7/8/15

Ειδικός Λαός, Ειδικοί Ηγέτες, Ειδικά Δικαστήρια

Είναι Τιμωρός ο Καιρός… και απομυθοποιείται χειμαρρωδώς η οργανωμένη εθνική μας βλακεία


Μπορεί εμείς εδώ οι υπανάπτυκτοι να μην το ‘χουμε εύκολο να καταλάβουμε τι παίζει. Κάποιοι άλλοι από έξω, όμως, το βλέπουν πιο καθαρά. Και το ξεφωνίζουν. Όσο μακριά κι αν είναι, (πού ξέρεις;) μπορεί να φτάσει η ειρωνεία τους ως εδώ, εννοούμε ως το ελαφρό βάθος του μυαλού του καθ’ ημάς οχλοπολτού. Τότε ο κ. Τσίπρας, ο Αλεξάκης της καρδιάς μας θα πρέπει να θυμηθεί εκείνα που λέγαμε περί της άρδην μεταλλαγής του Ωσαννά σε Άρον, άρον, σταύρωσον Αυτόν…
Το δράμα συνεχίζεται
Μόνο ενδεικτικά ας αναφέρουμε σήμερα ένα από τα κλιμακούμενα πρότυπα αναφοράς στην έσχατη ελληνική τραγωδία. Έγραφε ο ημερήσιος Τέλεγκραφ, μετά το δημοψήφισμα: «Η Ελλάδα όμηρος μιας κυβέρνησης που πουλάει την ανικανότητά της ως δήθεν ηρωισμό».
«Απελπιστικά θα υποφέρει ο λαός που έχει διαλέξει τα εύκολα ψέματα αντί των κακόβολων αληθειών» ήταν ο υπότιτλος… Δεν αναφερόμαστε σε όσα λέγαμε εμείς, παραθέτουμε τα λόγια του Τέλεγκραφ. Τι λέτε; Το ψάχνουμε λιγουλάκι, ένα μήνα μετά, για να δούμε προς τα πού παν τα πράματα και ποιος είχε δίκιο, οι κουτόφραγκοι ή πολιτικοί απατεώνες μας;

Για τη συνέχεια AV

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ Ή ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΔΙΟΤΙ, ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. larga vida a la revolución!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου θυμίζει λατινική αμερική όπου ο ένας μελλοντικά κακός πρόεδρος υποδέχεται τον τωρινά κακό πρόεδρο!!!!!!!!!!!!!!!!larga vida a la revolución!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ολα αυτά, γιατί δεν υπάρχει τιμωρία! --- Δήμευση της περιουσίας, όσων είπαν ψέμματα, μέχρι τρίτου βαθμού, και μετά θάνατος, αντ' αυτού βλέπουμε ολα τα ίδια και τα ίδια, και ...Δ Υ Ο μόνο που μπήκαν φυλακή, ο ένας βγήκε!!! ως ΑΜΕΑ και όπου ναναι θα βγει και ο άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.