15/1/16

Κλείνει το εργοστάσιο της Softex -Στο δρόμο 200 εργαζόμενοι


Καταγγέλλει το υπουργείο Εργασίας την απόφαση της πολυεθνικής Bolton Group να κλείσει οριστικά το εργοστάσιο της Softex (Αθηναϊκή Χαρτοποιία), με αποτέλεσμα την απόλυση των περίπου 200 εργαζομένων.
Αφορμή για την απόφαση της εταιρείας στάθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τον περασμένο Ιούλιο στο εργοστάσιό της στο Βοτανικό. Στα προβλήματα παραγωγής που προκάλεσε η πυρκαγιά, προστέθηκε και η πολύ χαμηλή αποζημίωση που έλαβε η εταιρεία από τις ασφαλιστικές.
«Αυτό αποτέλεσε το "πρόσχημα", έτσι ώστε -αντί να διορθωθεί το πρόβλημα, να συνεχίσει τη λειτουργία της η Softex και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας- να προχωρήσει η μητρική εταιρεία στο κλείσιμο της μεγαλύτερης ελληνικής βιομηχανίας προϊόντων χάρτου.

Για τη συνέχεια iefimerida

2 σχόλια:

  1. http://www.arcadiaportal.gr/news/ti-apanta-gia-ti-miza-o-ypopsifios-toy-syriza Prwth fora aristera, auto tha pei ithos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ο σαμαρας εβαζε την ΕΛΒΟ σε εκκαθαριση οι νεοφιλελεδες πανηγυριζαν , οταν ο σαμαρας εκλεινε το ΕΛΒΙΖ στο Πλατυ Ημαθειας ολα τα καναλια κανανε τουμπεκα - τωρα ΟΥΛΟΙ - ΟΥΛΟΙ στηριζουμε τον ΚΟΥΛΗ σας επιασε ο πονος για τους εργαζομενους της ΣΟΦΤΕΞ , ποιος δουλευει ποιον - χθεσινοι φουστηδες σημερινοι ... Τσαμπουκαδες δε λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.