8/9/15

Η Λαϊκή Ενότητα κάνει προεκλογική εκστρατεια με χιούμορ: Πάμε νομισματοκοπείο... (βίντεο)

«ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥΣ»

Απίστευτο προεκλογικό σποτ της ΛΑΕ: Ο Λαφαζάνης παίρνει ταξί και πάει... Νομισματοκοπείο (vid)

O Παναγιώτης Λαφαζάνης κάνει επικό τρολάρισμα στο προεκλογικό του σποτ, ζητώντας από ταξιτζή να τον πάει νομισματοκοπείο...
Ο τίτλος του σποτ είναι «μην ακούτε τις κραυγές τους» και... «πρωταγωνιστής» του βίντεο είναι φυσικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Το σενάριο τον θέλει να μπαίνει σε ταξί και να ζητάει στον εμβρόντητο οδηγό να τον πάει στο Νομισματοκοπείο.

Με τον τρόπο αυτό η ΛΑ.Ε. καυτηριάζει τα σενάρια που ήθελαν τον Λαφαζάνη και το επιτελείο του να σχεδιάζουν να κόψουν δραχμή, τον καιρό της κορύφωσης των διαπραγματεύσεων επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και κάτω από την απειλή ενός Grexit.
Η απάντηση του επικεφαλής της ΛΑ.Ε. στην απορία του οδηγού, είναι πάντως καθησυχαστική:
Η απάντηση του επικεφαλής του κόμματος; «Μην ακούτε τις κραυγές τους. Εχουμε αντιμνημονιακή λύση. Μάθετέ τη».
Δείτε το video...

7 σχόλια:

  1. Xioumor mporei na exei, alla programma oute gia ta matia tou kosmou! Einai to prwto komma pou katebainei se ekloges legontas pws tha xrewkophsei th xwra kai tha mas bgalei apo thn EE xwris na mas leei ti tha kanei meta! Auto kai an einai prwtotypia, mas leei aplws tha sas katastrepsw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Auto einai sigoura xioumoristiko sta oria tou dramatikou1

      Διαγραφή
    2. Το κακό είναι ότι οι άλλοι όλοι έχουν πρόγραμμα ! Το θάνατο της Ελλάδος ή στην καλύτερη περίπτωση ένα σχέδιο που δεν εφαρμόζεται και τελικώς αναγκαστικά θα αλλάξει ! Οπότε κατά την αρχαία παροιμία.Το μη χείρον βέλτιστον.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή όσες χώρες ειναι εκτός ΕΕ ειναι οεθαμεσες. Δηλαδή μια χώρα χωρίς διευθυντήριο ειναι πεθαμένος. Αυτο προσωπικά το λεω υποτέλεια. Και δεν ειμαι ψηφοφόρος συριζο ΛΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ekshgeise mou ti ennoeis me to "dieuthintirio" ti ennoeis me thn ypoteleia kai pes pws bgainontas apo thn EE tha apallagoume apo dieuthintiria kai ypoteleies! Exeis analogistei oti mporei na yparxoun poly xeirotera "dieuthintiria" kai pws den ginetai na stathoume monoi ms kai apomonwmenoi? Den yparxoun kai den yphrksan pote tetoia krath!

      Διαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν ποτέ τέτοια κράτη...Ανεξαρτητα εννοείς...Ανεξάρτητα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.Ελλαδιστάν δεν πρόκειται να ξαναυπάρξουν.Κάψτε το κωλοκρατίδιο να τελειώνουμε.Είμαστε η ντροπή του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.