4/11/15

Σ. Καλεντερίδης: Η άρνηση των Γενοκτονιών ισοδυναμεί με προετοιμασία του εδάφους για νέες Γενοκτονίες (ηχητικό)

Ο Υπουργός Παιδείας απηχεί τις θέσεις μίας κυβέρνησης και όχι τις προσωπικές του απόψεις, για αυτές υπάρχει το σπίτι του, εκεί που οφείλει ο Πρωθυπουργός να στείλει τον Νίκο Φίλη για τις δηλώσεις του για την τύχη του Ποντιακού Ελληνισμού , που υπέστη συστηματική γενοκτονία από τους Τούρκους, όπως και άλλοι λαοί Αρμένιοι, Σύριοι και Κούρδοι.
Αυτό δήλωσε μιλώντας στο Ράδιο 9.84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο υπεύθυνος των εκδόσεων «ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ» και γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης.
Ούτε όμως η υποκρισία είναι δεκτή,  όσων σήμερα πρωτοστατούν σε δηλώσεις κατά του Υπουργού, ενώ μέχρι πριν ένα χρόνο στη κυβέρνηση Σαμαρά ως Υπουργοί , πρωτοστατούσαν να μην υπάρχει αναφορά στο τότε αντιρατσιστικό νόμο στη γενοκτονία των Ποντίων.
Μία γενοκτονία που όπως  υπενθύμισε ο Σ.Καλεντερίδης , είναι ομόφωνα αναγνωρισμένη ως εθνικό θέμα από το 1994 από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Παράλληλα συσχέτισε το θέμα με τις ραγδαίες γεωστρατηγικά εξελίξεις στη Συρία , ενώ αναφέρθηκε και στην αντιστοίχιση του σήμερα με την παρουσίαση στο Ηράκλειο την ερχόμενη Κυριακή στις 7 το βράδυ, του νέου βιβλίου των εκδόσεων , του καθηγητή Νικόλαου Ντέμου  «1071 - Στρατηγικές Ήττες & Συρρίκνωση του Ελληνισμού».

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1278520&srv=364

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα γίνεται Γενοκτονία μὲ τὸ Μνημόνιο.

    Διαβάστε τὶ ὁρίζεται ὡς Γενοκτονία ἀπὸ τῆν Treaty τοῦ U.N τὸ 1951.καὶ θὰ δῆτε τὶ γίνεται τώρα στὴν Ἑλλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.