8/9/15

Ο Πούτιν ξεκίνησε την κατασκευή αεροπορικής βάσης στην Συρία – Έστειλε στρατό και τα βάζει με το ISIS (φωτό)

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την κατασκευή μίας ρωσικής αεροπορικής βάσης στην Συρία, η οποία θα φιλοξενεί 1000 άτομα προσωπικό και θα παρέχει στήριξη στο καθεστώς Άσαντ.
Ο Ρώσος πρόεδρος στηρίζει τον Σύριο ομόλογό του, Μπασάρ Αλ Άσαντ, αποτελώντας έναν από τους βασικούς λόγους που αυτός συνεχίζει βρίσκεται στην θέση του. 
Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι ο ρωσικός στρατός έχει ήδη μεταφέρει προκατασκευασμένα κτίρια στην Συρία, όπου θα στεγαστούν οι 1000 στρατιώτες που θα στείλει.
Επίσης έχει κατασκευαστεί και νέος πύργος ελέγχου, κοντά στην Λατάκια, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι Ρώσοι πιλότοι ετοιμάζονται για εξορμήσεις στην συριακή επικράτεια, όπου και θα πλήττουν στόχους του Ισλαμικού Κράτους.
Σύμφωνα με φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες, ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη πατήσει το πόδι τους στην Συρία και έχουν αρχίσει την μάχη από εδάφους κατά των τζιχαντιστών.
syria_troops_1.JPG
Τόσο ο Ντέιβιντ Κάμερον, όσο και Μπαράκ Ομπάμα, έχουν αναφέρει ότι η όποια ανάμιξη στον συριακό εμφύλιο θα πρέπει να έχει ως σκοπό το τέλος του καθεστώτος Άσαντ.
Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν αρνείται ότι έχει σταλεί στρατός στην Συρία, παραδέχεται όμως ότι προσφέρει σημαντική βοήθεια στον Άσαντ.
Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν γίνει ρεπορτάζ και στην συριακή τηλεόραση.
"Αν θέλουν να βοηθήσουν το καθεστώς Ασαντ, είναι ένα θέμα, αν θέλουν όμως να βομβαρδίσουν άμαχους, αυτό είναι άλλο", αναφέρει πηγή από το αμερικανικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

6 σχόλια:

  1. Οι Αμερικανοί έχασαν το παιχνίδι και στην Συρία. Αφού προκάλεσαν τετραετές αιματοκύλισμα, στηρίζοντας ένα τσούρμο τυχοδιωκτών κι' εγκληματιών, γι ανατρέψουν τον Άσαντ, τώρα κοιτάζουν πώς θα την κάνουν μ' ελαφρά πηδηματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αμερικη θα ξυπνησει παλι οταν ξεκουμπιστει ο μουσουλμανος ομπαμα,
    Στο εν τω μεταξυ καλα κανει ο πουτιν και ριχνει σφαλιαρες στους βρωμιαρηδες του ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Βιετνάμ, που ηττήθηκε μετά από 20 χρόνια μαχών, ο Ομπάμα έφταιγε;
      Υπάρχει χώρα που να έχει κάνει τόση ζημιά στον κόσμο, όσο η Αμερική από τον Β'ΠΠ και μετά;
      Εσύ, που παριστάνεις τον Έλληνα πατριώτη με ... ασπίδες και σπαθιά (καραμπινάτη αμερικανιά κι αυτή!), σκέφτηκες ποτέ τι καλό είδε η Ελλάδα από την Αμερική; Ποιος υποστήριζε πάντα και απροκάλυπτα την Τουρκία εις βάρος τής χώρας μας;

      Και τώρα χάνει συνεχώς εξευτελιζομένη. Αφού φάγανε σφαλιάρα στην Γεωργία από την Ρωσία το 2008, δεν έβαλαν μυαλό, αλλά έδωσαν αφορμή στον Πούτιν να πάρει την Κριμαία κάτω από την μύτη τους κι αυτοί βλέπουν άπρακτοι αυτά που συμβαίνουν, όπως και τώρα στην Συρία.

      Δεν χρειάζεται να "ξυπνήσει" η Αμερική. Εσύ πρέπει να ξυπνήσεις, διότι έχεις φάει πολύ χοντροκομμένη αμερικανική προπαγάνδα.

      Διαγραφή
  3. Ναι Aquilles, μεχρι που ηταν ξυπνια, καλα τα καταφερε στον Κοσμο ολον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλαδα ειχε τους τουρκους και τους γερμανους οι οποιοι τη ρημαξαν.
    Οι Αμερικανοι μπροστα σε αυτους ειναι αγγελοι.
    Νατιβιστ παλι ξεχασες να παρεις τα χαπια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.