος να έχει τίποτα. Ξεπούλημα όλα και ένα από τα επιχειρήματα τους είναι ακριβώς αυτή η κακιά νοοτροπία του Έλληνα να θέλει να διορίσει τον δικό του και όχι τον καλύτερο.





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.